UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Fatih ne boş adamsın yaa :D:D:D:D:D:D:D:D.

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

tek maçla değerlendirek doğru olmayacak belki ama bu mustafa sarp bursaspor'da nasıl oynadı ya. geldiği gibi gitsin. aydın ve her zamanki gibi sabri yine bu takımın topçusu olmadıklarını gösterdiler. hemen yine friki kullanmya gidiyor ya. hiç bi hoca takım arkadaşları da uyarmaz mı bu kazmayı ya senin frikikleri kötü kullanıyosun kaç gol attın frikikten diye.

tek maç degil renkdaş gayet haklısın bedava diye almısız resmen su adama vercegin 500 600 bin ytl maaş bile yazıktır, ver o parayı ardaya zam yap adama daha iyi

Çok canım sıkıldı bu oyundan gençlerimiz bile olsa daha iyi oyun beklerdim.

Rezalet...Olamaz böyle birsey...

Bu mu..? Bu mu Galatasaray in 2 Yildir dedigimiz Genis Kadrosu..???

Ben olsam ilk etapta Yaser ve Aydini hemen Esyalarini ellerne verip yollardim 2. Yariyi seyrettirmezdim...bu ikisinin gidisi kesinlesti....Erhan daha coook pismeli....

yapilacak hamleler cok basit...

Arda ve Baros in Yaser ve Aydin out...ilk etap bu....

Kardeşim yüreksiz adamın Galatasaray formasına elini sürmemesi lazım, bırak giymeyi. Kafasını soksa o golü o adamın babası atamaz. Ama yürek yok. Korkak, azimsiz, beceriksiz...

Tamam korkak, beceriksiz ama İnşallah ayağı kırılır demek hiç yakışıyomu ?

su ana kadar oynanan oyunda gol atma sansimiz sifir. Ileride istedigimiz gibi kullanamiyoruz topu, adamlar toplu defans yapiyor ve cok cok sert ve hirsli oynuyorlar.

Genclerimize sans vermek güzel ama macida almamiz lazim.

Bide son dakikada, korner diregin orda, Sabri'yle 7 numarali oyuncuydu herhalde mücadele ediyorlardi. Top cikti, 7 numara kendini yüzüne darbe almis gibi yere atti. Cok komikti ya :) adama hic müdhale etmedi bile Sabri. Sonra Ridvan, sinek var sahada, ondan dedi :D hahahahahhahaha

Rijkaard geldigi gun sabir yemini eden herkes carpilacak :D Yahu tobola dayanamadiniz,derbileri filan dusunemiyorum :) yazik valla,adam cakicak ona yaniyorum yoksa sabri zaten 50 sene bizde,bi yaser gider 3 yaser gelir,rijkaarda yazik olucak..

Forumda herkes hoca olmuş konuşuyor hoca 11 belirlemiş saygı duymamız lazım bizim takıma destek olmamız lazım

46. dkda Sahada ARda Turan ve Milan Baros'u görmezsem Tvyi Camdan assagi atarim :ka10::ka10::ka10::ka10:

Tam kadro olsak şuan maç kaç kaç dı sizce?

fatih butun gundur bos bos konusuyor

ilk defa boyle luzumsuz birini gordum galatasaray forumunda

Ben hep buradaydım sen neredeydin ?

Galiba kuyruk acısı var...

Neyse seninle burada tartışmayacağım ... Forumu germeyelim

Galatasaray forumunda, bu topic'de çok istersen başka bir otamda tartışırız....

arkadaslar kus taraftarına cok iyi malzeme veriyosunuz.yok rijkaard istifaymış,allah belanı versin sabriymiş,inş. ayagın kırılsınmış.her sakada bir gerceklik payı onermesi %90 dogrudur.yapmayın Allah askına.

Bana mı o sözler renkdaşlar anlamadım ?

boş adam falan ne söylemişim merak ettim doğrusu ?

Takımda işte bu çocuk yetenekli diyebildiğim tek bir adam yok.Hadi takımın orta sahası ve hücumu değişecek de bu savunma hattı ne böyle.Aklının nerelerde olduğu belli olmayan Servet ve potansiyel tehlike Gökhan.Harbiden işimiz zor bu sene.Kıysınlar paraya da eli ayağı düzgün 2-3 oyuncu alsınlar bu takıma.

Emre Maradona Sabri var ya:m26:

Aydının oynadığı topu bende oynarım düşmekten başka bir şey yapmıyor hem ben ara sıra tekmede atarım:D

bu kazaklar da hayatinda hic mac izlememis.erkekten cok kiz sesi cikiyor ve topu kapinca oyle bir seviniyorlar ki ben f5 e attigimizda anca o kadar seviniyorum :D

Ya bu forma bu kadar ucuz olamaz ya bu yaser aydın varya kartal da bile oynayamaz zaten sabridende kurtulsun artık şu takım yeter her duran topa saldırıyor Yaser zaten Trabzon maçında kırmızı gördü takımı yaktı tamam kurtulduk dedik gönderirler artık adam gitti 11 çıktı ama sabri hala bu takımdaysa yazık....

Geri
Üst Alt