UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Şu konuşmalara bakın yaaa.

Sabır diyorduk hani nerelerde?.

Kendimize gelelim ;).

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol - Galatasaray | 16 Temmuz - 19.30

Ulen ne adamsınız yaw :) takım 2-1 yensin forumun mod hali nasıl değişecek :)

hadi Allah yardimcimiz olsun 2. yari basliyor..

Angut taraftara rezil olacaz ona üzülüyorum.! :mad:

Aslında ntv uğursuz takımla alakası yok :DD:D:D:

Aslında Servet durgun biraz ya,bu Marsilya olayı belliki adamın kafasını çok karıştırmış inşallah sezona yansımaz ne diyelim

serveti 3 e 5 e ne bulduysak okutucaktık bence =( bu sene dususe gececegini tahmin ediyordum ben ama insallah ben yanılırım da duzelir cunku ona cok ihtiyacımız var:007:

ayrıca o forma gokhan zanın degil iyi bir emre gungorundur!!

IKinci yari basliyor,basarilar G.SARAYim........................

Rica ederim pozitif olun :D

Ciddi bir şekilde yorum yapan arkadaşların ve düşüncelerine önem verdiğim bazı kişilerin maç hakkında ne düşündüğünü merak edip devre arasında foruma giriyorum, 20 sayfadan fazla okuyorum ve yazılanların büyük çoğunluğunun zeka seviyesi yüksek(!) olan şahısların yaptıkları şebeklikler olduğunu görüyorum. Cidden ayıp. Birşeyler paylaşmak niyetinde değilseniz girin msn e yapın geyiğinizi, ince esprilerinizi

Neyse... Herkes gibi bende bu sonuç karşısında şaşkınım. Böyle bir futbol tahmin etmiyordum ama 2. yarı takımımızın işleri toparlanacağı konusunda güvenim tam.

Bu topic bir birine laf atma mesajlarla dolu.

Özelden halletsenize Allah askina.

Coluk cocuk dolmus takimda, genclere sans verelim diyoruzda sonuc ortada .... Erhan Yaser Aydin Sabri Baris kim bunlar yaaa ? futbolcumusunu olm siz....

bu maçta 1 gol atmazsak %90 eleniriz.ikinci maçta 1 gol yiyeceğimiz kesin gibi bişey o zamanda 3 gol atmak için strese girecek takım , hiçbişey yapamayacaklar

Rijkaard a bisey diyen yok sanirim suan..?? Oyuncularin yeteneginden bahsediyoruz...Rijkard gaayet hakli bi sekilde böyle bir Takima karsi bu Futbolculara sans taniyor...

e be arkadas sen böyle Takimlarida yenemyeceksen bunlara karsi koyamiyacaksan ne isi var o Formanin üstünde..??

burda Rijkaard a bisey diyen yok zaaten...

2. yarı silkeleyeceğiz..

HAYDİ ASLANLAR..

Ya bu forma bu kadar ucuz olamaz ya bu yaser aydın varya kartal da bile oynayamaz zaten sabridende kurtulsun artık şu takım yeter her duran topa saldırıyor Yaser zaten Trabzon maçında kırmızı gördü takımı yaktı tamam kurtulduk dedik gönderirler artık adam gitti 11 çıktı ama sabri hala bu takımdaysa yazık....

sen önce inadına lincoln demekten vazgeç

kendi kafesinize gidin burda işiniz yok

Maç bitene Kadar Kilit Vurulmasını Talep ediyorum.

Gençler'e kalmış herşey Rijkaard'ın yapacağı bir şey yok

Geri
Üst Alt