UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Bence elimizdeki kadro 4-2-3-1 e daha yatkın ileride Kewell Arda Keita önlerinde Baros.

Ek olarak bugün Bate Borisov la eşleşmiş olup ilk maçımızı oynasaydık tura bugün itibari ile havlu atmış olurduk!Bate şuan Ş.L. elemelerinde ama teşbih te hata olmaz,demek istediğimi herkes anladı;)

ayrıca artık umarım kimse solbekte Alpaslan oynasın demez ben demiştim demeyi sevmiyorum ama hazırlık maçlarından sonra Alpaslanın iyi oyununa ragmen Baltanın takamın bankolarından biri oldugunu söyledim yanılmadım.Hakan,Topal,Arda,Servet,Ayhan bu takımın banko yerlileridir

Arkadaşım Arda ortahada oynuyacaktır artık bugünde bu kesin olarak anlaşıldı.Yaser vardı sol kanatda ama Arda ortada oynadı ve zamanla Rijkaard ile birlikte çok daha iyi olacaktır.

insallah orta sahada oynarken sorumluluk almasi gerektigini Rijkaard ogretir ona, cunku rakip yari sahada topla oynamali ve surekli pas alisverislerine girmeli eger orta sahada oynayacaksa,aksi takdirde bugunku mactaki gibi kaybolur ve cok kotu olur bu da :(

ayrıca artık umarım kimse solbekte Alpaslan oynasın demez ben demiştim demeyi sevmiyorum ama hazırlık maçlarından sonra Alpaslanın iyi oyununa ragmen Baltanın takamın bankolarından biri oldugunu söyledim yanılmadım.Hakan,Topal,Arda,Servet,Ayhan bu takımın banko yerlileridir

Sırıtmadı bana göre. Bu günkü maçında iyilerinde di takım çok kötüydü zaten de:D

bence gayet yerinde bir 11'di.

bir tek emre çolak'ı görmek isterdim.

as takımla çıksak, 5-0 yensek mutlu mu olacaktık şimdi, en büyük rijkaard mı olacaktı?

plana uygun davranması zaten günü kurtarmaya yönelik çalışmadığını gösteriyor.

kimin hazır olup, kimin olmadığı hakkında bizim atıp tutmamız doğru olmaz.

sonra linderoth, e.güngör gibi 1-2 maç oynar bir daha sakatlanır oyuncular işte.

ben prensiplerinden vazgeçmediği, planını hiçbir şekilde bozmayacağı için rijkaard'ı tekrar tebrik etmek istiyorum. kıymetini bilelim.

rıdvan gibi yorumcuların gazına gelmesin kimse lütfen.

Rijkaard ın en büyük hatası bu maçta 90 dk oynaması gereken Emre Çolak ı oynatmamasıydı!Günün dumurlarından biri de buydu zaten:o

Gökhan bence bugün Servet ten daha iyidi;)

4-2-3-1 en iyi böyle oynarız ben hala ısrar ediyorum.

Bu takımın sağ beki Sabri asla olamaz olmamalı!!!

Emre'yi bana göre biraz da zorunluluktan oynatamadı. Eğer Alparslan kırmızı kart görüp de Uğur girmeseydi, Emre oyuna girebilirdi.

bence gayet yerinde bir 11'di.

bir tek emre çolak'ı görmek isterdim.

as takımla çıksak, 5-0 yensek mutlu mu olacaktık şimdi, en büyük rijkaard mı olacaktı?

plana uygun davranması zaten günü kurtarmaya yönelik çalışmadığını gösteriyor.

kimin hazır olup, kimin olmadığı hakkında bizim atıp tutmamız doğru olmaz.

sonra linderoth, e.güngör gibi 1-2 maç oynar bir daha sakatlanır oyuncular işte.

ben prensiplerinden vazgeçmediği, planını hiçbir şekilde bozmayacağı için rijkaard'ı tekrar tebrik etmek istiyorum. kıymetini bilelim.

rıdvan gibi yorumcuların gazına gelmesin kimse lütfen.

ama emre colak fizik gucu iyi degil bu kasaplara karsi iyiki oynamadi vede gayet basarili ilk 11

Kötü futbol ve sıkıcı bir maç.Bu kötü futbol için bir çok neden gösterilebilir.Daha yolun başı,bazı yargılara varmak için çok ama çok erken.Zaten takımın takım olması için belli bir süre geçmesi lazım.İllaki kötü futbol olunca eleştri olmayacak değil ama bu eleştrilerin daha çok yapıcı olması gerekir.

Rijkaard sezon açılışından beri daha çok çalışma fırsatı bulduğu oyuncularla sahaya çıktı bugün.Beklediği futbolun sahaya yansıtılmadığını en iyi kendisi görmüştür zaten.Bunun içinde gerekli tedbirleri alacağına eminim...

Arkadaşlar bu maç hiçbir yönden ölçü olamaz.

Arkadaşlar bu maç hiçbir yönden ölçü olamaz.

Kesinlikle haklısın.. Fakat ben yine de hazırlık maçları dahil olmak üzere Mustafa Sarp konusunda bir kanıya vardığıma inanıyorum.. Bu adamdan hiç bir halt olmaaazzz... Yaşı bir de 28..

Barısı 3. ligden almıstık gerçekten gerçek yeri 3. ligmiş

Kesinlikle haklısın.. Fakat ben yine de hazırlık maçları dahil olmak üzere Mustafa Sarp konusunda bir kanıya vardığıma inanıyorum.. Bu adamdan hiç bir halt olmaaazzz... Yaşı bir de 28..

Bir halt olur! Gayet iyi bir alternatiftir kendisi. Gayet iyi bir yedektir. Ben bu kanıdayım.

Geri
Üst Alt