UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Beyler bu maçtan çıkardığımız tek şey Rıjkaard galiba daha oyuncuları tanımamış.Kapanması muhtemel takıma karşı 3 tane kontraatak oyuncusu ile çıktı.Ayrıca şunu söylemek istiyorum tamam Arda çok yetenekli kaliteli ama Kewell solda Arda'dan 2 kat etkilidir.

Kimse bu mnaça bakarak rijkaardı eleştirmiyor herkesin tek isteği TRANSFER...

Çünkü ortaokul çocuğu bile bu takıma transfer olmazsa bir halt edemiyecegimizi biliyor.

Kesinlikle haklısın.. Fakat ben yine de hazırlık maçları dahil olmak üzere Mustafa Sarp konusunda bir kanıya vardığıma inanıyorum.. Bu adamdan hiç bir halt olmaaazzz... Yaşı bir de 28..

Kardeşim yapma ya.Bugün Baros'un boşalttığı alanlara kim koştu söylermisin?Ve birde bunu orta sahanın en gerisindeki adam yaptı.İç pozisyonunda daha çok verim alırız Mustafa'dan.

Kesinlikle haklısın.. Fakat ben yine de hazırlık maçları dahil olmak üzere Mustafa Sarp konusunda bir kanıya vardığıma inanıyorum.. Bu adamdan hiç bir halt olmaaazzz... Yaşı bir de 28..

Ne yapmasını bekliyordun? Adam ilk resmi maçına çıktı..Az pas hatası yaptı, top kaptı, baya koştu, arada sırada ileri koşu yaptı. Ayrıca kariyerinde böyle bir sistemde oynamadı Sarp, bunları gözü önünde bulundurursak gayet iyi bir ilk maç çıkardı.

Tam olarak ne bekliyordun? 4-5 kişiyi çalımlayıp, bacak arası gol mü atması lazım adamcağızın?

Barısı 3. ligden almıstık gerçekten gerçek yeri 3. ligmiş

Bu mesaji 2 yada 3 keredir yaziyorsun...

Amacin ne kimse takmadi iste.

Baris Ozbek sadece mucadelesiyle bile TSL de top oynar.Boyle cocukca temeli olmayan elestrilerle ne sen ne ben ne de Galatasaray bi yere varabilir.

Arkadaşlar her oyuncudan Maradonalık yapmasını beklemeyin.Mustafa gayet verimli oynadı bugun

Baris Ozbek sadece mucadelesiyle bile TSL de top oynar.Boyle cocukca temeli olmayan elestrilerle ne sen ne ben ne de Galatasaray bi yere varabilir.

Barış'ın oyun anlayışı mükemmel ama Allah vergisi yetenek yok.İleri çıkışları ama aynı zamanda yerini kaybetmemesi bir oyuncuda çok zor bulunan bir özellik.

Kimse bu mnaça bakarak rijkaardı eleştirmiyor herkesin tek isteği TRANSFER...

Çünkü ortaokul çocuğu bile bu takıma transfer olmazsa bir halt edemiyecegimizi biliyor.

Ortaokul çocuğu biliyorsa Rijkaard 'da biliyordur;)

Valla bu maçın gösterdiği birşey var oda yedeklerin kesinlikle çok yetersiz oldukları. Tamam as kadro böyle olmayacak, ofansif ve bol pozisyonlu maçlar izleyeceğiz ama ilerideki 4 adamımızdan (Arda-Baros-Kewell-Keita) biri sakatlansa veya cezalı duruma düşse onun yerine koyacak alternatifler yok. Linderoth'un artık tam performansla ortasahaya gelmesi lazım onada ihtiyaç var. Durum budur. Ayrıca Yaserle Aydın yerine Serdar Eylik ve Emre Çolak'ın as takıma alıştırılması gerektiği kanısındayım.

mustafa'dan bir halt olmazmı saçma saçma yorumlar yapmayın mustafa bu kadroyla çok iyi oynadı bence bugün en çok çalışanlar alpaslan,mustafa'ydı mustafa bu sistemde ilk defa oynuyor takımda ilk resmi maçı nasıl olurda bir halt olmaz dersiniz:mad:

Valla bu maçın gösterdiği birşey var oda yedeklerin kesinlikle çok yetersiz oldukları. Tamam as kadro böyle olmayacak, ofansif ve bol pozisyonlu maçlar izleyeceğiz ama ilerideki 4 adamımızdan (Arda-Baros-Kewell-Keita) biri sakatlansa veya cezalı duruma düşse onun yerine koyacak alternatifler yok. Ayrıca Linderoth'un artık tam performansla ortasahaya gelmesi lazım onada ihtiyaç var. Durum budur. Ayrıca Yaserle Aydın yerine Serdar Eylik ve Emre Çolak'ın as takıma alıştırılması gerektiği kanısındayım.

Yedekler yetersiz göründü evet, ama sezon içinde böyle olmayacak.

Dediğin gibi ilerideki 4lüden biri sakatlandı diyelim, oraya giren yedek çok sırıtmaz. Hücum tamamen yedek/genç olursa sırıtır. Sorun yok yani bence.

Buraya birinin takması için yazmıyorum kendi görüşümü paylaşıyorum sadece Ayrıca ne kadar kosarsa kossun yetenek "0" ise bu oyuncunun Galatasarayda yeri yok

Yaw şu Mustafa Sarp'ı neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadım.. Diyorum ki Mehmet Güven'e forma şansı verin bu adamdan iyi oynamazsa o zaman gelin.. Adam geriye pas atmaktan başka hiçbirşey yapmadı.. İleriye gidip Ayhan gibi bir çalım atmaya çalıştığını görmedim.. Nasıl bir fonksiyonu var onu da bilmiyorum.. Önüne gelen geçiyor.. Olması gereken yerde değil.. Bugün normal oynamış gibi gözükebilir fakat siz bunu Keita,Kewell,Arda,Linderoth ve Baros'lu bir kadroda izleyin o zaman burda söverseniz ben de size güleceğim..

Valla bu maçın gösterdiği birşey var oda yedeklerin kesinlikle çok yetersiz oldukları. Tamam as kadro böyle olmayacak, ofansif ve bol pozisyonlu maçlar izleyeceğiz ama ilerideki 4 adamımızdan (Arda-Baros-Kewell-Keita) biri sakatlansa veya cezalı duruma düşse onun yerine koyacak alternatifler yok. Linderoth'un artık tam performansla ortasahaya gelmesi lazım onada ihtiyaç var. Durum budur. Ayrıca Yaserle Aydın yerine Serdar Eylik ve Emre Çolak'ın as takıma alıştırılması gerektiği kanısındayım.

En kötü ihtimalle şöyle olur:

Baros sakatlanırsa Keita geçer. Kewell sağa, Arda sola geçer.

Keita sakatlanırsa Kewell sağa, Arda sola geçer.

Kewell sakatlanırsa Arda sola geçer.

Arda sakatlanırsa sol içe Barış-Ayhan-Emre veya olursa transfer geçer.

4-3-3 cok zor bir system

bu kadro ile bizi basariya ulastiracak en guzel system total football yanii 4-3-3 dur.

bundan 1 ay sonra muthis bir futbol oynamaya baslayacagiz

Komplo teorileri erken kafa koparmalar falan başlamış bile...

Siz taraftarsanız biz değiliz..

4 hücum oyuncusununda aynı anda sakatlanması çok zor bir ihtimal herhalde.Bu en kötü olasılık senaryosu tabi doğru ama olma olasılığı düşük.Yani en kötü ikisi oynasa yine çok sırıtmazlar.

Yaw şu Mustafa Sarp'ı neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadım.. Diyorum ki Mehmet Güven'e forma şansı verin bu adamdan iyi oynamazsa o zaman gelin.. Adam geriye pas atmaktan başka hiçbirşey yapmadı.. İleriye gidip Ayhan gibi bir çalım atmaya çalıştığını görmedim.. Nasıl bir fonksiyonu var onu da bilmiyorum.. Önüne gelen geçiyor.. Olması gereken yerde değil.. Bugün normal oynamış gibi gözükebilir fakat siz bunu Keita,Kewell,Arda,Linderoth ve Baros'lu bir kadroda izleyin o zaman burda söverseniz ben de size güleceğim..

mustafanın daha ilk resmi maçı bu bence çok iyi bir oyuncu zaman göstericek nedemek istediğimi hiç bir futbolcu yeni geldiği takımda takır takır oynamaz.Her futbolcunun alışma süresi vardır mehmet güven gs forması altında yeterince şans verildi ve vasatı geçemedi;)

Ben Galatasaray'lı futbolcuya sövmem; çünkü Galatasaray'lıyım. İnsan annesine söver mi? Babasına, eşine? Onun gibi birşey.

Bence 90 dakika bir futbolcunun notunu vermek için yeterli değil, biraz daha bekle. Ayrıca adam senin adaşın, hiç sempati yaratmıyor mu sende bu? ;)

Geri
Üst Alt