UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

ayhan,mustafa ve gökhanı küçümsemeyi bırak büyütsek ne olacak,bu 3nün yaş ortalaması 30,hayatta bir başarıları yok,kişisel yetenkleri yok..

Ne yani bunlaramı bel baglıyacaz.:cool::cool::cool:

Kişisel yetenek beceri ve başarıdan kastın nedir?

Bu 2 defansif ortasaha ve bi defans oyuncusundan nasıl bi yetenek bekliyosun?

Roveşatayla gol mu cıkarsınlar yoksa 60 metre top sürüp gol mu atsınlar?

gelelim beceri kısmına.....Onca sene büyük takımlarda top oynamışlarki becerikliler..Sen bu işe seneleri vermiş teknik adamlardan daha mı bilgilisin yani ?

Başarıdan kastını anlamadım? Şampiyon olmuş kadrolu Ayhan bildiğimiz görev adamı ayhan

Bu senenin şampiyonu ve milli takımın defans oyuncusu Gökhan +Bonservissiz.

Mustafa Sarp başarıya aç bir Galatasaray'lı..En azından senden daha Galatasaray'lıdır..

Ama tabi pardon sana Deco'lar Robinho'lar Ronaldo'lar lazım..Malum sen bir FM oyuncususun..

İkili polemikler değil amacım.Ancak Mustafa Sarp bugün canını dişine takıp oynadı.Adam pas atacak bir Allah'ın kulu gidip paslaşmasına yardım etmiyor. Kaptığı toplar, kritik anda yaptıpı müdaheleler olmasaydı , elinde balta suçlu arayan güruh sanırım teknik ekip ve tüm futbolcuları kıyma yapana kadar doğrayacaktı.Biraz empati yapalım lütfen.Olmuyor, yakışmıyor bu tür davranışlar, Galatasaraylıyım diyen gönüllere.

Aynen katılıyorum bende :005:

Bende sarpı beğendim bugün ,azimli ve çalışkandı ama takım tam oturmadığı için sıkıntı oldu.Şu bir gerçekki bu takıma duran topları kullanacak bir adam şart.Artık emre çolakmı olur yada başka birisimi bilemiyorum.Hagiden sonra duran topu kullanan bir Allahın kulu yok şu takımda ve günümüz futbolunda duran topları kullanan adamınız yoksa zaten maça 1-0 geriden başlıyorsunuz.

Barış ve sabrinin kullandıkları frikikleri görünce bu eksiliği dahada bir hisettim.

Takım bu tobolu geçer,trömsö gibi durumlar yaşanmaz.2 pas yapmayı bile bilmiyorlar.Birinci dakikada orkunun affedilmez hatasından gol bulunca biraz horozlandılar ama 15 dk sonra geriye çekildiler.

Bence reijkard takımdaki eksiklikleri görmüşdür diye umuyorum.Maç içerisindede taktiksel anlamda dizilişlerle oynadığınıda gördük bu güzel bir gelişme,aynı şekilde doğru zamanda yapılan değişikliklerde artı puan reijkard için.GEnç oyuculardan aydın,erhan yine bekleneni veremedi.Büyük olasılıkla kiraya verilebilir.Özellikle aydından çok umutluydum ama hep geriye gidiyor bu çocuk.Alpaslanı ise çok iyi buldum.Tecrübesizliğinden kırmızı gördü,sağlık olsun.Oyun içindeyken umut verdi gelecek için.

Servet ve zanın hala uyum sorunu çektiği kesin.Alışırlarsa milli takımdada değişmez iki isim olur.Daha vakite ihtiyaçları var yoksa bu ikili mecbur bozulacak ve zan yedeğe geçecek.Bu noktada zanın kendini daha çabuk adepte etmesi gerekiyor.Sağ kanatta sabri ile bu iş olmuyor.Uğur maça girince bir garip oldum,harbi özlemişiz.Uğur oynuyorsa sağ beki uğura vereceksin ,başka alternatifin yok.Orta alanda ise tam anlamı ile oturmuş değil,as kadro ile birlikde herşey belli olacak .

Benim ilk izlenimlerim her ne kadar yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmış olsakda özellikle pas trafiği yüksek bir taktikle 4-3-3 sistemine alışma dönemindeyiz.Vakite ihtiyacımız var ama vakitte dar.Reijkardın işi zor zira eski takımla yeni gelenleri uyum içerisinde böylesi zor bir taktikte oynatmak zor.Teknik kadroya zaman tanımalıyız.Bu takıma keita,kewell,topal ve olası alınacak transferler ile 4-3-3 taktiği oturmaya başlayacakdır dolayısı ile desteğimizi kesmeden sürdürmeliyiz..

Bakalım, hayırlısı olsun. Dediğim gibi, daha çok sabretmek lazım bence. Daha önce baya izlemişsin, tamam, ama Galatasary'da yeni sonuçta.

Baros kariyerinde 2-3 sezonda attığı golü bizde 1 sezonda attı, Topal'ı Dardanel'den aldık, adam ne hale geldi. 30 küsür yaşındaki Yusuf, geçen sene BJK'yi şampiyon yaptı vs.. Oyuncular her yaşta gelişme gösterebilir, ayrıca belli bir takıma çok iyi uyum sağlayabilirler. Misal Ayhan BJK'de hiçbir şey yapamıyordu, bizde ilk 11 oyuncusu oldu. Onun için tekrardan "sabır" diyorum.

Ayhan ve Topal yeterince gençlerdi geldiklerinde.. Bir umut vardı.. Yusuf'ta zaten o potansiyel fenerdeyken vardı ki Denizli'yle Bursa'yı tek başına yürütüyordu.. Mustafa'dan onlar kadar gelişmesini beklemeyin derim.. Hem yaşı 28 olmuş hem de şimdiye kadar ne olduğunu biliyoruz.. Yedek kalsın yeter bana.. Mümkünse topu almak için dahi sahaya girmesin..

Bir umut belki bişeyler olabilir fakat bence fazla umut bağlamayın derim bu adama.. Üzülen siz olursunuz dolayısıyla tüm taraftar olur..

gelelim beceri kısmına.....Onca sene büyük takımlarda top oynamışlarki becerikliler..Sen bu işe seneleri vermiş teknik adamlardan daha mı bilgilisin yani ?

Başarıdan kastını anlamadım? Şampiyon olmuş kadrolu Ayhan bildiğimiz görev adamı ayhan

Mustafa Sarp başarıya aç bir Galatasaray'lı..En azından senden daha Galatasaray'lıdır..

Ama tabi pardon sana Deco'lar Robinho'lar Ronaldo'lar lazım..Malum sen bir FM oyuncususun..

+ bende imzamı atarım.

ayhan,mustafa ve gökhanı küçümsemeyi bırak büyütsek ne olacak,bu 3nün yaş ortalaması 30,hayatta bir başarıları yok,kişisel yetenkleri yok..

Ne yani bunlaramı bel baglıyacaz.:cool::cool::cool:

Bu takım kaç senedir Ayhan'a "bel baglıyor"?

nokta.daha ne diyelim ki?:005::005:

Aynen katılıyorum bende :005:

Bende sarpı beğendim bugün ,azimli ve çalışkandı ama takım tam oturmadığı için sıkıntı oldu.Şu bir gerçekki bu takıma duran topları kullanacak bir adam şart.Artık emre çolakmı olur yada başka birisimi bilemiyorum.Hagiden sonra duran topu kullanan bir Allahın kulu yok şu takımda ve günümüz futbolunda duran topları kullanan adamınız yoksa zaten maça 1-0 geriden başlıyorsunuz.

Barış ve sabrinin kullandıkları frikikleri görünce bu eksiliği dahada bir hisettim.

Takım bu tobolu geçer,trömsö gibi durumlar yaşanmaz.2 pas yapmayı bile bilmiyorlar.Birinci dakikada orkunun affedilmez hatasından gol bulunca biraz horozlandılar ama 15 dk sonra geriye çekildiler.

Bence reijkard takımdaki eksiklikleri görmüşdür diye umuyorum.Maç içerisindede taktiksel anlamda dizilişlerle oynadığınıda gördük bu güzel bir gelişme,aynı şekilde doğru zamanda yapılan değişikliklerde artı puan reijkard için.GEnç oyuculardan aydın,erhan yine bekleneni veremedi.Büyük olasılıkla kiraya verilebilir.Özellikle aydından çok umutluydum ama hep geriye gidiyor bu çocuk.Alpaslanı ise çok iyi buldum.Tecrübesizliğinden kırmızı gördü,sağlık olsun.Oyun içindeyken umut verdi gelecek için.

Servet ve zanın hala uyum sorunu çektiği kesin.Alışırlarsa milli takımdada değişmez iki isim olur.Daha vakite ihtiyaçları var yoksa bu ikili mecbur bozulacak ve zan yedeğe geçecek.Bu noktada zanın kendini daha çabuk adepte etmesi gerekiyor.Sağ kanatta sabri ile bu iş olmuyor.Uğur maça girince bir garip oldum,harbi özlemişiz.Uğur oynuyorsa sağ beki uğura vereceksin ,başka alternatifin yok.Orta alanda ise tam anlamı ile oturmuş değil,as kadro ile birlikde herşey belli olacak .

Benim ilk izlenimlerim her ne kadar yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmış olsakda özellikle pas trafiği yüksek bir taktikle 4-3-3 sistemine alışma dönemindeyiz.Vakite ihtiyacımız var ama vakitte dar.Reijkardın işi zor zira eski takımla yeni gelenleri uyum içerisinde böylesi zor bir taktikte oynatmak zor.Teknik kadroya zaman tanımalıyız.Bu takıma keita,kewell,topal ve olası alınacak transferler ile 4-3-3 taktiği oturmaya başlayacakdır dolayısı ile desteğimizi kesmeden sürdürmeliyiz..

Bakın beni yanlış anlayın istemiyorum.. Sonuna kadar ben de sabır diyorum.. Hatta elensek de sabır diyorum.. Sistemin oturtulma çabası içerisinde olduğunu da biliyorum.. Bu yüzden sıkıntı elbette çekilecektir.. Hatta bu sıkıntı bizi Avrupa'dan da TSL'den de devre dışı bırakabilir buna rağmen destekçisiyim Rijkaard'ın.. Fakat yapmayın etmeyin şu Mustafa'ya güvenmeyin umut bağlamayın daha fazlasını beklemeyin.. :( En iyi oyununu oynadı bugün adam.. Daha çok kanser eder bizi.. M.Topal'ın derhal iyileşmesi umuduyla bu konuyu kapatıyorum.. Umarım beni yanıltır(Hiç zannetmiyorum ama :rolleyes:) Mustafa Bey(!) ...

Ayhan ve Topal yeterince gençlerdi geldiklerinde.. Bir umut vardı.. Yusuf'ta zaten o potansiyel fenerdeyken vardı ki Denizli'yle Bursa'yı tek başına yürütüyordu.. Mustafa'dan onlar kadar gelişmesini beklemeyin derim.. Hem yaşı 28 olmuş hem de şimdiye kadar ne olduğunu biliyoruz.. Yedek kalsın yeter bana.. Mümkünse topu almak için dahi sahaya girmesin..

Bir umut belki bişeyler olabilir fakat bence fazla umut bağlamayın derim bu adama.. Üzülen siz olursunuz dolayısıyla tüm taraftar olur..

Ha zaten ben ilk 11 oyuncusu olur, bizi şampiyonluklara taşır falan demiyorum. Kestirip atmak yanlış sadece, onu söylüyorum.

Bence, zamanında Ahmet Yıldırım'ın yaptığı gibi yararlı işler yapacaktır. İyi bir rotasyon oyuncusu olur taminimce.

mustafa sarp benim gordugum aurelio dan sonra ki en guzel gorev adami.

ver ona gorevini sunu sunu yap da hatasiz yapar.

fizigi muthis.

cok tecrubeli ve sogukkanli

bedava

daha ne denebilirki

guzel bir transfer

Ayhan'la Gökhan'ın başarısı yok mu? Ciddi misin?

Birertane tr şampiyonluğunu başarıdan sayıyorsan,senin hedeflerin f5 liler gibi edirneden öteye gidemez.

Bendeki veya başka birindeki GALATASARAYLILIĞI ne sen nede başkası laf söylüyebilir,kimsenin haddine düşmez..

Milli takımda kazımda oynuyor,gökhan sırf milli takım oyuncusu diye iyidir anlamı çıkmıyor.bjk bile bu adamla sözleşme imzalamayı unuttu(veye bilerek unuttu;)) artık ne kadar yetenekli olduğunu sen düşün.

Seninde dedigin gibi bunlar görev adamlığından öteye gidemezler,gökhan cezasahasının 20 metre öününe çıktığında yüregin agzına gelmiyorsa sen futboldan anlamıyorsun.

Bu oyuncuların 3ündede liderlik olmalı,topu ayaklarında uzun süreli tutmalılar,gerektiğinde oyun kurmalılar,soguk kanlı olmalılar,hızlı olmalılar,kesicilikleri üst düzey olmalı,kademeye girmeliler,birebirde rakiplerini ekarte etmeliler vs...

Fizik kondüsyon yükleme dönemi devam ediyor.Hal böyleyken,iki senelik kondüsyon eksiği dinlendirilerek yapılıyorken, sisteme geçişte elbette karın ağrıları olucak.Doğum ağrısından korkan, anne - baba da olmasın.Taktiksel idmanlar, ne zaman ki kondüsyon idmanlarından daha fazla yapılır ozaman konuşmaya başlayalım sistemi.Yoksa o döneme kadar 1-0 olsun bizim olsun.Fazla beklentim yok.Çünkü gelecek bizim için ne kadar parlaksa, rakibimiz olan - olucak herkes için o kadar karanlık...

Bakın beni yanlış anlayın istemiyorum.. Sonuna kadar ben de sabır diyorum.. Hatta elensek de sabır diyorum.. Sistemin oturtulma çabası içerisinde olduğunu da biliyorum.. Bu yüzden sıkıntı elbette çekilecektir.. Hatta bu sıkıntı bizi Avrupa'dan da TSL'den de devre dışı bırakabilir buna rağmen destekçisiyim Rijkaard'ın.. Fakat yapmayın etmeyin şu Mustafa'ya güvenmeyin umut bağlamayın daha fazlasını beklemeyin.. :( En iyi oyununu oynadı bugün adam.. Daha çok kanser eder bizi.. M.Topal'ın derhal iyileşmesi umuduyla bu konuyu kapatıyorum.. Umarım beni yanıltır(Hiç zannetmiyorum ama :rolleyes:) Mustafa Bey(!) ...

Rıjkaard'a güveniyorsak sorun yok o zaman.Zaten gönderilmesi lazımsa Rıjkaard gönderir.Ama bugün sanki biraz fazla haksızlık yapıldı.Orta sahada en iyi görünen Mustafa'ydı.

mehmet topalin binlerce macini izledik bir gun barosla yada forvetle verkaca girip son anda gole giderken kesildigini falan gordunuzmu:)

ne kadar yanlis dusunuyorsunuz

ok tamam topal gibi atletik degil ama adam pas hatasi yapmiyor, ve cok onemli oynadigi bolge icin ayrica da ayagina cok hakim

ben simdi yaziyorum sene sonu okuyun gelip

topalla arasinda baya bir kapisma olacak bu sene ilk 11 icin

Ha zaten ben ilk 11 oyuncusu olur, bizi şampiyonluklara taşır falan demiyorum. Kestirip atmak yanlış sadece, onu söylüyorum.

Bence, zamanında Ahmet Yıldırım'ın yaptığı gibi yararlı işler yapacaktır. İyi bir rotasyon oyuncusu olur taminimce.

Mustafa, ahmet yıldırım'ın sol kramponu olamaz. Ahmet ayet teknik bir adamdı, çok seri değildi ama mustafa dan 10 kat daha fazla dikine oynardı.

Ben bundan 4 ay önce, 7 Mart'da ilk transfer haberi çıkınca kendi bloğumda da yazdım linkini de aşağıya koyuyorum: Orada da özetle dikine oynamayan, sadece mücadele eden almanın GS ye hiç bir faydası olmaz demiştim bugün yaşanılanlar hiç de sürpriz değil benim için.

Mustafa budur gerisi de boş umuttur.

Yazınının Linki

topal gibi atletik gorunumlu hizli adamlar genelde sakatlik sorunlari asiyorlar gordugunuz gibi cunku kontrolsuz hareket yapmaya egilimleri daha fazla

mutlaka arkasinda yada onunde sarp gibi bir yedek yada as oyuncu sart.

tabiiki iyi bi linderoth hepsinden iyi ama oda yok ne yazikki

Birertane tr şampiyonluğunu başarıdan sayıyorsan,senin hedeflerin f5 liler gibi edirneden öteye gidemez.

Ayhan'ın 3 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca, hayır, sadece yerel başarılardan bahsetmiyorum. Ayhan'ın Lucescu zamanında oynadığı ŞL maçlarına bir bak derim. Bir de daha geçen yaz Avrupa Şampiyonasında yarı final oynamış milli takımımızın kadrosuna da bir bak derim.

Bir de f5 diye bir takım yoktur, FB veya Fenerbahçe'dir o kulübün adı. Rakip de olsa herkese saygı duymak lazım, onlar yapıyor diye seviyemizi düşürmememiz lazım, Galatasaray'lı olduğumuzu unutmamamız lazım.

Nasıl bir kulübün taraftarı olduğumuzu öğrenmemiz lazım.

emre renkdas, bana soylermisin topal hangi gun gol pozisyonuna girmis yada arapas yapmis?

bizmi izleyemiyoruz maclari

sarptan tek artisi daha atletik bir kesici olmasi

sarpinda artisi daha duzgun pas atmasi

topal kesin oynar diyip sarp kesin oynamaz demek bence biraz haksizlik ama tabi fikirlerimizi paylasiyoruz

gorecegiz patron ne karar verecek:)

Ayhan'ın 3 şampiyonluğu var yanılmıyorsam. Ayrıca, hayır, sadece yerel başarılardan bahsetmiyorum. Ayhan'ın Lucescu zamanında oynadığı ŞL maçlarına bir bak derim. Bir de daha geçen yaz Avrupa Şampiyonasında yarı final oynamış milli takımımızın kadrosuna da bir bak derim.

Bir de f5 diye bir takım yoktur, FB veya Fenerbahçe'dir o kulübün adı. Rakip de olsa herkese saygı duymak lazım, onlar yapıyor diye seviyemizi düşürmememiz lazım, Galatasaray'lı olduğumuzu unutmamamız lazım.

Nasıl bir kulübün taraftarı olduğumuzu öğrenmemiz lazım.

Ayhan gibi birini yerlere göklere sığdıramıyan,bülentin teknik direktörlüğünü begenen ve birde üstüne vazife olmuyacak şekilde başkasına adap dersi veren biriyle tartışmaya girmek hatta ve hatta futbol konusunda tartışmak çok saçma..

kusura bakma:confused::confused::confused:

Mustafa, ahmet yıldırım'ın sol kramponu olamaz. Ahmet ayet teknik bir adamdı, çok seri değildi ama mustafa dan 10 kat daha fazla dikine oynardı.

Ben bundan 4 ay önce, 7 Mart'da ilk transfer haberi çıkınca kendi bloğumda da yazdım linkini de aşağıya koyuyorum: Orada da özetle dikine oynamayan, sadece mücadele eden almanın GS ye hiç bir faydası olmaz demiştim bugün yaşanılanlar hiç de sürpriz değil benim için.

Mustafa budur gerisi de boş umuttur.

Yazınının Linki

Örnek olarak verdim Ahmet'i. Demek istediğim, sürekli ilk11'de olmaz ama dönem dönem takıma girip, yararlı olacaktır Sarp.

Sarp kadro'yu genis tutmak amaciyla alindi ve bence yerinde bir transfer. Gökhan Zan'da güzel transfer bana sorarsan.

Geri
Üst Alt