Devrim AKIN
Tecrübeli Üye
- 26 Aralık 2008
- 6.584
- 1
- 1.333
Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz
Sen baştan kaybetmişin zaten.Ben bu takıma güveniyorum.Biz değilmiydik bu takıma gereken sabrı göstereceğiz diyen.Ne oldu şimdi bu hale geldik.
Rezalet ötesi...ben hayatimda bu kadar havali oyuncular görmedim.Sabri kardesim belki bu forumu takip ediyorsundur cünkü gördügümüz kadariyla kendini futbola fazla vermiyorsun belli ki baska islerle ugrasiyorsun, sen GALATASARAY in formasini haketmedigin halde giyiyorsun,tamam yeteneklerin sinirli olabilir ama biraz mücadele et be kardesim,seni görünce kafami 100 bin defa duvara vuruyorum nasil futbolcu olmadim diye...Yedigimiz gole bakin renkdaslar inanilir gibi degil...Peki Aydin?Arkadas bir insan bu kadar mi takim oyununu bilmez...Yaser?Sahada var miydi?...Alparslan kusura bakma ama Galatasaray senin babanin oglunun takimi degil, Hakan Balta allah göstermesin sakatlanmadigi sürece senin pozisyonun tac cizgisini arkasinda olan kulübenin 10 koltugundan biri dir...Gökhan Zan , bu adama baktigim zaman Servet gibi saatli bomba bile insana Popescu nun rahatligini veriyor...Yok Arkadaslar bizim türk oyuncularda bu laubalilik oldugu sürece dünyanin en iyi hocalarindan birini getirsende bi santim ileri bile gitmez türk futbolu ki dünyanin en iyi hocalarindan biri Galatasarayimizin basinda.Bu laubalilik sürdügü sürece allah göstermesin ASY de bir Trömsö faciasinin tekrari olabilir...zaten bugün o anli sanli parcali forma beraberligi kurtardi...
Sen baştan kaybetmişin zaten.Ben bu takıma güveniyorum.Biz değilmiydik bu takıma gereken sabrı göstereceğiz diyen.Ne oldu şimdi bu hale geldik.