UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1-1 Galatasaray | 16 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçı | Tobol 1 - 1 Galatasaray | 16 Temmuz

Sonuç hüsranla da sonuçlanabilirdi ama beraberlikle bitti. Tebrikler Galatasaray.

Bazı yorumlarda ve başka sitelerde bayağı ağır eleştiriler okudum. Bu izleyicilere değil ama taraftarlığa yakışmayan durumlar olarak görüyorum açıkcası. Takımın ismi Galatasaray veya F.Bahçe veya başka bir takım olarak görülmemeli.Takımı takım yapanın içerisindeki futbolcular olduğu unutulmamalı.Dünkü maçada bakarsak yeterli olmayan yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığımızdan dolayı bu sitemlerin yersiz olduğunu açıkca görürüz.

Tamam sahadaki takim Galatasaray'ımızdı fakat oynayan futbolcular sahadaki değil yedeklerimizdi.Burasını ayırt etmekte fayda olduğunu görüyorum.ilk 11 olarak takımımız yanyana gelip maç yapmış değil.M.Topal'lı,Linderont'lu,H.Balta'lı,Kewell'lı,Franko'lu,Keita'lı gibi futbolcularımızıda kadroda göz önünde bulundurur ve Samiyendeki maçımızı böyle düşünür isek güzel sonuçlarla bu maçındanda üstesinden geliceğimizden mümkün değil şüphem yok.Bu saydığım kadro ve teknik direktörümüzünde kim olduğunu hesaba katarsak ligi tozu dumana katarız.

Son olarak buradan kuşlara selam olsun diyor ve g.tleri varsa böyle önemli dediğimiz Avrupai maçlara yedek ağırlıklı kadroyla çıksınlarda görelim. eh yürek ister sanırım.

Oguzda gitti ooh gelecekte çok para kazanacagın yetenekleri sat.gidip Sabri gibi,Mehmet Güven gibi oyuncuları yıllarca oynat,Barıs gibi bir adamı 3. ligden al(yeri orası zaten)

İnşallah.İrfan'ı da verdiler zaten.

yazıklar olsun ozaman o çocuk Emre Çolaktan bile yetenekliydi paf takımda izlerken hayran kalmıstım umarım başka bir takımda yıldız olurda yönetim başını taşlara vurur

Dilaver,yönetim böyleyken şaşırma.:).Sabri'yi tutar Anılı'ı satarlar.

Ferhat iki Anıl vardı biri Anıl Dilaver biri Anıl Karamerdi galiba Dilaver deme satılan oyuncu yıkılırım şimdi:(:mad:

Giden oyuncu Anıl Karaer'di.Serbest bırakıldı, satılmadı.Bahsettiğiniz oyuncu hala altyapımızda.İkinci olarak son 10 yılda hatta 15 yılda altyapımızdan çıkıp bizim değerlendirmediğimiz o kadar çok futbolcu varki say say bitmez.Ama bunlardan biri için bile, bak nasıl topçu denmedi veya başlar taşlara vurulmadı.Yönetim hatalıysa kendileri daha çok hatalı.Arda, Uğur nasıl başardıysa onlarda başarabilirdi.

"Oldum demek, bittim demenin başlangıcıdır." Çalışan kişi ne olursa olsun, formasını kapar.Evet yönetimimizde sorunlar da olabilir.Ancak Galatasaray teamüllerinden en üst organ olan "Yönetime" böyle hiçbir bilimsel veri olamayacak nedenlerle sallamak Galatasaraylıyım diyen birine yakışmaz.

4-3-3 sisteminin en önemli özelliğinden biri topu ters yönü çabuk değiştirebilmek malesef bunu yapabilecek bir oyuncumuz yok bu yüzden gol yollarında çok zorlandık. Dün bir kez daha anladım ki bu takıma orta saha gerek. Mustafa Sarp, Barış, Ayhan hücum varyasyonlarını beceremeyecek gibi. Tobias var ama bir türlü oynayamadı oda.

Yaser 10 resmi maç oynadı mı bu formayla, Sarp kaç maç oynadı?

Mustafa Sarp için birşey diyemeyeceğimde Yaser'in 10 maç oyanamasına gerek yok...

LigTv'de Kartalspor As Başkan Halkla İlişkiler Sorumlusu şarkıcı(aynı zamanda uzaylı) Mustafa Topaloğlu:Yaser'i Galatasaray'a bizzat ben teklif baktım çok yetenekli çocuk alın yav bunu dedim...

Ciddi bir röportajdır bu...

Diğer takımların hazılık maçlarına daha yeni başladığı bir dönemde ligi devam eden bir takıma karşı mücadele gücümüz olmadığından pek bir varlık gösteremedik.Artık herkes futbolda dirençli olanın çok koşanın ayakta kaldığını iyi biliyordur.Bizim takımda en çok mücadele eden Barış bile bu güçden yoksundu dün akşam çünkü hazır değildi hiç biri hazır değildi.Belki sağ bekte Uğurla başlasaydık Sabri gibi topa kıçını dönmicek kafasını uzatıcak ve o golü yemicektik ve 1-0 kazancaktık ve bu yorumların bir çoğu olmicaktı.Rijkaard bunu düşünerek Arda ile Baros'u sahaya sürmek için rakibin yorulmasını bekledi belki golü yemeseydik 60 dan sonra giriceklerdi.Emre Çolak sırf fizik kondisyondan dolayı oynatılmadı. Onun için her şey için daha erken verdiğimiz sabır sözünü unutmayalım ve en erken Ocak dönemine kadar bekleyelim.Belli mi olur belki de çok daha erken sistem meyvelerini verir.

Hazır olmayan ilk resmi maçını oynayan takıma yazılan yorumlara bak.

Yazık cidden yazık.

Takımın en iyisi Mustafa Sarp'tı. Bu sezon bayağı faydalı olacak gibi gözüküyor. Maç içinse tek yorumum var. Sistem oturana kadar bir süre sıkıntı çekeceğiz ama sonunda sabrımıza değecek, takımda ışık var.

Giden oyuncu Anıl Karaer'di.Serbest bırakıldı, satılmadı.Bahsettiğiniz oyuncu hala altyapımızda.İkinci olarak son 10 yılda hatta 15 yılda altyapımızdan çıkıp bizim değerlendirmediğimiz o kadar çok futbolcu varki say say bitmez.Ama bunlardan biri için bile, bak nasıl topçu denmedi veya başlar taşlara vurulmadı.Yönetim hatalıysa kendileri daha çok hatalı.Arda, Uğur nasıl başardıysa onlarda başarabilirdi.

"Oldum demek, bittim demenin başlangıcıdır." Çalışan kişi ne olursa olsun, formasını kapar.Evet yönetimimizde sorunlar da olabilir.Ancak Galatasaray teamüllerinden en üst organ olan "Yönetime" böyle hiçbir bilimsel veri olamayacak nedenlerle sallamak Galatasaraylıyım diyen birine yakışmaz.

teşekkürler.Rahatladım şimdi Anıl Dilaverin kaldıgını duyduktan sonra

Dün bir kez daha gördük ki Yaser Yıldız,Aydın Yılmaz,Mustafa Sarp gibi oyuncular Galatasaray'ın oyuncusu değiller..

+Sabri+Orkun+Ayhan+Alpaslan+M.Güven

:007:

Yönetim para yok diye bedava nerde topcu var alıyo.Yada Keita gibi oyunculara veriyo bütün parayı sonra para yok diyolar.Yönetim?

+Sabri+Orkun+Ayhan+Alpaslan+M.Güven

:007:

Yönetim para yok diye bedava nerde topcu var alıyo.Yada Keita gibi oyunculara veriyo bütün parayı sonra para yok diyolar.Yönetim?

Alpaslan 2 hazırlık maçı iyi oynadı diye Türkiyenin en iyi sol beki Hakan Baltayı bile kesen oldu bu forumda

Bu maçı bu oyunu niye bu kadar ölçü olarak aldınız anlamıyorum daha ilk maçtan oyunculara da iyi sayıyosunuz biraz bekleyin sistem yeni oyuncular bi alışsın hemen daha ilk resmi maçtan yok şöyle yok böyle zaman herşeyin ilacı olacaktır.

DAHA KESİN YORUMLARDA BULNMAK İÇİN ÇOK ERKEN...

Alpaslan atılana kadar çok başarılıydı.

Şuan görülen en büyük ihtiyaç Servet in yanına yerden kesiciliği ve topu oyuna sokma özelliği olan iyi bir stoper.

Golde Alpaslanın kademe ve hamle hatası vardı.Oyunu okuyamııyo.Bu gibi yetenekler çalışarak olmaz.Bizim büyük takımımız deneme yanılma yoluyla değilde iyi oyuncuları bulup oynatarak kurulmalı.Yoksa Gençlerbirliğinden farkımız kalmaz.Alpaslan gibi genç oyuncularımız hazırlık maclarında oynamalı sadece.Bence bu macta asıl oynaması gereken Emre idi.M.sarp gibi Kocaeli oyuncusu yerine Emre olmalıydı takımda

Bence dün 2 tane fena olmayan oyuncuöuz vardı.Biri Alpaslan,diğeri de girdikten Sonra Baros'tu.Ayhan vasattı.Sarp vasatttı.,ama maximum'u bence bu.Aydin,yAser,Erhan,Sabri daha nerde durması gerektiğini bile bilmiyor.Servet dağınık,Gökhan Zan fena değildi.Ama bu takıma çok iyi bir sağ bek,iyi bir orta saha,ve çok iyi bir forvet oyuncusu gerek,forvet olmazsa defansın ortasına kaliteli bir stoper.

Golde Alpaslanın kademe ve hamle hatası vardı.Oyunu okuyamııyo.Bu gibi yetenekler çalışarak olmaz.Bizim büyük takımımız deneme yanılma yoluyla değilde iyi oyuncuları bulup oynatarak kurulmalı.Yoksa Gençlerbirliğinden farkımız kalmaz.Alpaslan gibi genç oyuncularımız hazırlık maclarında oynamalı sadece.Bence bu macta asıl oynaması gereken Emre idi.M.sarp gibi Kocaeli oyuncusu yerine Emre olmalıydı takımda

Valla esasın yine çoğu genç oyuncunun bizde kredisi var ama kredisi biten oyuncular şunlar:Sabri,Yaser,Aydın daha htırlamadıklarım varsa affola

Okan senmisin.Özlettin yaa.Senin yorumları gülerek izliyoduk yaa:D

gülerek izliyorduk?Gülmek istiyorsan başka gülücek birşey bul Burak abi benden büyüksün diye saygısızlık yapmak istemem sana senide seviyorum ama ben komedyen degilim

gülerek izliyorduk?Gülmek istiyorsan başka gülücek birşey bul Burak abi benden büyüksün diye saygısızlık yapmak istemem sana senide seviyorum ama ben komedyen degilim

Pardon Okan yaa.kusura bakma.Dikkat edicem özür dilerim

Geri
Üst Alt