UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu

adszqy.jpg

içi temiz biriymiş demek ki

pana macıyla ılgılı antu da neler yazdıklarını girip görmek lazım.

GS fark yer pana dağıtır falan filan ama en güzeli onlara bu lafları yedirtmek.

önce kendi takımınıza bakın kestaneler. avrupa bizden sorulur :D

yok çok çıldırmamışlardır yendik diye çünkü 3/1'i yunanlı diye panayı desteklemem berabere bitsin demişti

destekleyende gs yenerse çokda üzülmem demişti.

ama senin yazdığını yazanda çok angut vardı maçdan önce :)

karışık duygular içindelerdi yani :D

ama iyi kapak oldu bu galibiyet iyice tırsarlar şimdi :)

:2aloh1:

yok çok çıldırmamışlardır yendik diye çünkü 3/1'i yunanlı diye panayı desteklemem berabere bitsin demişti

destekleyende gs yenerse çokda üzülmem demişti.

ama senin yazdığını yazanda çok angut vardı maçdan önce :)

karışık duygular içindelerdi yani :D

ama iyi kapak oldu bu galibiyet iyice tırsarlar şimdi :)

ya fenerli dostlarımız da okuyo şu anda büyük ihtimal bu yazdıklarımızı ama bunlar yenilince de ayrı bi keyifleniyor insan:D:ciftetelli:

ya fenerli dostlarımız da okuyo şu anda büyük ihtimal bu yazdıklarımızı ama bunlar yenilince de ayrı bi keyifleniyor insan:D:ciftetelli:

emin ol biz yenilince onlar çok daha fazla keyifleniyorlar :)

resmi siteleri bile geçen sene biz çeyrek final kapısından dönünce maç biter bitmez giriş ekranlarına final biletiniz bizden yazıp dalga geçmişlerdi.

Alinti yaparken GS Olarak duzeltirseniz iyi olur,hadi onlar ezik,angut siz? Cok zor degil bir tek harfi duzeltip,eklemek.ki bence tasimayin bile onlarin yorumlarini,ne olduklarini biliyoruz.

Müthiş bir geceydi.

Teşellürler GALATASARAY.

Sağolun twente.

:D:D

emin ol biz yenilince onlar çok daha fazla keyifleniyorlar :)

resmi siteleri bile geçen sene biz çeyrek final kapısından dönünce maç sonunda sitelerinden dalga geçmişti

final biletiniz bizden diye.

renkdaş bzim böyle sevinmemizin başlıca sebebi onlar.

o kadar düşmanca temennilerde bulunuyorlar ki birisi antu da inşallah uçakları düşer bile yazdı.

bu nasıl çekememezliktir akıl alması güç:(

Sevin tabiki hakkındır. Ona bırsey demıyorum.

Arkadas ''Bazen kendimden suphelenıyorum beni Galatasarayın başarısı mı Fenerin yenilmesimi daha çok mutlu edıyor '' demiş.

Ona yardımcı olmak istedim. Hepimiz aynıyız. Gidelim antuya veya forzakarakartala bakalım hiçbir fark göremeyiz. Aynı okullarda egitim alıyoruz, aynı havayı soluyoruz.

Bence bunu butun topluma mal etmek cok yanliz. Ben Hollandada yasayan biri olarak sana sunu soyleyebilirimki: sadece futbol konusunda belki hakli olabilirsin ( herkez icinde gecerli degil ), ama komsu hakkinda felan bence cok yanlis. Sen buraya gel abi o zaman aslinda oyle zavalli bir toplum gorursunki.

Bu arada ben fenerin yenmesini isterdim ( Turkiyede rakibim olmasina ve nefret etmeme ragmen ). Beni ilgilendirmez fenermis, besiktasmis felan filan. Ben Ukraynanin, Rusyanin, Romanyanin, Portekizin vs. vs. ustumuzde olmasini hazmedemiyorum.

Ya bunları şeriff mi neydi onlarda yenerse çok gülerim. vahşi batı şeriff:D

renkdaş bzim böyle sevinmemizin başlıca sebebi onlar.

o kadar düşmanca temennilerde bulunuyorlar ki birisi antu da inşallah uçakları düşer bile yazdı.

bu nasıl çekememezliktir akıl alması güç:(

sahada ölürler inşallah yazanlarıda gördüm orada ama onları çok büyütmemek lazım çoluk çocuktur muhtemelen

aklı başında adam öyle şeyler yazmaz zaten öyle yazanada tepki veriyorlar o kadarda angut değiller yani :D

2wente yazan arkadaş helal olsun ismini unuttum

aklıma geldi birden :D haha :D2wente

cnn de yogun istek uzere bir daha vermis macin ozet goruntulerini ))))))))))))))))))

sahada ölürler inşallah yazanlarıda gördüm orada ama onları çok büyütmemek lazım çoluk çocuktur muhtemelen

aklı başında adam öyle şeyler yazmaz zaten öyle yazanada tepki veriyorlar o kadarda angut değiller yani :D

Onlara gulup geciyorum. Forza forumunada girip bakarim bazen. Onlarinda rakibimiz olmasina ragmen boyle yazilari gormem. Bu yazilarda dolayi fb ye karsi nefretim aslinda dahada artiyor. Tabi hepisini katmamak lazim, ama ben bu kadar kisininde insanliktan cikktigini beklemiyordum. O kadar foruma girmisimdir, ama bunlar kadarinida gormedim hic

dediğin gibi neler var ama insan bi yerden sonra kabul edemiyor.

çocuk yada yetişkin.bilinci oturmayan çocuk da ilerde yine aynı yorumları yapar açıkcası:confused:

Geri
Üst Alt