Aysel Aydın
10 Numara!
- 4 Mart 2009
- 13.783
- 1
- 1.363
Cevap: UEFA Avrupa Ligi | Fenerbahçe 1-2 FC Twente | 17 Eylül | Maç Sonucu
içi temiz biriymiş demek ki
içi temiz biriymiş demek ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pana macıyla ılgılı antu da neler yazdıklarını girip görmek lazım.
GS fark yer pana dağıtır falan filan ama en güzeli onlara bu lafları yedirtmek.
önce kendi takımınıza bakın kestaneler. avrupa bizden sorulur![]()
yok çok çıldırmamışlardır yendik diye çünkü 3/1'i yunanlı diye panayı desteklemem berabere bitsin demişti
destekleyende gs yenerse çokda üzülmem demişti.
ama senin yazdığını yazanda çok angut vardı maçdan önce
karışık duygular içindelerdi yani
ama iyi kapak oldu bu galibiyet iyice tırsarlar şimdi![]()
Pana maçı alır...
GS balonu bu gece patlar...
Acı gerçekler ortaya dökülür...
Bugün ak - kara çıkacak ortaya.Müthiş !! 6s yi izleyeceğiz.
ya fenerli dostlarımız da okuyo şu anda büyük ihtimal bu yazdıklarımızı ama bunlar yenilince de ayrı bi keyifleniyor insan:ciftetelli:
Angutlardan İnciler
emin ol biz yenilince onlar çok daha fazla keyifleniyorlar
resmi siteleri bile geçen sene biz çeyrek final kapısından dönünce maç sonunda sitelerinden dalga geçmişti
final biletiniz bizden diye.
Sevin tabiki hakkındır. Ona bırsey demıyorum.
Arkadas ''Bazen kendimden suphelenıyorum beni Galatasarayın başarısı mı Fenerin yenilmesimi daha çok mutlu edıyor '' demiş.
Ona yardımcı olmak istedim. Hepimiz aynıyız. Gidelim antuya veya forzakarakartala bakalım hiçbir fark göremeyiz. Aynı okullarda egitim alıyoruz, aynı havayı soluyoruz.
renkdaş bzim böyle sevinmemizin başlıca sebebi onlar.
o kadar düşmanca temennilerde bulunuyorlar ki birisi antu da inşallah uçakları düşer bile yazdı.
bu nasıl çekememezliktir akıl alması güç![]()
cnn de yogun istek uzere bir daha vermis macin ozet goruntulerini ))))))))))))))))))
sahada ölürler inşallah yazanlarıda gördüm orada ama onları çok büyütmemek lazım çoluk çocuktur muhtemelen
aklı başında adam öyle şeyler yazmaz zaten öyle yazanada tepki veriyorlar o kadarda angut değiller yani![]()
BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK!!!
seneye şampıyonlar lıgınde bıraktıgı yerden devam edecek...

sahada ölürler inşallah yazanlarıda gördüm orada ama onları çok büyütmemek lazım çoluk çocuktur muhtemelen
aklı başında adam öyle şeyler yazmaz zaten öyle yazanada tepki veriyorlar o kadarda angut değiller yani![]()