- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
İyi oldu kura bu genç kadronun ispat maçları dayak yiye yiye dövmeyi öğrenecekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lige iyi başladı yanlış değilsem marsilya,atmosferide güçlü takım.en zor rakip marsilya şuan.lazio italyan şansımız tutarsa bi galibiyet bi beraberlik çıkarabiliriz belki.moskova fikstüre bağlı ,ilk maç orda ikinci maç sahamızda olursa muhteşem ötesi olur.bari bu guruptaki şansımız bu olsunLazio 1
Digerlerinden 7 puan alsak yeter.
Marsilya'nin defans oyuncusu cok yavasti. Orta sahadakiler de oyle zıpkın gibi degildi. Tamamen Cengiz ve 10 numaranin kisisel becerisiyle skora ulastilar. Bordeaux sol taraflarini perisan etmisti.
Sarri Napoli'deyken UEFA'yı ciddiye almıyordu diye hatırlıyorum. Belli olmaz yine. Marsilya bence 1. olabilir. Denk rakipler geldi, 3. olursak bile çarpışarak olacağız. İnşallah bizim oyunumuz için hayırlısı olur.Lazio 1
Digerlerinden 7 puan alsak yeter.
Marsilya'nin defans oyuncusu cok yavasti. Orta sahadakiler de oyle zıpkın gibi degildi. Tamamen Cengiz ve 10 numaranin kisisel becerisiyle skora ulastilar. Bordeaux sol taraflarini perisan etmisti.
marsilya içerde 3'te 3 yapabilir o atmosferde ama burada 2 tane çakıp yollarız. cengo için izledim bir maç beğenmedim.Sarri Napoli'deyken UEFA'yı ciddiye almıyordu diye hatırlıyorum. Belli olmaz yine. Marsilya bence 1. olabilir. Denk rakipler geldi, 3. olursak bile çarpışarak olacağız. İnşallah bizim oyunumuz için hayırlısı olur.
Neredeyse 3 macta 4 puan aldilar. Oyunlari bizim gibi duragandi. Fakat seyirci konusunda haklisin. Zaten sirf seyircisi icin izledim. Marsilya benim Fransa'da tuttugum takim zatenlige iyi başladı yanlış değilsem marsilya,atmosferide güçlü takım.en zor rakip marsilya şuan.lazio italyan şansımız tutarsa bi galibiyet bi beraberlik çıkarabiliriz belki.moskova fikstüre bağlı ,ilk maç orda ikinci maç sahamızda olursa muhteşem ötesi olur.bari bu guruptaki şansımız bu olsun