UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi | 13.00 | 27 Ağustos | İstanbul

İyi oldu kura bu genç kadronun ispat maçları dayak yiye yiye dövmeyi öğrenecekler.

Lazio 1
Digerlerinden 7 puan alsak yeter.
Marsilya'nin defans oyuncusu cok yavasti. Orta sahadakiler de oyle zıpkın gibi degildi. Tamamen Cengiz ve 10 numaranin kisisel becerisiyle skora ulastilar. Bordeaux sol taraflarini perisan etmisti.
lige iyi başladı yanlış değilsem marsilya,atmosferide güçlü takım.en zor rakip marsilya şuan.lazio italyan şansımız tutarsa bi galibiyet bi beraberlik çıkarabiliriz belki.moskova fikstüre bağlı ,ilk maç orda ikinci maç sahamızda olursa muhteşem ötesi olur.bari bu guruptaki şansımız bu olsun

Allah sonumuzu hayretsin cl ye girmek istiyorduk cl grubu geldi anasını satayım

Fener ve bjk nin gruplarinda kimler var?

herşey bi yana, bizi uefa avrupa liginde 4.torbaya düşürmeyi nasıl başardın fatih hoca

B ve C daha sert gruptu. Bu da kolay değil ama çok dengeli bir grup oldu. Herkes herkesten puan çalabilir.

Yarım puanımız daha olsa 3 den katılıyorduk grupları kazık yapan da 3.torba takımları oldu hadi geçmiş olsun bu gruptan çıkmamız imkansız gibi bir şey.

Fenerbahçe, D Grubu’nda; Olympiakos, Frankfurt ve Antwerp ile eşleşti.

Galatasaray ise E Grubu’nda; Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya ile eşleşti.

İŞTE UEFA AVRUPA LİGİ GRUPLARI;​

A GRUBU: Lyon, Rangers, Sparta Prag, Brondby

B GRUBU: Monaco, PSV, Real Sociedad, Sturm Graz

C GRUBU: Napoli, Leicester City, Spartak Moskova, Legia Varşova

D GRUBU: Olympiakos, Frankfurt, FENERBAHÇE, Antwerp

E GRUBU: Lazio, Lokomotiv, Moskova, Marsilya, GALATASARAY

F GRUBU:
Braga, Kızılyıldız, Ludogorets, Midtjylland

G GRUBU: Bayer Leverkusen, Celtic, Real Betis, Ferencvaros

H GRUBU: Dinamo Zagreb, Genk, West Ham, Rapid Wien

Grup maçları 16 Eylül Perşembe günü başlayıp 9 Aralık Perşembe günü sona erecek. UEFA Avrupa Ligi'nde final 18 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak.

Lazio 1
Digerlerinden 7 puan alsak yeter.
Marsilya'nin defans oyuncusu cok yavasti. Orta sahadakiler de oyle zıpkın gibi degildi. Tamamen Cengiz ve 10 numaranin kisisel becerisiyle skora ulastilar. Bordeaux sol taraflarini perisan etmisti.
Sarri Napoli'deyken UEFA'yı ciddiye almıyordu diye hatırlıyorum. Belli olmaz yine. Marsilya bence 1. olabilir. Denk rakipler geldi, 3. olursak bile çarpışarak olacağız. İnşallah bizim oyunumuz için hayırlısı olur.

Sarri Napoli'deyken UEFA'yı ciddiye almıyordu diye hatırlıyorum. Belli olmaz yine. Marsilya bence 1. olabilir. Denk rakipler geldi, 3. olursak bile çarpışarak olacağız. İnşallah bizim oyunumuz için hayırlısı olur.
marsilya içerde 3'te 3 yapabilir o atmosferde ama burada 2 tane çakıp yollarız. cengo için izledim bir maç beğenmedim.

lige iyi başladı yanlış değilsem marsilya,atmosferide güçlü takım.en zor rakip marsilya şuan.lazio italyan şansımız tutarsa bi galibiyet bi beraberlik çıkarabiliriz belki.moskova fikstüre bağlı ,ilk maç orda ikinci maç sahamızda olursa muhteşem ötesi olur.bari bu guruptaki şansımız bu olsun
Neredeyse 3 macta 4 puan aldilar. Oyunlari bizim gibi duragandi. Fakat seyirci konusunda haklisin. Zaten sirf seyircisi icin izledim. Marsilya benim Fransa'da tuttugum takim zaten

Milik düzelecek mi acaba maçlara kadar

Smolov, İmmobile , Milik vs Muslera

Kabus gibi

olimpiakos güçlü rakiptir frankfurtta sağlam top oynayan bi klüp.f5 için bu iki klüpte çok güçlüdür.ben tahmin ediyorum ballı grup diyip bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşayacaklar grupta.rakipler futbolu sahada oynar dil de değil.f5 liler kolay grup işte olimpiakosa 3 atar frankfurta zırnık vermeyiz en kötü 4 puan alırız antrep midir nedir averaj kasarız derler hepsinden gelişine dayak yerler.tr de ki taraftar hastalığı bu ve tuhaftırki takımlarımızada sirayet ediyor.

Geri
Üst Alt