- 16 Kasım 2010
- 10.209
- 949
- 1.578
İspanyol,Alman takımı istemezdim.Bence ideal bir grup.Gedson,Halil hamleleriyle gruptan çıkacağımıza inanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkar bence, çıkmasa da en kötü 3.olur konferans liginde devam eder maç tempoları yoğun olurFb cikar mi sizce gruptan
Deplasmanları çok zor.Fb cikar mi sizce gruptan
Yarım puanımız daha olsa 3 den katılıyorduk grupları kazık yapan da 3.torba takımları oldu hadi geçmiş olsun bu gruptan çıkmamız imkansız gibi bir şey.
Pardon fikstür?Kura ne zaman çekilecek?
Umutsuz taraftar istemiyoruz. 3. olan bile konferans ligine kalıyor.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
en iyi 3. olabilirler belki.benden söylemesi f grubu olsaydı zorlarlardı biraz ama emin olun asıl amaçları lig şampiyonluğu.umurlarında olacağını sanmıyorum ülke puanınında gruptan çıkmada.hatta bu grubla beraber tamamiyle lige oynayacaklar.f5 in düşüncesi lig.emin olun ligFb cikar mi sizce gruptan
Başkanları da değişmiş sanırım geçiş sürecinde yakaladılar Frankfurtu ama geçen sene ki takım çok iyiydi özellikle keyif aldığım için açıp 3 4 maçını izlemiştimFener'in grubu lokum gibi bence.
Frankfurt'u hiç beğenmedim ilk 2 maçta Bundesliga'da. Hocaları ve Andre Silva gidince bir haller olmuş bunlara. Olimpiakos zaten öyle aman aman bir takım değil. Antwerp'i 3 geçiversinler yani.
ikisininde iç saha ambiansları harikadır renktaş.frankfurt tribünleride çok etkili olimpiakosunda.çok çok ciddi baskı yiyecekler kısmetseFener'in grubu lokum gibi bence.
Frankfurt'u hiç beğenmedim ilk 2 maçta Bundesliga'da. Hocaları ve Andre Silva gidince bir haller olmuş bunlara. Olimpiakos zaten öyle aman aman bir takım değil. Antwerp'i de geçiversinler yani.
neden peki gruplara kaldılar diye sorulabilir.temiz para alacaklar diye.en iyi 3. olabilirler belki.benden söylemesi f grubu olsaydı zorlarlardı biraz ama emin olun asıl amaçları lig şampiyonluğu.umurlarında olacağını sanmıyorum ülke puanınında gruptan çıkmada.hatta bu grubla beraber tamamiyle lige oynayacaklar.f5 in düşüncesi lig.emin olun lig