UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi | 13.00 | 27 Ağustos | İstanbul

İspanyol,Alman takımı istemezdim.Bence ideal bir grup.Gedson,Halil hamleleriyle gruptan çıkacağımıza inanıyorum.

Fener'in grubu lokum gibi bence.

Frankfurt'u hiç beğenmedim ilk 2 maçta Bundesliga'da. Hocaları ve Andre Silva gidince bir haller olmuş bunlara. Olimpiakos zaten öyle aman aman bir takım değil. Antwerp'i de geçiversinler yani.

Fb cikar mi sizce gruptan
en iyi 3. olabilirler belki.benden söylemesi f grubu olsaydı zorlarlardı biraz ama emin olun asıl amaçları lig şampiyonluğu.umurlarında olacağını sanmıyorum ülke puanınında gruptan çıkmada.hatta bu grubla beraber tamamiyle lige oynayacaklar.f5 in düşüncesi lig.emin olun lig

Bjk clde 4. olur,fb şu haliyle o gruptan cikamaz

B,C ve G grupları daha zordu kötünün iyisi bir kura oldu, F dışında kolay grup yoktu yaw ben H'da kolay zannetim ama West Ham var orada 300 Milyonluk takım onlarda.

Frankfurt'u hiç beğenmedim ilk 2 maçta Bundesliga'da. Hocaları ve Andre Silva gidince bir haller olmuş bunlara. Olimpiakos zaten öyle aman aman bir takım değil. Antwerp'i 3 geçiversinler yani.
Başkanları da değişmiş sanırım geçiş sürecinde yakaladılar Frankfurtu ama geçen sene ki takım çok iyiydi özellikle keyif aldığım için açıp 3 4 maçını izlemiştim

Frankfurt'u hiç beğenmedim ilk 2 maçta Bundesliga'da. Hocaları ve Andre Silva gidince bir haller olmuş bunlara. Olimpiakos zaten öyle aman aman bir takım değil. Antwerp'i de geçiversinler yani.
ikisininde iç saha ambiansları harikadır renktaş.frankfurt tribünleride çok etkili olimpiakosunda.çok çok ciddi baskı yiyecekler kısmetse

Bize gelince potansiyeli olan bi takim icin iyi bi kura ama zor grup.guzel maclar olacaktir,lazio ve marsilya maclara yedeklerle de cikacaktir.cokta takilmamak lazim

Oly fb'yi icerde disarda yener. Antwerp kolay rakip. Frankfurt ile ikincilik yarisi verirler. Bizde ise Lazio net favori bence, ikincilik icin uc takim yarisir. Muhtemelen Marsilya olur.

en iyi 3. olabilirler belki.benden söylemesi f grubu olsaydı zorlarlardı biraz ama emin olun asıl amaçları lig şampiyonluğu.umurlarında olacağını sanmıyorum ülke puanınında gruptan çıkmada.hatta bu grubla beraber tamamiyle lige oynayacaklar.f5 in düşüncesi lig.emin olun lig
neden peki gruplara kaldılar diye sorulabilir.temiz para alacaklar diye.

genç ve potansiyelli kadromuz, avrupa'nın köklü takımları ile oynayarak pişecekler. unutmayalım 96-00 efsane hagi'li kadromuz, neredeyse 2000 yılına kadar avrupa'da bir başarı sağlayamamıştı. iyi maçlar çıkarıyorduk ama netice alamıyorduk. gruplardan bir türlü çıkamıyorduk vs.

bu takıma da 2-3 yıl sabredeceğiz ve meyvelerini toplayacağız.

Geri
Üst Alt