Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.391
- 12.028
- 2.573
Bir muddet bizim liginde erken baslamasi gerekecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
St. Johnston maçımızı bekliyorlardır. Onlar da PSV maçımızla gaza gelmişlerdi.
Bu nasil takim twit bile atmamislar
St.johnstonenun rakibi belli
İstanbul merkezi bir yer, en uzun deplasman uçakla 2-3 saat sürer,pek bir mantık bulamadım bu yazdığında.UEFA Avrupa liginden nefret ediyorum. Saçma sapan yerlere deplasmanlara gidiyoruz.
Uzun uzun yolculuklar. Maçtan sonraki hafta ligde yokları oynuyor takım.
Fakat gözünü sevdiğimin CL'si öyle mi en kötü rakibin Rusya'da oluyor.
Onlarda zaten kışın lig oynamadıkları için genelde rahat maçlar yapıyorsun.
Aynen öyle ST.jihstone kim yaBu saint Johnson takımını sürekli pohpohlayıp bizi eleyecekler diyen forumdaki bazı arkadaşlara yazık diyorum sonra kına yakın oynayın
Sana öyle gelmiş olabilir ama bence mantıklı. Oynadığın sahalar, yaptığın yolcular vs. seni gereksiz yoruyor. Sonra ligde çuvallıyorsun.İstanbul merkezi bir yer, en uzun deplasman uçakla 2-3 saat sürer,pek bir mantık bulamadım bu yazdığında.
UEFA Avrupa liginden nefret ediyorum. Saçma sapan yerlere deplasmanlara gidiyoruz.
Zaten kabullenemediğim, zoruma giden nokta tam dediğin yer.Ülke olarak Cl yapamıyacaz bundan sonra alışsan iyi olur artık hep böyle maçlar yapıcaz
bunu kaptırmayız merak etmeFenerbahçe ile eşleşip 2 takım kavga ettiğinden iki takımında turnuvadan diskalifiye edilmesi ile sonuçlanacak bir maç gibi duruyor.
CL'de Astana deplasmanına gittiğimiz günleri unuttun galiba renktaş 5 saat uçuş süresi var, kısacası her turnuvada denk gelebiliyor böyle seyahatlerUEFA Avrupa liginden nefret ediyorum. Saçma sapan yerlere deplasmanlara gidiyoruz.
Bu şekilde açıklarsan mantıklı olur, yoksa uçak yolculuğu, mesafe açısından hiçbir fark yok al ve cl arasında.Sana öyle gelmiş olabilir ama bence mantıklı. Oynadığın sahalar, yaptığın yolcular vs. seni gereksiz yoruyor. Sonra ligde çuvallyorsun.
Kazandığın rakamlarda ortada pek bir gelir de elde edemiyorsun. O yüzden ülke puanı ve prestij dışında bence gereksiz bir detay bu kupa.
çıkarsa yazarım. burdan bakabilirsin.@Uğur İz sivas ve ts eşleşmeleri ne alemde ahbab