UEFA Avrupa Ligi Play-off Turunda Muhtemel Rakibimiz Randers Oldu

UEFA Avrupa liginden nefret ediyorum. Saçma sapan yerlere deplasmanlara gidiyoruz.

Uzun uzun yolculuklar. Maçtan sonraki hafta ligde yokları oynuyor takım.

Fakat gözünü sevdiğimin CL'si öyle mi en kötü rakibin Rusya'da oluyor.

Onlarda zaten kışın lig oynamadıkları için genelde rahat maçlar yapıyorsun.

UEFA Avrupa liginden nefret ediyorum. Saçma sapan yerlere deplasmanlara gidiyoruz.

İstanbul merkezi bir yer, en uzun deplasman uçakla 2-3 saat sürer,pek bir mantık bulamadım bu yazdığında.

İstanbul merkezi bir yer, en uzun deplasman uçakla 2-3 saat sürer,pek bir mantık bulamadım bu yazdığında.
Sana öyle gelmiş olabilir ama bence mantıklı. Oynadığın sahalar, yaptığın yolcular vs. seni gereksiz yoruyor. Sonra ligde çuvallıyorsun.

Kazandığın rakamlarda ortada pek bir gelir de elde edemiyorsun. O yüzden ülke puanı ve prestij dışında bence gereksiz bir detay bu kupa.

Ülke olarak Cl yapamıyacaz bundan sonra alışsan iyi olur artık hep böyle maçlar yapıcaz

CL'de Astana deplasmanına gittiğimiz günleri unuttun galiba renktaş 5 saat uçuş süresi var, kısacası her turnuvada denk gelebiliyor böyle seyahatler

Sana öyle gelmiş olabilir ama bence mantıklı. Oynadığın sahalar, yaptığın yolcular vs. seni gereksiz yoruyor. Sonra ligde çuvallyorsun.

Kazandığın rakamlarda ortada pek bir gelir de elde edemiyorsun. O yüzden ülke puanı ve prestij dışında bence gereksiz bir detay bu kupa.
Bu şekilde açıklarsan mantıklı olur, yoksa uçak yolculuğu, mesafe açısından hiçbir fark yok al ve cl arasında.

Ülkemizin ekonomik durumu ortada, 1 euro 10 tl,bundan sonra cl de başarı için ciddi bir yapılanma gerekiyor.Ülke puanı ihtiyacımız
yüksek,avrupa ligini beğenmeme gibi bir lüksümüz yok maddi olarakta fena değil 30 değil ama 10 milyon euro gelir elde edebiliriz,100 milyon
lira yapıyor.

Geri
Üst Alt