UEFA Avrupa Ligi'nde 3. Haftanın Puan Durumu

Ulan inşallah Tottenham bize karşı da Dragusin, Davies, Gray, Bergvall 'la filan çıkar

Tottoenham + Alkmaar deplasmanı var bizim - çok belirleyici olacak.

tottenham 1
alkmaar 1
Malmö 3
kiev 3
ajax 0

olsa 15 puan oluruz - emin değilim yeter mi. RFS maçının 2 puanı burda belirleyici oalcak malesef bizde.
1 maçta ekstra puan çıkarmamız lazım.

fenerin imkansıza yakın bu arada ya bence

alkmaar deplasman
slavia prag deplasman
Bilbao içeride (utda benzemez sanmıyorum)
Lyon içeride
Midtjelland deplasman

şurdan bence 4puan hadi bala 6 puan çıkarır diyeyim. 9-11 puan olurlar

tjk

içeride malmö - bunu alabilrler (bu maçı iyi izlemek lazım biz deplasmana gideceğiz)
içeride tel aviv - bunuda alabilirler
bod glimt - yenilgi
Bilbao - yenilgi
twente deplasman - belki berabere

tjkda 6 -7 puan çıkarır. 9- 10 puan olurlar.

ikisinede yetmeyebilir ama ucundan playoff görseler o ek 2 maçlık fikstürde lig açısından bize yarayabilir (ilk 8 çıktığımız sürece)

O maçın havası başka olur CL kalitesinde bir maç bekliyorum tot için bir final değil sonuçta kazanırsak çok şey kazanırız hayırlısı bakalım

4 maçta 20 yapmalıyız Tottenham kupada ilerleyeceğimizi iddia ediyorsak direkt rakibimiz ispat maçıdır bu.

Tot u beğenmiyorum bu sene, kendi oyunumuzu oynayarak yenebiliriz. Zaten başka oyun planımız yok. Biraz şans varsa fark atabiliriz.

Zaten Spurs un avrupa derdi yok.

4 maçta 20 yapmalıyız Tottenham kupada ilerleyeceğimizi iddia ediyorsak direkt rakibimiz ispat maçıdır bu.
keşke - jakobs un olmayışı çok kötü -bence en zor iki maç tottenam ve alkmaar arka arakaya

ajax deplasmanına kalmaz umarım herhangi bir şey.

Birde şu yönden bakıyorum Tottenham bu tunuvanın fianlist favorilerinden biri - belkide en büyük ihtimali olan finalist oalrak.

yenersek kupaya adayız diyebiliriz - mental olarak tabi.

Tottenham bize oynayacagi haftalar PL kiminle oynuyo acaba? Onemli maclari olursa pek asilmazlar

Tottenham bu sene kağıt üzerinde karşılacağımız en ciddi rakip olacak. Kendimizi test etmek açısından önemli bir maç. Bu maçı kaybedersek play-off tan ötesini göremeyiz bence. Muhtemelen de öyle olacak

Dogmamis cocuga don biciyorsunuz

Tottenham macina sifir yaziyorsunuz da ne malum belki de kazanacagiz o maci

Kazanma ihtimalimiz de yüksek

Rigasa puan birakan tek takim olacagiz
Totenham bizi yener biz oynariz adamlar atar
Geri kalan malmo kiev iki mac kazansak bence yeter gibi bir kac surpriz sonuc bir kac beraberlige ilk 8 yapariz

zor maclar basliyor artik.. okan burugun lig veya uefa arasinda secim yapmasi gerekiyor kadromuz ikisi icin yetersiz

büyük takimlarin nerdeyse hepsi CL & uefa kupasi maclarinda rotasyon yapiyor

Ah ulan o RFS maçında bıraktığımız 2 puan... Orada o 2 puanı bırakmayıp dün haybeden saçma sapan goller yemesek şu an lider olabilirdik.

İlk 8 imkanı görmüyorum. Bence puanımız 10-14 bandında olacak.
Zaten maksimum 24 puan yokmu 8. siradaki takim icin 14 puan gayet iyi bir puan ilk 8 icin 20 puanmi lazim biraz fazla yuksek cita

son maclara dogru surprizler beraberlikler baslar 8. takim 14 puan veya bir tik ustu olabilir

Tottenham falan hikaye İngiliz ve İtalyan takımlar hiç önemsemiyorlar grup aşamasını. Tote içerdeki maça rotasyon yapıyorsa dışarıdaki maça 2 kat rotasyon yapar.

Fikstürleri çok sıkışıyor, 27 Ekim-30 Ekim-3 kasım-7 kasım maç takvimleri en son bizimle oynuyorlar bizden önce City maçları var yani 5-6 ilk 11 oyuncusu kesin olmaz bence Malmö maçımız daha zor geçer.

Tüm bunların yanında ilk 8 şansımızı çok az görüyorum, Kiev dışı 3 puan yazdığım maç yok, Avrupa ortamına uygun futbol oynamıyoruz, bu sorun oyun anlayışımızdan değil telaşımızdan kaynaklanıyor yani maçı her an son 5 dakikasıymışız gibi oynuyoruz oysa avrupa kupalarında başarı oturaklı ve yeri geldiğinde tempo yapan oyunu sever.

Terim'in son dönem avrupa fiyaskolarında hep bu vardı yani PSG, Real ile oynuyoruz oyuncularda korkunç bir tempo isteği, taç atışlarına depar atarak gitmeleri vardı son yıl bu ortadan kalktı sakin, bilinçli ve her anın kıymetini bilen oyun anlayışı geldi ve namağlup çok zor gruptan çıktık.

zor maclar basliyor artik.. okan burugun lig veya uefa arasinda secim yapmasi gerekiyor kadromuz ikisi icin yetersiz
Aslında zor maçlarda daha iyi oynuyoruz.
Bkz. Bayern maçları, Manchester United maçları, Fenerbahçe deplasmanları...

Bizim asıl sıkıntımız, basit rakiplere karşı.

Geri
Üst Alt