Efe Kılıç
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.232
- 1.256
- 228
?3435 - 26.08.2022 14:38
Bize çıkan AEK´yı Yunan olan AEK sandım Larnaca Kıprıs takımı olanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?3435 - 26.08.2022 14:38
Bize çıkan AEK´yı Yunan olan AEK sandım Larnaca Kıprıs takımı olanmış
Larnaca Partizan ve Dniproyu eledi Midjelanda penaltılar ile yenildi çokta kolay rakip değilAEK çıkınca ben Yunanistan'daki takım sandım. Bunlar resmen abidas misali çakma AEK takımıymış.
Bence ligden kopacaklarini anlarlarsa ciddiye alabilirlerKuşlar bu gruptan çıkar ama Abdullahin hamsileri ise sonuncu olur
Vay be bilmiyordum bunu. Midtylland Kopenhag'la şampiyonluk yarışı veren takım. Onları bile o kadar zorladılarsa grubun sürpriz takımı olabilirler. Ama daha önce isimlerini hiç duymamıştım, bahsi bırakmanın zararları.Larnaca Partizan ve Dniproyu eledi Midjelanda penaltılar ile yenildi çokta kolay rakip değil
nie 3 de 4 değil ?Şimdi 3 temsilcimizde gruplarından çıkarsa ülke puanı toparlar mı biraz?
Evet oradaydı ama orada topladıkları puanlarla bizi geride bıraktı çoğu ülke.Ulan basaksehir konferans liginde miydi.
Yav twitterden gen mevzuları götü boklu konferans için miydi lan. Puahahah allah sizi kahretmesin