UEFA Avrupa Ligi'nde Gruplar Belli Oldu

Çok detaylı bilmiyorum kime yakınız falan, Fransızlar harici diğer eşleştikleri takımlar ülke puanımıza yakınsa gruplarından çıkmaları lazım. Bu turdan gelebildiği kadar gelmesi lazım puanların ki zaten 2. turda evlerine yollayacaklar.

Larnaca Partizan ve Dniproyu eledi Midjelanda penaltılar ile yenildi çokta kolay rakip değil
Vay be bilmiyordum bunu. Midtylland Kopenhag'la şampiyonluk yarışı veren takım. Onları bile o kadar zorladılarsa grubun sürpriz takımı olabilirler. Ama daha önce isimlerini hiç duymamıştım, bahsi bırakmanın zararları.

En kötü 3.olup konferans liginde yarı final falan yaparlarsa da olur. Yeter ki Larnaca'ya falan kaybetmesinler. Larnaca 3.olur Fener sonuncu olursa o zaman daha beter hale gelebiliriz. Arkamızda Kıbrıs ve İsveç bizi geçmek için sıradalar.

Hazır CL'de Haifa, Plzen ve Kopenhag için ölüm grupları hazırken ne kadar çok puan toplarsak o kadar iyi olacak önümüzdeki yıllar için.

Çıkılamayacak gruplar değil. Trabzon hele 4. torba için fena bir kura çekmemiş. Eşek değillerse puan toplasınlar biraz.

Avcı gruptan çıkamaz.

Ulan basaksehir konferans liginde miydi.
Yav twitterden gen mevzuları götü boklu konferans için miydi lan. Puahahah allah sizi kahretmesin

Trabzonun grup kolay monaco harici.fbnin aekyi bende yunan takimi sandım ama partizani ve diniproyu falan elediyse surpriz yapabilirler.fb sonuncu olursa sasirmamali

TS 6-7 Puan alip 3. olur. Conference League'de bir tur devam etsinler ve böylece hem biraz yorulmus olurlar sezonun sonuna dogru giderken, ve ülke icin puan toplamis olurlar.

Fener herhalde 8-9 puan alip ya 2. ya 3. olur. 2. olurlarsa bir sonraki tur hemen elenirler. Conference League yaparlarsa, orda biraz Esek ballarini kullanirlarsa sansli rakip cekerlerse son 8/16 yapabilirler. Bunlarda böylece TS gibi yorulur ve ülke icin puan toplar.

Bence Basak, TS ve FB hepsi grublarindan ciksin. Yorulsunlar ve biz sirf lige odaklanarak bunlari tokatlayalim.

Ulan ne balli iki takimda. Grne lokum gibi kura cekmisler. Neyse ilerlesibler ilerleyebildikleri kadar

Geri
Üst Alt