- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
SKANDAL2003'den itibaren son 20 senede sadece 2 kez turu geçebilmişiz acayip kötü bir istatistik hiç bu yönden bakmamıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SKANDAL2003'den itibaren son 20 senede sadece 2 kez turu geçebilmişiz acayip kötü bir istatistik hiç bu yönden bakmamıştım.
Kendimizi dev aynasında görmek yerine adım adım ilerlemek lazım Kopenhag'a laf ediyoruz da adamlar bizden daha fazla tur geçmiş olabilirler her sene 3 kulvarda oynamayı tamamen alışkanlık haline getirmek lazım.SKANDAL
mustafa SKANDALSKANDAL
Bordo geldi aklıma Sabri reyizin inanılmaz golüyleEn son ne zaman bir eleme turunda rakip eledik ciddi ciddi hatırlayamadım gruplara katılım elemeleri dışında
Kendimizi dev aynasında görmek yerine adım adım ilerlemek lazım Kopenhag'a laf ediyoruz da adamlar bizden daha fazla tur geçmiş olabilirler her sene 3 kulvarda oynamayı tamamen alışkanlık haline getirmek lazım.
Şöyle düşününce katılıyorum ama artık önümüze bakmak lazım devre arası eksikleri giderip aynı şekilde Avrupa'da güzel futbol izlemeliyiz seneyede tekrardan buralarda olmak lazım o kültürü sürekli hale getirmeliyiz. Yoksa kimliğimizden uzaklaşırız.Onceki gun bunu yazdim... Biz hafizamizi yitirmistik. Kopenhag'i kucumsuyoruz, bana kalirsa kadro kalitesi olarak cok net altimizdalar her acidan belki fizik gucu disinda, ancak adamlar bu seviyedeler son 10 yilda cok kez bu tip maclari oynadilar.. Ilk kez tur atladilar sanirim ama iyi isler cikardiklarini dusunuyorum belki de yaniliyorum ancak hadlerini bilerek oynadilar. Bizimkisi biraz deli cesareti misali. Kaldi ki kotu de degildik ancak eksiklerimizi analiz edip ona gore planlama yapmis olmamiz gerekiyordu.
Son 24 Sparta, son 16 Slavia, çeyrekte Young Boys/Rangers galibimi alayım hacı.
Ekli dosyayı görüntüle 228300
Lizbon çıkacak usta.Rakibimizi bilen üyelere özel ödül verilecektir
AS Roma
S.Lisbon
Marsilya
Rennes
S.Prag
Toulouse
Karabağ
Freiburg
CL’den gelenler
Galatasaray