UEFA Avrupa Ligi'nde Play-off Kuraları Çekildi

Kendimizi dev aynasında görmek yerine adım adım ilerlemek lazım Kopenhag'a laf ediyoruz da adamlar bizden daha fazla tur geçmiş olabilirler her sene 3 kulvarda oynamayı tamamen alışkanlık haline getirmek lazım.

Onceki gun bunu yazdim... Biz hafizamizi yitirmistik. Kopenhag'i kucumsuyoruz, bana kalirsa kadro kalitesi olarak cok net altimizdalar her acidan belki fizik gucu disinda, ancak adamlar bu seviyedeler son 10 yilda cok kez bu tip maclari oynadilar.. Ilk kez tur atladilar sanirim ama iyi isler cikardiklarini dusunuyorum belki de yaniliyorum ancak hadlerini bilerek oynadilar. Bizimkisi biraz deli cesareti misali. Kaldi ki kotu de degildik ancak eksiklerimizi analiz edip ona gore planlama yapmis olmamiz gerekiyordu.

1702594628960.webp

Onceki gun bunu yazdim... Biz hafizamizi yitirmistik. Kopenhag'i kucumsuyoruz, bana kalirsa kadro kalitesi olarak cok net altimizdalar her acidan belki fizik gucu disinda, ancak adamlar bu seviyedeler son 10 yilda cok kez bu tip maclari oynadilar.. Ilk kez tur atladilar sanirim ama iyi isler cikardiklarini dusunuyorum belki de yaniliyorum ancak hadlerini bilerek oynadilar. Bizimkisi biraz deli cesareti misali. Kaldi ki kotu de degildik ancak eksiklerimizi analiz edip ona gore planlama yapmis olmamiz gerekiyordu.
Şöyle düşününce katılıyorum ama artık önümüze bakmak lazım devre arası eksikleri giderip aynı şekilde Avrupa'da güzel futbol izlemeliyiz seneyede tekrardan buralarda olmak lazım o kültürü sürekli hale getirmeliyiz. Yoksa kimliğimizden uzaklaşırız.

Kopenhag kusursuz bir takım beraberlik yettiği için direk dezavantajlıydık kolay değildi yenildik ama neden yenildik diyemiyorum bizim ilk senemiz çelikten duvar gibi takım olgusu yüksek bir takıma karşı sol bek, orta saha ve 10 numarada eksikliklerini çok net hissetik.

Zaha, Icardi gibi oyuncuların ayağına bakar hale geldik onlarda geçen seneden uzaklar böyle olunca Kopenhag yoluna devam etti.

Seneye her şey daha güzel olacak.

AS Roma
S.Lisbon
Marsilya
Rennes
S.Prag
Toulouse
Karabağ
Freiburg

CL’den gelenler

Galatasaray
Benfica
Shakhtar
Braga
Young Boys
RC Lens
AC Milan
Feyenoord

AC Milan-S.Lisbon
Marsilya-Benfica
AS Roma-Shakhtar
Freiburg-Lens
Toulouse-Braga
S.Prag-Feyenoord
Rennes-Young Boys
Galatasaray-Karabağ

Lizbon çok ters ve sıkıntı. Gerisi ile ilgili bir problemim yok.

Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ın kurada eşleşme ihtimalinin en çok olduğu takım Sporting Lizbon (14,58%).

En az eşleşme ihtimali ise Freiburg, Sparta Prag ve Karabağ ile (10,97%)

GBV49ugWkAADzQQ

Farketmez ama freiburgu isaretledim alman takimi olma nedeniyle. Deplasman olmaz

Playoff da rangerssss isterriiimmmmm

AS Roma
S.Lisbon
Marsilya
Rennes
S.Prag
Toulouse
Karabağ
Freiburg

CL’den gelenler

Galatasaray
Benfica
Shakhtar
Braga
Young Boys
RC Lens
AC Milan
Feyenoord

AC Milan-S.Lisbon
Marsilya-Benfica
AS Roma-Shakhtar
Freiburg-Lens
Toulouse-Braga
S.Prag-Feyenoord
Rennes-Young Boys
Galatasaray-Karabağ

Roma, Sporting, Freiburg ve Rennes dışında kalan 4 takımdan birini çekeriz umarım. bu 4'lü ters gelir bize.

karabağ > sparta prag > toulouse

Şu 3 takımdan biri gelsin. Sonraki tur slavia prag olsun. Bir kerede kura şansımız olsun arkadaş. Kazık gibi şampiyonlar ligi grubundan yeni çıktık. Şikeciler bi ara bate borisov ve v.plzeni filan eleyip yarı final yapmıştı. Şu bal bi kerede bizde olsun.

Geri
Üst Alt