UEFA Euro 2024 Almanya'da!

ail durust son 2 ye kalmak umudumuzu arttirdi diyor ama sanirim zaten bastan beri 2 aday yok muydu

Almanya 1988 de yapmis ,aslinda 30 sene olmus ,az da degil

konusanlar baya umutsuz roportajlar veriyorlar bein sports ta

Yok algi degil de izliyorum bein de , ali durust ile husnu gureli nin konusmalari baya umutsuzdu

Katar dünya kupasını nasıl aldıysa bizde ancak o şekilde alabiliriz bunu başka yolu yok

Dolar da euroda ki düşüş işlerin bize döndüğünün ispati umarım olur ve yaşarız 2024 e kadar da görebililiriz.:D

Kimse kusura bakmasın ama çok kompleksli insanlarız. Brezilya bizden çok mu iyi durumda da onlara dünya kupasını verdiler. Bizden daha fakirler. Bu turnuvalar hiçbir şekilde temiz olmaz. Brezilya'da yaşanan yoksulluk ve dünya kupası ile ilgili bir makale okumuştum. Bulamıyorum. Onu okusanız ne dediğim daha çok anlaşılır.

Ne zaman açıklanıyor?

brezilya, katar , rusya , guney afrika dunya kupasi duzenleyebiliyorsa , turkiye euro duzenler

fakat euro larin kalitesi ve organizasyon basarisi her zaman yuksektir dunya kupalarina gore ...

zaman zaman ikili ikili verilmesi de o ulkelerin tek basina altindan kalkamayabilecegine yonelik bir onlemdi , polonya ukrayna , avusturya isvicre ve hollanda belcika gibi

emre tilev tam bir öküz
hala tvye çıkma yüzünü de kendinde buluyor

Bize verirlerse büyük başarı,vermezlerse dış mihraklar açıklamalarına hazır olun

Geri
Üst Alt