- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
ford otosan başkanı da ali koçKoç holding başkanı Ömer Koç degilmi neden ali Koç gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ford otosan başkanı da ali koçKoç holding başkanı Ömer Koç degilmi neden ali Koç gidiyor
germanyayi mi kast edion musapfverin lan bize iste. Tatava yapmayin
Suç meselesi öyle hakikaten. Oradaki çeteler falan acayip, vahşet görüntüleri yayınlayan sitelerin içeriği %99 brezilya-afganistan-suriye-ırak dörtlüsü oluşturuyor.Eleştirim halkın yoksulluğu çizgisindeydi. Çünkü ona yönelik eleştiriler var. Brezilya'da yoksulluk, suç oranı çok yüksek. Ne zaman Brezilya belgeseli izlesem kapkaça maruz kalma olasılığından bahsediliyor. Bence bu zenginin çok zengin fakirin de çok fakir olduğunu gösteriyor.
Ben arkadaşları bu yüzden eleştirdim. Bana bu yatırımları yapacağımıza daha önemli işlere para harcayalım denirse kabul edilebilir. Ama gücümüz yok gibi sözler çok anlamsız.
Bize derken niye Almanya diyim? Türkiye herseyin en iyisini hak ediyor.germanyayi mi kast edion musapf
Suç meselesi öyle hakikaten. Oradaki çeteler falan acayip, vahşet görüntüleri yayınlayan sitelerin içeriği %99 brezilya-afganistan-suriye-ırak dörtlüsü oluşturuyor.
Önemli noktaya parmak basmışsın dostum MK sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
turkiye ne hakediyor yav hicbirsey hakettigi yok gercegi konusalimBize derken niye Almanya diyim? Türkiye herseyin en iyisini hak ediyor.
Melo'yu da çağıralım mı Hayri Bey iyi gırgır olurkupa toreni mi bu
yildo cikip kupayi kaldirsa komik olur ya da lahm
her seyi aciklamis la
Ülke hakediyor. Insanlar demedimturkiye ne hakediyor yav hicbirsey hakettigi yok gercegi konusalim