UEFA Euro 2024 Almanya'da!

Kimse kusura bakmasın ama çok kompleksli insanlarız. Brezilya bizden çok mu iyi durumda da onlara dünya kupasını verdiler. Bizden daha fakirler. Bu turnuvalar hiçbir şekilde temiz olmaz. Brezilya'da yaşanan yoksulluk ve dünya kupası ile ilgili bir makale okumuştum. Bulamıyorum. Onu okusanız ne dediğim daha çok anlaşılır.
Ana mantığına katılıyorum söylediğin şeyin, konu özelinde forumda ne konuşuluyor bilmiyorum geçmiş mesajları okumadım ama peşinen söyleyeyim belki de katılmıyorumdur dediğine şu an ikircikte kaldım.

Neyse...

Sen niye Brezilya'yı ezikledin ki bu kadar ? Brezilya dünyanın 8. büyük ekonomisi, bizim kabaca 2.5 katımız falanlar. Gelir dağılımı ile ülkedeki refah düzeyini, sosyal adaleti vs ölçebilirsin gelişmişliği değil...

Hindistan'ı ele alalım mesela halkının önemli bir kısmı aşırı derecede yoksul, ama gayet gelişmiş bir ülke. Uzay programları falan var, zibilyon tane yetiştirdikleri dünyaya malolmuş biliminsanı var. Senin bir tane bile yok mesela.

Konuya gelecek olursam, her ne kadar şehir tercihlerini beğenmemiş olsam da bence de euro 2024 bize verilmeli... Çünkü biz daha önce hiç organizasyon yapmadık ve bu işi rahatlıkla yapabilecek kapasitedeyiz.

Edit: 9. büyük ekonomisiymiş.

sehir tercihlerine takilmayin , diledigi zaman ulkeler degistirebilir bunlari surec icinde

oditoryuma gidiyor uyeler su an

Biraz sonra zarfin icinden Germany kelimesini gorup gundemimize doneriz

brezilya, katar , rusya , guney afrika dunya kupasi duzenleyebiliyorsa , turkiye euro duzenler

fakat euro larin kalitesi ve organizasyon basarisi her zaman yuksektir dunya kupalarina gore ...

zaman zaman ikili ikili verilmesi de o ulkelerin tek basina altindan kalkamayabilecegine yonelik bir onlemdi , polonya ukrayna , avusturya isvicre ve hollanda belcika gibi

Mesela Ukrayna gibi bir ülke bir turnuvada düzenlediyse biz niye düzenlemeyelim

Ana mantığına katılıyorum söylediğin şeyin, konu özelinde forumda ne konuşuluyor bilmiyorum geçmiş mesajları okumadım ama peşinen söyleyeyim belki de katılmıyorumdur dediğine şu an ikircikte kaldım.

Neyse...

Sen niye Brezilya'yı ezikledin ki bu kadar ? Brezilya dünyanın 8. büyük ekonomisi, bizim kabaca 2.5 katımız falanlar. Gelir dağılımı ile ülkedeki refah düzeyini, sosyal adaleti vs ölçebilirsin gelişmişliği değil...

Hindistan'ı ele alalım mesela halkının önemli bir kısmı aşırı derecede yoksul, ama gayet gelişmiş bir ülke. Uzay programları falan var, zibilyon tane yetiştirdikleri dünyaya malolmuş biliminsanı var. Senin bir tane bile yok mesela.

Konuya gelecek olursam, her ne kadar şehir tercihlerini beğenmemiş olsam da bence de euro 2024 bize verilmeli... Çünkü biz daha önce hiç organizasyon yapmadık ve bu işi rahatlıkla yapabilecek kapasitedeyiz.

Edit: 9. büyük ekonomisiymiş.

Eleştirim halkın yoksulluğu çizgisindeydi. Çünkü ona yönelik eleştiriler var. Brezilya'da yoksulluk, suç oranı çok yüksek. Ne zaman Brezilya belgeseli izlesem kapkaça maruz kalma olasılığından bahsediliyor. Bence bu zenginin çok zengin fakirin de çok fakir olduğunu gösteriyor.

Ben arkadaşları bu yüzden eleştirdim. Bana bu yatırımları yapacağımıza daha önemli işlere para harcayalım denirse kabul edilebilir. Ama gücümüz yok gibi sözler çok anlamsız.

Bizim baskanımız niye gitmedi sunuma :d

DoCf_ipXoAEzXAD.jpg

bunlar alinmaz mi

Geri
Üst Alt