UEFA Euro 2024 Almanya'da!

bence bu içki muhabbeti sacma herkez çatır çatır ıcıyor vallaha kimseyeede karışan eden yok

1.5 sene once final oynanmıştı

Şirinevler'de iki Olympiakos taraftarına saldırı

Final Four'un oynanacağı Sinan Erdem Spor salonuna gitmek isteyen 2 Yunan'a, bazılarının üzerinde Fenerbahçeforması bulunan bir grup saldırdı.
Tekme ve yumrukların hedefi olan Olympiakoslular'ı çevrede bulunanlar araya girerek saldırganların arasından kurtardı.
Yunan taraftarlar daha sonra araya girenlerin eşliğinde Sinan Erdem Spor salonuna doğru götürüldü.

Ben konyaya letonya , hollanda , izlanda milli maclarina ve bir kez eskisehir ile tr kupasi finaline , bir kez bjk ile super kupa finaline , bir kez de son akhisar kupa finaline gittim

Bunlarin sonuncusu haric hepsinde ickili mekanda idim

Konyayi bilen bilir ismi de guido idi mekanin , kapanmis son gittigimde ama baska bir yer vardi , bu kez oturmadim

Ama var yerler . Ayrica o guido da izlandali , hollandali baya da genis gruplar dans mans rahat rahat takiliyorlardi

Gozumle gormesem bana da anlatilsa garipserdim ama durum buydu

Joachim Löw: "Tanıtım filminize hayran kaldım" (CNN Türk)

Serdar Ali Çelikler: "2016 Avrupa Şampiyonası'nı 7'ye 6 kaybeden; Platini ve Sarkozy efektine rağmen son anda değişen bir oyla turnuvayı yitiren Türkiye'den 12'ye 4 kaybeden Türkiye'ye gelinmesi sadece Almanya'nın gücü, politik etkisi ile açıklanamaz"

Serdar Ali Çelikler: "Biraz da kendimize bakmalıyız. Örneğin Almanya tanıtım filminde Uwe Seeler ile Philipp Lahm gibi iki futbol efsanesini oynatıp teknoloji ve futboldan bahsederken; biz Nusret'in tuzlamasını koymuştuk. Keşke Adriana Lima ile Metin Hara'yı da koysaydık!!!"

Serdar Ali Çelikler: "Olimpiyatlardan Dünya Kupası adaylığına kadar artık şu "Kıtaların buluştuğu yer", "Türk misafirperverliği", "Farklı kültürlerin dostça yaşadığı topraklar" gibi mesajları vermekten ne olur vazgeçelim. Turizm tanıtım filmi mi adaylık filmi mi anlaşılmıyor"

Serdar Ali Çelikler: "Hava limanı, su altından kıta birleştirme gibi inşaat işleri ile yerine turnuvada ne yapacağımızdan ve futbola ne katabileceğimizden söz edelim. Duygusal sözler, İstanbul manzarası ve Nusret'in tuzlamasını izleyen bir uzaylı turizm filmi seyrettiğini sanır"

bi de pidenin üstüne susamla euro 2024 yazsaydık belki olurdu.. nusret yetmedi tek başına ...

Bir de almanyanin bu organizasyonu cok yaptigi algisi var , bence bu yanlis

Adamlar 1988 de yapmis , 30 sene evvel . Forumun 80% i hayatta degildi daha

Eger senin 1988 de onlar kadar tesisin , imkanlarin vardi da 30 senede ona 2 sana 0 veriyorlarsa elestirilere katilirim

Ki bu 30 seneye +6 ekle .. yani 1988 ve 2024 bence almanya icin ciddi bir zaman zarfidir , 36 seneden bahsediyoruz

Gidip de atiyorum portekiz ispanya ortakligina verseler farkli dusunurum , yahut bir belcika su bu olsa tamam

Ben turkiye bir yana , almanya baskasiyla da yarisiyor olsa 36 sene sonra bir euro duzenlemesini "cok SIK" olarak nitelendirmem

Fifa organizasyonlari baska , dunya kupasini fifa ya soracaksin , ki talip oldugumuz da yok ona

antepi bilmemde konyada bu olaylar eskidenmiş gittiğim için konusuyorum bazı muhafazakar semtleri hala var ama barlagı sokagı ogrencı sehiri denilen eskisehirden kat kat fazla doluluk oranına sahip

40 yıldır Konyalıyım böyle barlar sokağı görmedim. Meyhaneleri diyorsundur muhtemelen. Sanayici dolu orası gece içerler gündüz müslüman olurlar.

O adam deniz piyadesi, ha bu yapılanı haklı çıkarmaz tabi. Oradaki gençler akıllarınca çuval olayının intikamını alıyor, yanlış mı yanlış ama öyle çok anlam yüklenecek bir şey de yok ortada. Biraz aşağılamak istemişler hepsi bu, darp yok bir şey yok.

Darp mi yok illa adami oldurmeleri mi gerekiyor bu bir linc girisimidir herif karsi koyamasa kacamasa yani rezaletle bitebilecek bir mevzu ki bunu yapan beyin yoksunu insan bozuntulari Ataturkcu geciniyor.

Amerika’da bir Turk “Ben Amerika’nin teaa...” diye baslayip sovse kimse dokunmaz. Bu herifin bir sey yaptigini sanmiyorum.

Screenshot_20180927-184722.webp

Bir yorum ancak bu kadar güzel olur

Geri
Üst Alt