UEFA Euro 2024 Almanya'da!

mesela turkiye son 17 senede 1 kez dunya basketbol sampiyonasi finali , 2 kez de avrupa basketbol sampiyonasi finali duzenledi ,ayrica sanirim 2 ya da 3 tane de eurolig final 4 duzenledik

yani uefa ile fifa turk dusmani da fiba ile uleb yerli milli dostlarimiz mi ?

bu is kapasite meselesi .. hazirlanirsan siran gelince duzenlersin , biz ilk kez elimiz dolu gidiyoruz ama "kismen"

Ali Koç neden orada bilen var mı? Bu adam artık Koç holdingin yönetim kurulu başkanı değil, fenerbahçenin başkanı bu adamın ne işi var orada?

Alalım da turnuvada ülke olarak rezil olacağımızı düşünüyorum. Bu sene olsa bile kim bilir yabancılara ne yapılır. Düzenlenecek sene daha da beteri olur bu gidişle.

Saat kaçta açıklanıyor

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

almanlar kaybederse biz de kaybetmiş sayılacağımızdan bu turnuvayı alma şansımız yok

Avrupa'ya bu kadar kafa tutulduğu bir dönemde bu kafa yapısı değişmedikçe bize en ufak birşey verilmez. Buraya gelen kişilerin başına gelebilecek en ufak bir olayda hesabını kimseye veremez UEFA. Resmen Avrupa düşmanlığı pompalanıyor ve bu şartlarda organizasyon istiyoruz. Kafa yapımız da belli. Aday şehirler de bu düşmanlığın zirve yaptığı yerler. 5 oy bile fazla düşünüyorum da

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yonde bir dusunce olsaydi 1 sene icerisinde duzenlenecek iki tane organizasyonu neden versinler ki ?

Hem super kupa , hem de sampiyonlar ligi finali verdiler ust uste 2019 ve 2020 icin

Avrupa'ya bu kadar kafa tutulduğu bir dönemde bu kafa yapısı değişmedikçe bize en ufak birşey verilmez. Buraya gelen kişilerin başına gelebilecek en ufak bir olayda hesabını kimseye veremez UEFA. Resmen Avrupa düşmanlığı pompalanıyor ve bu şartlarda organizasyon istiyoruz. Kafa yapımız da belli. Aday şehirler de bu düşmanlığın zirve yaptığı yerler. 5 oy bile fazla düşünüyorum da

Muhtemelen yabancı karşıtlığı ve müslüman karşıtlığı Avrupa'da daha fazla. oraya giden Türk'ün, Rus'un, Boşnak'ın ya da baya baya tehdit edilmeye başlanan İsraillilerin başına birşey gelirse ne olacak? Türkiye'deki Avrupa yaklaşımı sorunlu da Avrupa'da ve başta Almanya'daki yabancı karşıtlığı ile kıyaslanamayacak kadar azdır.

Bu yonde bir dusunce olsaydi 1 sene icerisinde duzenlenecek iki tane organizasyonu neden versinler ki ?

Hem super kupa , hem de sampiyonlar ligi finali verdiler ust uste 2019 ve 2020 icin
Aynı şey mi Sinan. Kaç günlük organisyon Avrupa Şampiyonası. 1 ay boyunca yüz binlerce turisti konuk edeceksin. Belki de günübirlik bir olayla aynı kefeye koyulur mu o dediklerin. Çoğu insanın haberi bile yoktur o dediklerinden ama Avrupa Şampiyonası dediğin şeyin bilinmeme ihtimali yok gibş neredeyse

Geri
Üst Alt