UEFA Euro 2024 Almanya'da!

Ulan herşeyi geçtim sadece şu videoyu izleyen bize verilmemesi gerektiğini anlar zaten. Adamlar futbol geleneklerinden falan bahsetmiş videoda biz betonarme statlar ve veteran yıldızları ülkemize getirdiğimizden bahsettik. Ulan tam katarlılar gibi.

Futbol adamı Nusret.

sent via GSC

En başta şu yıldırım demiröreni göndermek lazım sonrası için belki birşey olabilir.Adamın suratını ben görsem bende vermem.

bir sonrakini aliriz muhtemelen cunku fransa ile almanya sirasini savdi , o gucte baska bir aday ulke de yok , 2028 i verirler

Hala böyle futbola ilgili ülkeye nasıl vermezler deniyor. Yıl 2018 kafa 2000lerin başında yaşıyor

Ulan herşeyi geçtim sadece şu videoyu izleyen bize verilmemesi gerektiğini anlar zaten. Adamlar futbol geleneklerinden falan bahsetmiş videoda biz betonarme statlar ve veteran yıldızları ülkemize getirdiğimizden bahsettik. Ulan tam katarlılar gibi.
İzlerken utandım yav tam üçüncü dünya ülkesi olduğumuzu gösteren bi videoydu

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakeden olayının kriteri sadece stadlar vb. ise Ukrayna ve Polonya'nın hayatında görememesi lazım böyle bir şeyi. Keza Yunanistan da öyle. Hakeden olayı hikaye. Daha önce bir çok turnuva düzenlemiş ülkeye oy ve turnuva vermek bundan önceki Fransa oylaması gibi başka sebeplerle gitti.
Yani bunu başka şeylere çekmek de garip. Twit ergenleri kutlama yapıyor zaten, sanki başka ülkeleri var . Sosyal medya gerçekten bok gibi. Adamlar seni Asya ülkesi kabul ediyor ezelden beri , eziyor seni ama bu sosyal medya ergenleri mizah yapıyor. Futbol bahane adamlar sevmiyor , bunu görememek trajikomik

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iyi oldu
Bu ülke daha böyle bir organizasyona hazır değil. Adamlar kendi aralarında ülkede ne haltlar döndüğünü çok iyi biliyo. Senin ülkenin sehirlerinde avrupa'da ki gibi rahat ortam olmayacak çok iyi biliyo.

Sabah örnek verdim, konya'da antep'de kaldırmaz böyle şeyler. O seviyeye gelmedi henüz. Türkiye'de 2 şehir kaldırır bu organizasyonu
Istanbul ve Izmir
Acı ama gercek

Şike sürecinde 'Düşürün bizi 1. Lige' diye önüne gelene efelenen bir zibidi ile 'Şike sahaya yansımamış' diyen bir kansızı heyet diye gönderirsen Baba yı alırsın.

Herşey den önce için, vicdanın temiz olacak.

TFF nin başındaki zevat ve yancıları defolup gitmedikleri sürece bu ülke futbolundan bir halt olmaz.

BERkayeKİN

görgüsüzlükte zirvedeyiz. futbolumuzu yöneten adamların vizyonuna bak ,övündükleri adam nusret.

Geri
Üst Alt