UEFA Euro 2024 Almanya'da!

bu turnuvayı ülkemiz değil siyaset kaybetti. inşallah gelecekte daha güzel bi ülkeyle daha güzel bi turnuvaya ev sahipliği yaparız

Nusretli bir tanıtım videosu komedi gibi ülkeyiz

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sneijderin falan golleri daha mi iyiydi yani? Yapiyorsan öyle marjinal, marketing amacli seyler yapacaksin. Nusret videodaki en iyi detaydi belki de. Almanlarinki muazzamdi. Türkiye'nin güzelliklerini, biraz daha duygusal anlamda gösterip sonra 2024 icin planlanan seyler gösterilmeliydi. Lig Tv jenerik videosu gibi yapmislar

Bence en az 1 kere düzenleme sansi hak etmistik

Siyasi sebepler rol oynadiysa geçmiste Ukrayna Yunanistan gibi ülkelere verilmesi tuhaf o zaman

Son 5 yil bizim, fb ve bjknin basarili oldugu dönemler var, taninmis topçular ligimizde top oynadilar/oynuyorlar. Turnuva düzenleme imkani bizde olsaydi Avrupayla aramiz da belki daha iyi olurdu. Yazik

Tüpçü tanıtım filmini görgüsüzlük temasi üzerine kurmuş. Tamamen rezillik ülkenin vizyonu buyken adamlar neyini ipleyecek

ub.msji

Yahu muhalifliği falan kenara bırakıp yorum yapmak lazım bu konuda. Ukrayna'ya veriliyorsa bize de herşeye rağmen verilirdi. Zaten son katılımda vermediler bu sefer hiç vermezler diyordum. Vermeyecekler de muhtemelen önümüzdeki yıllarda. Bizim salaklar da o boktan sunum videosunu Nusret'i falan kim yaptıysa kovsunlar. Ayrıca Konya , Trabzon vs gibi şehirlerde turnuva falan düzenlenmez. Bilmemnerenizin ucuyla iş yaparsanız böyle olur sonuç. Ha doğru düzgün yapılsaydı , atıyorum İzmir de koyulsaydı yine vermeyeceklerdi adım gibi eminim.

Avrupalılar bizi sevmiyor da niye iki tane final üst üste versinler. Şu Avrupalılar bizi sevmiyor muhabbetini geçelim.
Böyle bahanelerin arkasında saklanıp yanlışları ve hataları göze alamamaya bayılıyoruz zaten.

Adım gibi eminim ülkede kimse şu oylamadan sonra "biz acaba neyi yanlış neyi eksik yaptık da turnuvayı bize vermediler?" diye özeleştiri yapmayacak.

Hep bir suçlu aranacak. Ya bizi sevmeyen Avrupalılar ya lobici Uefa ya da bilmem ne. Illa bir bahane üretilir sonra da hiç birşey yokmuş gibi devam edilir herşeye.

sent via GSC

Siyasi sebepler rol oynadiysa geçmiste Ukrayna Yunanistan gibi ülkelere verilmesi tuhaf o zaman

Son 5 yil bizim, fb ve bjknin basarili oldugu dönemler var, taninmis topçular ligimizde top oynadilar/oynuyorlar. Turnuva düzenleme imkani bizde olsaydi Avrupayla aramiz da belki daha iyi olurdu. Yazik
siyasi sebeplerden kasıt reisin sürekli avrupa ülkeleri ve diğer ülkelerle kavga etmesi. sana düşman gözüyle bakan bi cumhurbaşkanının ülkesine turnuva vermek istememeleri gayet normal. kaya çilingiroğlu bu konuyla ilgili çok güzel konuştu geçenlerde trtsporda

turnuvayı Türkiye'ye değil mevcut siyasi iktidara vermediler!

yoo tuhaf değil, biz 10 kat daha beter durumdayız ve genelde hemen her ülkeye kafa tutuyoruz

Tüpçü şimdi istifa eder mi? Tabiki hayır!

bizim video inanilmaz dandikti
basta iyi basladi (narratoru saymazsak) bjklilerin vapurla maca gitmesi, milli macta yagan konfetiler fln
ama sonra stadlar ve kapasiteler isin icine girince gidishat belli oldu
35 bin ortalamali 3d stad resimlerini gorunce (3d idi sanirim gercek gibi degildi) video boka sardi
bi de havalimani tabi
sanki turnuvaya gelenler havalimanini onemseyecek
ah ulan almanyada olursa nasil gidecegiz ordaki havalimani yeni degil diyecekler?? laughable shit

Ukrayna da insan hakları ihlalleri konusunda rezil durumda.

Ancak geçtiğimiz yıl konulan kural, bu seçimde ilk kez bir kıstas olarak karşımıza çıktı.

Bu ekonomik krizde hem fırsat olabilirdi hem de kötü etkileyebilirdi. Neyse şuan çok sinirli miyiz ? Hemen orduyu salalım Bulgaristan'dan yok edelim Avrupayı hayırdır ulan.

emre tilev bir delegenin hastayim diyip gelmemesi enteresan diyor
baktim adamcagiz kansermis
bu mahmutlari sevindirmemek onemli

Aday olmamiz hata. Haketsek de vermeyecekler zaten.

Geri
Üst Alt