UEFA Euro 2024 Almanya'da!

Biliyorduk zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mesele sadece insan hakları değil bizim genel olarak uluslararası ilişkilerimiz çok kötü. birçok avrupa ülkesiyle aramız kötü

Almanya nın tanıtım videosunu bulamadım hiç bi yerde bulabilen biri varsa link atabilir mi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu muhalifliği falan kenara bırakıp yorum yapmak lazım bu konuda. Ukrayna'ya veriliyorsa bize de herşeye rağmen verilirdi. Zaten son katılımda vermediler bu sefer hiç vermezler diyordum. Vermeyecekler de muhtemelen önümüzdeki yıllarda. Bizim salaklar da o boktan sunum videosunu Nusret'i falan kim yaptıysa kovsunlar. Ayrıca Konya , Trabzon vs gibi şehirlerde turnuva falan düzenlenmez. Bilmemnerenizin ucuyla iş yaparsanız böyle olur sonuç. Ha doğru düzgün yapılsaydı , atıyorum İzmir de koyulsaydı yine vermeyeceklerdi adım gibi eminim.

Adamlar Avrupa insanlarına, teknoloji, iletişim ve ulaşıma vurgu yaparak video yapıyor. Zaman makinesi ile bunu sosluyorlar.

Biz hala köprü, stadyum, gol sevinci, semazen koyuyoruz. Ya 100 defa kaybetmişsin 101.'de bari farklı bir şey yap.

Kendini pazarlar gibi gidersen, sonuç bu olur. Sahibi gibi gideceksin organizasyonun. Ruh yok bir kere hiç birinde futbolu yönetenlerin.

Ulusoy falan olsa Tüpçü yerine daha fazla şansımız olurdu bundan.

Futbol organizasyonu için aday oluyoruz, tanıtım filminde camii gösteriyoruz (Ne alakaysa?).

Sonra avrupalılara; biz müslümanız diye bize vermiyorlar diyoruz.

Acaba bu işlere din karıştıran biz miyiz ? onlar mı ?

4 oy almis türkiye

sizce almanya ile yunanistan yarissa , avrupanin simarik cocugu olan yunanlilar mi alirdi yoksa yine mi almanya alirdi ?

kim daha iyiyse o alir .. yarin kazakistan , israil ve biz aday olalim , o zaman biz aliriz ..

ben uye olsam neden almanya ile turkiye arasinda kalsam turkiyeye oy vereyim ?

Olmadığı iyi oldu Konya da bira içen turistlerin dayak yediği haberini görmek hoşuma gitmezdi açıkçası.

Artik bu vesileyle Tup kafa istifa eder umarim.

Türkiye 5. kez Avrupa Şampiyonaları adaylığında başarıya ulaşamadı.

❌ 2008
❌ 2012
❌ 2016
❌ 2020
❌ 2024

NTV'nin haberine göre EURO 2024 oylamasında dağılım: Almanya - 12 oy Türkiye - 4 oy

Geri
Üst Alt