Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Men en agirdan bir hafif ceza aslinda . Yani son care gibi bir sey aslinda uefa adina da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu da kötü ama. Bizim Plan yapmamizi engelliyorlar. Yeni Sezona nasil kadroyla girecegiz, neye göre nasil transfer yapacagizCuma günü kararı verecekler ama açıklama yarışı etkilemesin diye Haziran'da yapılacak.
Bu da kötü ama. Bizim Plan yapmamizi engelliyorlar. Yeni Sezona nasil kadroyla girecegiz, neye göre nasil transfer yapacagiz
Konusmalarina göre birsey gelecek belliCengiz başkan biliyordur ceza gelip gelmiyeceğini hamleler yapılır o kadar görüşme yapıldı anlamamış olması mümkün değil.
Konusmalarina göre birsey gelecek belli
Üstat biz de marttan beri yazıyoruz ne olacak? Hem Hürriyet gibi bir azize maşası bile yazmış artık biraz rahatlayın...Şampiyon da olduk, mustafa cengiz de yeniden başkan esas meselelere gelelim...Çöpleri temizleyecek miyiz? Dünya yıldızları gelecek mi? Ada katakulliye gelmeden yapı kayıt belgesine kavuşabilecek mi? florya ucuza gitti ne yapacağız? salon ne zaman başlıyor? otelin ruhsatı iptal dedik dün başkan da teyit etti...Kemerburgaz'a ne zaman taşınacağız v.s...Hürmetler...Men edilme kesinlikle gerçekleşmeyecek diye okumuştum geçen hafta Hürriyet'te. UEFA 65 milyon Euro olan maaş skalasını 57-58 milyon düzeyine çekmemizi ve sattığımız kadar futbolcu transferine izin verecekleri yazılıyordu.
Mustafa Cengiz Florya'dan elde edilecek gelir için eski yönetimi kutladı diye biliyorum. Bana göre de orası çok ucuza gitti ama dün Başkan bu konudan ötürü Dursun ve ekibini övünce ikilemde kaldım.Üstat biz de marttan beri yazıyoruz ne olacak? Hem Hürriyet gibi bir azize maşası bile yazmış artık biraz rahatlayın...Şampiyon da olduk, mustafa cengiz de yeniden başkan esas meselelere gelelim...Çöpleri temizleyecek miyiz? Dünya yıldızları gelecek mi? Ada katakulliye gelmeden yapı kayıt belgesine kavuşabilecek mi? florya ucuza gitti ne yapacağız? salon ne zaman başlıyor? otelin ruhsatı iptal dedik dün başkan da teyit etti...Kemerburgaz'a ne zaman taşınacağız v.s...Hürmetler...
Ne yapacak içine ettim deyip rakibe mi puan kazandıracak renktaş başkan cin gibi dursun başkanı överek sanki iyi bir sonuç elde edilmiş gibi takiyye yapıyor...Madem florya iyi ne diye o zaman rivayı eleştirdiler o zaman plaket versinler riva için dursuna? böyle mantık mı olur üstat...hürmetler...Mustafa Cengiz Florya'dan elde edilecek gelir için eski yönetimi kutladı diye biliyorum. Bana göre de orası çok ucuza gitti ama dün Başkan bu konudan ötürü Dursun ve ekibini övünce ikilemde kaldım.
Ercan Üstat hep arkamdasın reis mutlu oluyorum ama bıktım artık dik durmaktan az safıma gel yamacıma da rükuya eğilelim korkmadan...Men gelsin foruma girmem daha
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Valla başkanın dobra oluşundan ötürü durum bu kadar berbat ise içine ettin demesini beklerdim şahsen.Ne yapacak içine ettim deyip rakibe mi puan kazandıracak renktaş başkan cin gibi dursun başkanı överek sanki iyi bir sonuç elde edilmiş gibi takiyye yapıyor...Madem florya iyi ne diye o zaman rivayı eleştirdiler o zaman plaket versinler riva için dursuna? böyle mantık mı olur üstat...hürmetler...