UEFA, Galatasaray'ın Durumunu Görüşmek İçin Toplanıyor

Men en agirdan bir hafif ceza aslinda . Yani son care gibi bir sey aslinda uefa adina da

Bu da kötü ama. Bizim Plan yapmamizi engelliyorlar. Yeni Sezona nasil kadroyla girecegiz, neye göre nasil transfer yapacagiz

Cengiz başkan biliyordur ceza gelip gelmiyeceğini hamleler yapılır o kadar görüşme yapıldı anlamamış olması mümkün değil.

Men cezasi da gelse , bizim seyircimiz cok degil 1 sene sonra "basarili olmak istiyorsan kesenin agzini acacaksin" ya da "yatirim yapmadan sonuc bekleyemezsin" vb sozlerle bolca transfer isteyecek ve populist yonetimler de buna icabet ederek cokca para harcayip ileriki senelerde de alinabilecek cezalara temel olusturacaklardir

Şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanmamiz durumunda men cezası gelmesi kadar absurd bir durum olamaz. Cl demek minimum 40 milyon euro gelir demek. Finansal kuralları aştı diye bir takımı böyle bir paradan mahrum bırakmak, asgari ücretle geçinen adama işlediği suç sebebiyle 100 bin lira para cezası vermekle eşdeğer. Herhangi bir Türk takımının, Şampiyonlar ligi parasını alamadan UEFA'nin üç yılda max 30 milyon Euro zarar edebilirsin kuralını yakalaması çok zor.

Ben men cezasının olmadığı sert bir protokol metni bekliyorum.

1-5 milyon euro para cezası,
sattigin kadar al,
maaş sınırlaması,
3 yıl sonunda kâra geç

gibi.

Son düzenleme:
Mustafa aslinda son derece hakli . Yani ozetle diyor ki , para kazan ve az zarar et dedigin bir kuruma parayi esas kazanacagi ve hak ettigi bir seyi vermemek ne sacmadir , goruntude hakli , bence de oyle

Ama uefa da sunu diyor . Ben sana kurallarimi acik acik sundum , sen bunu bile bile ihlal ettin , ve ceza almana ragmen ayni ihlale devam ediyorsun

Orada o cezalar sus olarak konmamis . Simdi baska bir ornek vermek isterim

Mesela uefa maas kisitlamasi verdi , ve ceza olarak da sattigin olcude alabilirsin dedi

Fakat 1 sezon boyunca ne maas kisitlamasina uyduk , ne de sattigimiz kadar aldik

Geldik nisan 2019 a , ve yine denetim gunleri geldiginde diyecegiz ki "tamam uymamis olabiliriz ama men cezasi alirsak zaten zor gecindigimiz ekonomiyi nasil duzeltecegiz"

Yani bunun sonu yok .. men cezasi hakikaten antipatik . Ama adamlar sana o denli agir ceza veriyor ki , artik anla be adam sakamiz yok diyor

Sen bu men cezasindan cok degil 2 sene sonra daha berbat bir tablo ile tekrar uefa nin karsisina cikiyorsun

Sizce burada suclu uefa mi yoksa biz mi

Yiyeceksek de yiyeceğiz artık, yapacak bir şey yok ceza gelirse. Ancak Dursun baştan gelirse bununla yetinmeyip 2 sezon sonra yine yeriz. Mustafa Cengiz kalırsa bana mali tabloyu düzeltecekmiş gibi geliyor.

Sattığın kadar al cezası gelecek.Maaş bütçeside 65 milyon eurodan aşağıya çektirilir.

Men gelirse uçurun beni ama gelmezse men edileceğiz diye iddia edenler bizi yani men edilmeyiz diyenleri like yağmuruna tutsun...Teknik analizini ise foruma ilk geldiğim gün bile yapmıştım sayfalarca :) Niye bu kadar rahatım? Çünkü uefanın resmi sitesini açacak kadar teknoloji bilgim ve metni anlayacak kadar da ingilizcem var...Now back off and get relax because ismailenver just strikes back again and again...Seviliyorsunuz yine de renktaşlar hepinize ayrı ayrı hürmetler...

Men edilme kesinlikle gerçekleşmeyecek diye okumuştum geçen hafta Hürriyet'te. UEFA 65 milyon Euro olan maaş skalasını 57-58 milyon düzeyine çekmemizi ve sattığımız kadar futbolcu transferine izin verecekleri yazılıyordu.

Men edilme kesinlikle gerçekleşmeyecek diye okumuştum geçen hafta Hürriyet'te. UEFA 65 milyon Euro olan maaş skalasını 57-58 milyon düzeyine çekmemizi ve sattığımız kadar futbolcu transferine izin verecekleri yazılıyordu.
Üstat biz de marttan beri yazıyoruz ne olacak? Hem Hürriyet gibi bir azize maşası bile yazmış artık biraz rahatlayın...Şampiyon da olduk, mustafa cengiz de yeniden başkan esas meselelere gelelim...Çöpleri temizleyecek miyiz? Dünya yıldızları gelecek mi? Ada katakulliye gelmeden yapı kayıt belgesine kavuşabilecek mi? florya ucuza gitti ne yapacağız? salon ne zaman başlıyor? otelin ruhsatı iptal dedik dün başkan da teyit etti...Kemerburgaz'a ne zaman taşınacağız v.s...Hürmetler...

Men diyenlere aldırış etmeyin

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Üstat biz de marttan beri yazıyoruz ne olacak? Hem Hürriyet gibi bir azize maşası bile yazmış artık biraz rahatlayın...Şampiyon da olduk, mustafa cengiz de yeniden başkan esas meselelere gelelim...Çöpleri temizleyecek miyiz? Dünya yıldızları gelecek mi? Ada katakulliye gelmeden yapı kayıt belgesine kavuşabilecek mi? florya ucuza gitti ne yapacağız? salon ne zaman başlıyor? otelin ruhsatı iptal dedik dün başkan da teyit etti...Kemerburgaz'a ne zaman taşınacağız v.s...Hürmetler...
Mustafa Cengiz Florya'dan elde edilecek gelir için eski yönetimi kutladı diye biliyorum. Bana göre de orası çok ucuza gitti ama dün Başkan bu konudan ötürü Dursun ve ekibini övünce ikilemde kaldım.

Mustafa Cengiz Florya'dan elde edilecek gelir için eski yönetimi kutladı diye biliyorum. Bana göre de orası çok ucuza gitti ama dün Başkan bu konudan ötürü Dursun ve ekibini övünce ikilemde kaldım.
Ne yapacak içine ettim deyip rakibe mi puan kazandıracak renktaş başkan cin gibi dursun başkanı överek sanki iyi bir sonuç elde edilmiş gibi takiyye yapıyor...Madem florya iyi ne diye o zaman rivayı eleştirdiler o zaman plaket versinler riva için dursuna? böyle mantık mı olur üstat...hürmetler...

Beyler , guzel konusuyor temennilerde bulunuyorsunuz da , uefa finansal fair playin arazi satislarindan gelen paranin banka kredilerine yatirilmasiyla ne gibi bir yumusamasi olabilir ?

Bir oyuncu satis geliri degil , bir sportif basari sonucu performans sebepli gelir degil , bir reklam potansiyelinden kaynaklanan sponsorluk geliri degil

Elindeki mal mulku satip finansal fair play kurallarini ihlal etme ama ceza almama gibi bir durum olabilir mi allah askina ?

Riva florya nin satisi , bankalar anlaminda , kredibilite anlaminda , oyunculara borcsuzluk anlaminda seni rahatlatabilir , ozellikle oyunculara borcun kalmadigi zaman "bu sebeple olusabilecek sikayet ve devamindaki muhtemel cezalardan" kurtulabilirsin

Ama bunlarin sportif faaliyetlerin sebebi ile ettigin zarar ile , asiri maas yuku ve azalan gelirlerin ile bir alakasi yok ki

Bir baska deyisle uefa nin ilgili kurulunun "ozetle son kertede aslinda men edecektik ama ellerinde bir iki arazi vardi , onlari okutup biraz para elde etmisler , tamam bizim tum uyarilarimiza ragmen zarar , maas yuku filan fecaat ama toki el atmis madem , o zaman ceza vermemeye karar verdik" diyeceklerini mi saniyorsunuz ?

Ne yapacak içine ettim deyip rakibe mi puan kazandıracak renktaş başkan cin gibi dursun başkanı överek sanki iyi bir sonuç elde edilmiş gibi takiyye yapıyor...Madem florya iyi ne diye o zaman rivayı eleştirdiler o zaman plaket versinler riva için dursuna? böyle mantık mı olur üstat...hürmetler...
Valla başkanın dobra oluşundan ötürü durum bu kadar berbat ise içine ettin demesini beklerdim şahsen. :asd:

Geri
Üst Alt