UEFA Galatasaray'ın FFP Anlaşmasının Yeniden İnceleneceğini Açıkladı

Bi numaralar dönüyor ama hayirlisi bakalim

İncelemezseniz şerefsizsiniz.

Ben ekstra bir durum çıkacağını sanmıyorum lakin adamlar çıkıp da sen devam eden sözleşmeye niye zam yaptın 50 m euro zarar etmişken dese bir şey diyemeyiz

Karari veren yani bizimle anlasmayi imzalayan kurulun bir alt kuruluna tekrar detayli inceleme acisindan gonderilmis

Orada kapsamli bir inceleme yapilip yeniden karar kuruluna bilgi verilecektir

O asamada da karar kurulu onceki metni yeniden duzenleyebilir , tamamen yururlukten de kaldirabilir

Ardindan onay icin tekrar karar kurulunun yaptirimlari 1 hafta 10 itiraz suresini bekleyecek

Ben ekstra bir durum çıkacağını sanmıyorum lakin adamlar çıkıp da sen devam eden sözleşmeye niye zam yaptın 50 m euro zarar etmişken dese bir şey diyemeyiz
onlara ne zamdan maaş bütçesi düştü mü düştü bonservis denkliği de sağlandı. bu ibişler yüzünden forvet bile almadık

Bu incelemede donk zammi , emre bonservisi filan gundemde degil cunku bunlar onceki anlasmanin suresinde ve kapsaminda degil

Kisaca dursun ozbek donemi inceleniyor su an

onlara ne zamdan maaş bütçesi düştü mü düştü bonservis denkliği de sağlandı. bu ibişler yüzünden forvet bile almadık
Üstat gelir-gider dengesi şartı da var ve mevcut maaş bütçesi yönetilebilir seviyede demek değildi bu. Zaten düşmesi lazımdı yani.

Bu incelemede donk zammi , emre bonservisi filan gundemde degil cunku bunlar onceki anlasmanin suresinde ve kapsaminda degil

Kisaca dursun ozbek donemi inceleniyor su an
Biliyorum da sonuçta bir anlaşma yaptık 50 m euro zarara rağmen ve üstüne cepten ekstra para verdik, verdiğiniz vaatlerle paralel değil diyebilirler.

şu belhanda,maicon ve feghouli işe yaramazlarını satıp yerlerini bonservissiz adamlarla doldurmak lazım. bütçemiz kara geçer en azından

Eger imzaladigimiz anlasmanin icerigine dair olsaydi , o zaman bahsedilen zamlar , veya yeni alimlar gundeme gelebilirdi

Burada ise gecen yonetimler zamaninda yapilan harcama ve zarara iliskin dogru bir yaptirim verilmedigi yonunde inceleme yapilacak

Yani konunun hic bir sekilde bu yazki transferlerle filan alakasi yok

Mustafa Cengiz dinozorları kızdırdı. Cengiz’i yollamak için dinozorlar şikayet etmiş olsa şaşırmam.

Cengiz Liselilerle kavgali oldu slak Uefa kapida. Ulan derin GS ulan DERİN GS

şemsiyenin sapını soktular zaten, bi içeride çevirmedikleri kalmıştı.

Yeniden inceleme kararının mantığı yokki o zaman.

Milan çok daha fazla zarar etti ve onlar da ceza almadı biz de uymadık ve bir karar alındı.

Yanlış belge durumu yoksa saçma.

Neyin denetlenmesi ozmn

Yeniden inceleme kararının mantığı yokki o zaman.

Milan çok daha fazla zarar etti ve onlar da ceza almadı biz de uymadık ve bir karar alındı.

Yanlış belge durumu yoksa saçma.

Bizim sorunumuz aslinda baska . Uefa nin kendi icinde yasadigi ikilem de bu

Sorun su .. biz bir anlasma yapmistik fakat onun suresi icinde yaptirimlara uymadik , bilakis daha da uzerine gittik

Baskanin surekli durumu anlatirken "biz gittigimizde kesin yasaklanacaksiniz , 1 seneyle kurtarmaya bakin.." demesi zaten dogruydu

Yapilan anlasmanin fail olmasindan sonra tekrar daha uzun sureli anlasma yapilmasi tum teamullere aykiri

Geri
Üst Alt