UEFA Galatasaray'ın FFP Anlaşmasının Yeniden İnceleneceğini Açıkladı

Bana saldırmadan ya da başkalarına saldırmadan önce bir içimize bakalım. Aşağıda alıntıladığım arkadaşların iddialarının altı Ali Koç yapmıştır iddialarından daha destekli!
uçmuşsun mahir bey. ali koçun bizi şikayet etmesi gayet olası milan yaptı sonuçta

milan da psg de uymadı yiyorsa onlara versinler önce hele milanın yaptıklarının yanında bizimki devede kulak kalır

milana verdiler heis hatta settlement agreement yapmadilar direkt cezayi koydular. ama cas isi bozdu
bizim 2014te settlement agreement 2016da ceza (+uyulmasi gereken sartlar) sonra o sartlara uymayinca tekrar settlement agreement
aslinda milana gore bize insafli davrandilar

Bana saldırmadan ya da başkalarına saldırmadan önce bir içimize bakalım. Aşağıda alıntıladığım arkadaşların iddialarının altı Ali Koç yapmıştır iddialarından daha destekli!

Ben Koç yaptı demedim ama Alpay da bu arkadaşlar gibi fikrini söyledi.

Sen o olamaz dedin daha olayın ayrıntısını bilmeden hemen savunmaya geçiyorsun.

Turnuvadan atma gibi bir ceza gelmez.Saçmalamayalım Sinan.Turnuvadan atılman için ortalığın içinden geçmen lazım her anlamda

milana verdiler heis hatta settlement agreement yapmadilar direkt cezayi koydular. ama cas isi bozdu
bizim 2014te settlement agreement 2016da ceza (+uyulmasi gereken sartlar) sonra o sartlara uymayinca tekrar settlement agreement
aslinda milana gore bize insafli davrandilar
tamam işte ondan bahsediyorum milanın bütçe açığı ve transfer harcamaları bizden hayli hayli fazlayken castan döndü. bize mi ceza verecekler bu durumda,biraz sıkar

Turnuvadan atma gibi bir ceza gelmez.Saçmalamayalım Sinan.Turnuvadan atılman için ortalığın içinden geçmen lazım her anlamda

Dostum turnuvadan atilman bizden kaynakli degil

Uefanin "biz hatali karar vermisiz , sizi hic almamamiz gerekiyordu" demesinden bahsediyoruz

Yoksa son 3-4 ayda yapilan anlasmaya uymamizla ilgili bir sorun degil

Aslinda konu bizi etkiliyor olsa da son olaylarda dahlimiz yok

Uefa kurtaj yapiyor su an .. kendi hatasini degerlendiriyor

Önce al sonra yok pardon kuzenim yazmis diye turnuvadan at??
Böyle birsey olursa uefanin prestiji ne olur aceba? Bu kadar aptal olacaklarini sanmiyorum...

Ya aslında rahatım çünkü bu yaz adamların verdiği cezalara harfi harfine uyduk. Forvetsiz kalma riskine girecek kadar uyduk hem de ve transfer bütçesi bile arttı. Ayrıca bayağı da borç ödendi geçen yılın gelirlerinin hepsi borçların kapanmasına gittiği için. Şimdi bu yılın Şampiyonlar Ligi gelirleri de kullanılamayacağı için borçlara gidecek. Yani aslında iyi yoldayız. Seneye daha da iyi yola gireceğiz elimizdeki çöplerden kurtulup. Biz bu yıl yeter ki tekrar şampiyon olalım. Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkalım. Bu dediklerim olursa artık önümüz fazlasıyla açık. UEFA da eğer saçmalık yapıp bu incelemede ceza falan çıkarmazsa başımıza geleceği en parlak Türk kulübü biz olabiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu size hayret ediyorum

Su surec basladi baslayali ne dediysem er gec tuttu , hala bana karsi taarruz icindesiniz

Su saniye karar aldim , daha gram bu mevzuda yazmayacagim , ben bunu dedim mi yazmam , oyle donus olmaz bende

Gider kendi arkadas cevremde zaten konusuyorum , kendimi de hic yormam

Siz de bana sacmalama vs diyecekseniz debelenip durun , sonunda goruruz kimin ne dedigini ve ne oldugunu

Eskiden de saydiriyordunuz , bin tane laf ettiniz anlasma imzaninca , noldu simdi tutustunuz yine

Artik ben bu uefa konusunda asla ve katiyen mesaj yazmayacagim , bu son

Baska mevzularda laflamaya devam .

Resmi siteden açıklama gelecekmiş birazdan.

Yahu size hayret ediyorum

Su surec basladi baslayali ne dediysem er gec tuttu , hala bana karsi taarruz icindesiniz

Su saniye karar aldim , daha gram bu mevzuda yazmayacagim , ben bunu dedim mi yazmam , oyle donus olmaz bende

Gider kendi arkadas cevremde zaten konusuyorum , kendimi de hic yormam

Siz de bana sacmalama vs diyecekseniz debelenip durun , sonunda goruruz kimin ne dedigini ve ne oldugunu

Eskiden de saydiriyordunuz , bin tane laf ettiniz anlasma imzaninca , noldu simdi tutustunuz yine

Artik ben bu uefa konusunda asla ve katiyen mesaj yazmayacagim , bu son

Baska mevzularda laflamaya devam .
Ok kib

Bu arada ben ihtimaller uzerinden konusuyorum , bu olacak su olacak demiyorum

Cok yonlu bir mesele cunku , tek bir taraftan sonuca ulasilamiyor bu islerde

Ama benim mantigim kesinlikle bir sezon dahi olsa yasak yememiz gerektigini soyluyor

Sebebi de yasak yedigimiz donemde imzalanan anlasma yururlukteyken halen ciddi bicimde ihlal etmemiz
Vallah seni banlatmaya calisacagim birazdan . Ne diyorsun oglum sen?

Eger karar erken cikarsa etkiler

Yari finale bile cikmis olsan , "exclusion from existing tournament..." diye gecer madde

O an atilirsin , ne seviyede olursan ol

Şike gibi bir suç olmadığı için bu dediğin çok mantıklı değil. Hata Uefa’nın hatası. Kulüp gitmiş CL’ye katılacağını hesaba katarak yatırım yapmış. Bu durumda CAS’a gitsek dava açsak her türlü kazanırız.

Ona göre adam satıp almışız, planlama yapmışız sonra pardon deyip bu sezon bizi turnuva dışına mı atacaklar?. Bizden kaynaklanan bir suç olsa şike, iç sahada uç noktada holiganizm gibi o zaman atabilirler mesela turnuva sırasında.

Geri
Üst Alt