- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Bu sene olmazda seneye verirler buyuk ıhıtmal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza gelse zil takıp oynar karga kılıklı. ulan herifi yoksayıyorum yine küfrettirme noktasına getiriyor insanı, ya sabırVallah seni banlatmaya calisacagim birazdan . Ne diyorsun oglum sen?
Uğruna ceza yediğimiz adamlara bakın
Belhanda,
Feghouli
Dursun Özbek'in yatacak yeri yok!
Biz burada geçen sezon yaptığımız transferleri eleştirip bunlar yapılıyor ama ffp kuralları ne oldu? Ceza yemeyelim yine dediğimizde.
“Bah bah muhasebecilere bah. Koskoca yöneticiler bunu hesaplamıyor mu sanki” diyen tipler(!) vardı.
goblin kılıklı herifin pisliğini 1.5 senedir temizliyemiyor ki daha da sürecek resmen telekoma borç takıp kaçan üçkağıtçı gibi kulübün içine edip kaçtı hain herif.Biz burada geçen sezon yaptığımız transferleri eleştirip bunlar yapılıyor ama ffp kuralları ne oldu? Ceza yemeyelim yine dediğimizde.
“Bah bah muhasebecilere bah. Koskoca yöneticiler bunu hesaplamıyor mu sanki” diyen tipler(!) vardı.
Sinan ben sana saçmalama derken devam eden bir turnuvadaki takımı asla ama asla turnuva dışı etmez UEFA FFP'den dolayı.Bana bir tane örneğini gösterir misin saha olayları veya şike harici turnuva devam ederken atılan takım.Yok arkadaş tarihte örneği yok.Biz sana anlaşma görüşülmeyecek demiyoruz.Ceza verilirse de bu seneyi muaf tutacak şekilde verilir.Senin dediğin şey artık şeyinin şeyinin de şeyi.Belhanda'nın asistin asistinin asisti gibi yaniYahu size hayret ediyorum
Su surec basladi baslayali ne dediysem er gec tuttu , hala bana karsi taarruz icindesiniz
Su saniye karar aldim , daha gram bu mevzuda yazmayacagim , ben bunu dedim mi yazmam , oyle donus olmaz bende
Gider kendi arkadas cevremde zaten konusuyorum , kendimi de hic yormam
Siz de bana sacmalama vs diyecekseniz debelenip durun , sonunda goruruz kimin ne dedigini ve ne oldugunu
Eskiden de saydiriyordunuz , bin tane laf ettiniz anlasma imzaninca , noldu simdi tutustunuz yine
Artik ben bu uefa konusunda asla ve katiyen mesaj yazmayacagim , bu son
Baska mevzularda laflamaya devam .
Sinan ben sana saçmalama derken devam eden bir turnuvadaki takımı asla ama asla turnuva dışı etmez UEFA FFP'den dolayı.Bana bir tane örneğini gösterir misin saha olayları veya şike harici turnuva devam ederken atılan takım.Yok arkadaş tarihte örneği yok.Biz sana anlaşma görüşülmeyecek demiyoruz.Ceza verilirse de bu seneyi muaf tutacak şekilde verilir.Senin dediğin şey artık şeyinin şeyinin de şeyi.Belhanda'nın asistin asistinin asisti gibi yani
Sezon başı olsa ve CL başlamamış olsa evet o tehlike olurdu da şu noktadan sonra alınacak kararlar ancak seneye uygulanabilir.Benim görüşüm bu çünkü emsali yok,varsa bilen söyleyebilirSinan'a kalsa bu turnuvada hiç olmazdık bu sezon haklı çıkmaya çalışıyor hala.