UEFA Galatasaray'ın FFP Anlaşmasının Yeniden İnceleneceğini Açıkladı

uefa tekrar yaptığı incelemede ekonomik iyileşmeyi ve kurallara uyduğumuzu görecektir karamsarlığa kapılmayın. ayrıca şimdiden belhanda,maicon ve feghouli gibi yüksek maaşlı ve hiç verim alamadığımız adamları satmak için menajerleri çağırılmalı.bunlardan gelecek paralar elimizi çok rahatlatır.kiralık golcü ve stoperle de hiç bi eksiğimiz kalmaz

Uğruna ceza yediğimiz adamlara bakın

Belhanda,

Feghouli

Dursun Özbek'in yatacak yeri yok!

Turnuva başlamış kaç maç oynanmış turnuvadan atma gibi bir durum olmaz. Ha bizim sahtekarlığımız olsa neyse (ki böyle bir durumda bile bir sonraki seneye yansıtırlar cezayı)

Saçmalamayalım pls.

Verecekleri kararın bizim adımıza mevcuttan daha iyi olma ihtimali yok bence. Zaten şartlarımız malumken o ihtimali kafadan eleyebiliriz.

Ya mevcut şartların uygun olduğuna kanaat getirirler ya da direkt atarlar. Mevcut şartları bizi men etmeden daha da ağırlaştırabilirler mi bilmiyorum. Bu ihtimal varsa bu da mümkün olabilir elbette.

Birincinin olmasını ümit ediyoruz.

Uğruna ceza yediğimiz adamlara bakın

Belhanda,

Feghouli

Dursun Özbek'in yatacak yeri yok!

Biz burada geçen sezon yaptığımız transferleri eleştirip bunlar yapılıyor ama ffp kuralları ne oldu? Ceza yemeyelim yine dediğimizde.

“Bah bah muhasebecilere bah. Koskoca yöneticiler bunu hesaplamıyor mu sanki” diyen tipler(!) vardı.

Biz burada geçen sezon yaptığımız transferleri eleştirip bunlar yapılıyor ama ffp kuralları ne oldu? Ceza yemeyelim yine dediğimizde.

“Bah bah muhasebecilere bah. Koskoca yöneticiler bunu hesaplamıyor mu sanki” diyen tipler(!) vardı.

Haklısınız. Aynı tipler forvet almadı diye Mustafa Cengiz istifa diye bağırıyor.

goblin kılıklı herifin pisliğini 1.5 senedir temizliyemiyor ki daha da sürecek resmen telekoma borç takıp kaçan üçkağıtçı gibi kulübün içine edip kaçtı hain herif.

Yahu size hayret ediyorum

Su surec basladi baslayali ne dediysem er gec tuttu , hala bana karsi taarruz icindesiniz

Su saniye karar aldim , daha gram bu mevzuda yazmayacagim , ben bunu dedim mi yazmam , oyle donus olmaz bende

Gider kendi arkadas cevremde zaten konusuyorum , kendimi de hic yormam

Siz de bana sacmalama vs diyecekseniz debelenip durun , sonunda goruruz kimin ne dedigini ve ne oldugunu

Eskiden de saydiriyordunuz , bin tane laf ettiniz anlasma imzaninca , noldu simdi tutustunuz yine

Artik ben bu uefa konusunda asla ve katiyen mesaj yazmayacagim , bu son

Baska mevzularda laflamaya devam .
Sinan ben sana saçmalama derken devam eden bir turnuvadaki takımı asla ama asla turnuva dışı etmez UEFA FFP'den dolayı.Bana bir tane örneğini gösterir misin saha olayları veya şike harici turnuva devam ederken atılan takım.Yok arkadaş tarihte örneği yok.Biz sana anlaşma görüşülmeyecek demiyoruz.Ceza verilirse de bu seneyi muaf tutacak şekilde verilir.Senin dediğin şey artık şeyinin şeyinin de şeyi.Belhanda'nın asistin asistinin asisti gibi yani

Sinan trollü yine her olumsuz haberde olduğu gibi konuya balıklama atlayıp ortalığı karıştırmış.

Sinan ben sana saçmalama derken devam eden bir turnuvadaki takımı asla ama asla turnuva dışı etmez UEFA FFP'den dolayı.Bana bir tane örneğini gösterir misin saha olayları veya şike harici turnuva devam ederken atılan takım.Yok arkadaş tarihte örneği yok.Biz sana anlaşma görüşülmeyecek demiyoruz.Ceza verilirse de bu seneyi muaf tutacak şekilde verilir.Senin dediğin şey artık şeyinin şeyinin de şeyi.Belhanda'nın asistin asistinin asisti gibi yani

Sinan'a kalsa bu turnuvada hiç olmazdık bu sezon haklı çıkmaya çalışıyor hala.

Büyük ihtimal bizimkilerinde neyin ne oldugunu bilmiyordur.

Geri
Üst Alt