UEFA Galatasaray'ın FFP Anlaşmasının Yeniden İnceleneceğini Açıkladı

sinan troll falan degil aksine konu ile ilgili en fazla bilgiye haiz olan kisi konuda
sirf cezayi verenlerin perspektifinden baktigi icin herife dalmaya calisiyorsunuz
halbuki ceza almamiz gerektigi fikrinin cfcbdeki bazi zatlarca da paylasildigi cfcbnin haziranda yaptigi anlasmadan sonra attigi adimlar ile anlasilabilir
bence bu kotu birsey cunku normalde ceza alma ihtimalimiz daha yuksekti ve yapilan anlasmayi agir bulduklarini hic sanmiyorum
oyle olsa baskan ve bilimum yonetici anlasmadan sonra sevinc turu atmazdi
turnuva ortasi atilma isini bilmiyorum ama genel olarak vaziyet bu herifin yakasini birakiniz

Bir şey olmaz bu sene için olası bir ceza konusunda.

Yürülükte olan bir şampiyonlar ligine karışmazlar.

Sezon başı olsa ve CL başlamamış olsa evet o tehlike olurdu da şu noktadan sonra alınacak kararlar ancak seneye uygulanabilir.Benim görüşüm bu çünkü emsali yok,varsa bilen söyleyebilir

Revize edilir aldığımız ceza büyük ihtimal daha sert olur geçer.

Elbette Uefa sezon ortasında bile ceza verebilir kurallar gereği.Sinan'ın anlattığı bu ama söylediğiyle işin realitesi farklı.Uefa'nın geçmişte böyle bir kararı yok.

Fazla bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. En fazla kriterler ile ilgili detaylar değişebilir.

Ali Koç'un fln zerre lobi gücü olduğuna inanmıyorum kendi gotlerini kurtarmaya yetmiyor onun gücü Avrupa takımları arkamızdan iş çeviriyor

UEFA iç işleyişi dahilinde;

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Üst Yargı Organı, Kulübümüz ile ilgili Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'nun aldığı Uzlaşma Anlaşması kararıyla ilgili değerlendirme ve ek bilgiler talep etmiştir.

UEFA'nın iç prosedürleri dahilinde yapılan ve Haziran 2018'den bu yana süren bu süreç ve bu işlem, Kulübümüzün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almasını etkilememektedir. Kulübümüz, imzaladığı Uzlaşma Anlaşması çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kulübümüz bu işleyiş süreci dahilinde, UEFA'nın ilgili kurumlarına gerekli resmi açıklama ve yanıtlarını vermektedir ve Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda resmi yanıt ve aksiyonlarını vermeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Cezayı agirlastirmasi mantıken mümkün değil bizim cezayı yukseletecek ozaman milanin cezasını kat kat düşürdü hemde durumları çok daha kotuyken

UEFA iç işleyişi dahilinde;

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Üst Yargı Organı, Kulübümüz ile ilgili Kulüp Finansal Kontrol Kurulu'nun aldığı Uzlaşma Anlaşması kararıyla ilgili değerlendirme ve ek bilgiler talep etmiştir.

UEFA'nın iç prosedürleri dahilinde yapılan ve Haziran 2018'den bu yana süren bu süreç ve bu işlem, Kulübümüzün UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yer almasını etkilememektedir. Kulübümüz, imzaladığı Uzlaşma Anlaşması çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kulübümüz bu işleyiş süreci dahilinde, UEFA'nın ilgili kurumlarına gerekli resmi açıklama ve yanıtlarını vermektedir ve Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda resmi yanıt ve aksiyonlarını vermeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Hele bu sezon ceza müeyyidesi gelmesi falan imkansızdır.

Galatasaray: "UEFA'nın kararı, Şampiyonlar Ligi'nde yer almamızı etkilememektedir"

anlaşma ya olduğu gibi tekrar kalır yada para cezası ve transfer yasağı eklenir eski anlaşmaya.avrupa kupalarından men cezası çıkmaz tahminimce.

Son derece rahatım. Hiçbir şey olmaz. CL'den atılmak mı? Buna gülerim sadece.

5 maç şike 3 maç teşvik suçu UEFA Tahkim, UEFA disiplin kurulu, CAS, İsviçre Federal Mahkemelerinde kanıtlanmış, kesinleşmiş fener kulübüne hangi cezayı vermişler de bize ceza vereceklermiş! Ortalığı yıkarız ortalığı!

BJ kulübü atla şike yapsın, Manisa, Eskişehir, Sivas, MİY şikeden ceza alsın ama hayatlarına güle oynaya devam devam etsin, Milan, PSG ve daha nicesi at koştursun fakat bize gelince aauuuwwww!

Galatasaray kozlarını iyi oynasın yeter. Bize kimse hiçbir şey yapamaz. Biz Asya, Afrika, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Balkanlar'ın en büyük kulübüyüz.

Derhal Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyden yardim istenip baglantilari devreye sokulmali. Aksi halde bu beceriksiz yonetim bizi rezil rüsva edecek.

Kulüp gereken aciklamayi yapmış zaten yine ekmek çıkmadı bazilarina.sinan abi bence de pek bişey bilmiyo..en iyi ve en kolay örneği bi arkadaş vermiş zaten.milanin cezası kat be kat hafifletilirken bize ceza mümkün degil..

Zaten basında da hemen bu gibi konularda her türlü olabilecek ihtimalden bahsetmelerine rağmen, haberi magazine dönüştürüp ilgi çekebilmek için en kötü senaryoları manşete atarlar.

Farklı bir gelişme olmazsa panik yapacak bir durum gözükmüyor.

Kulüp gereken aciklamayi yapmış zaten yine ekmek çıkmadı bazilarina.sinan abi bence de pek bişey bilmiyo..en iyi ve en kolay örneği bi arkadaş vermiş zaten.milanin cezası kat be kat hafifletilirken bize ceza mümkün degil..

Bu işin arkasında ya kuşlar ya kargalar var.
Nasıl zamanında sponsorluk ile kendilerini kurtardiysalar bu seferde bizim ekonomik olarak cokmemiz için lobi yapıyorlar.

Geçenlerde Tüpçu'ye Uefa başkanlığı teklif edilmiş filan diyorlardı eğer lobisi bu aşamaya geldiyse bizi avrupadan men ettirmek için de kullanmış olabilir.

Bir şeylerin döndüğü kesin.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Geri
Üst Alt