- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Yavşaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlara ne zamdan maaş bütçesi düştü mü düştü bonservis denkliği de sağlandı. bu ibişler yüzünden forvet bile almadıkBen ekstra bir durum çıkacağını sanmıyorum lakin adamlar çıkıp da sen devam eden sözleşmeye niye zam yaptın 50 m euro zarar etmişken dese bir şey diyemeyiz
Ben ekstra bir durum çıkacağını sanmıyorum lakin adamlar çıkıp da sen devam eden sözleşmeye niye zam yaptın 50 m euro zarar etmişken dese bir şey diyemeyiz
Ben ekstra bir durum çıkacağını sanmıyorum lakin adamlar çıkıp da sen devam eden sözleşmeye niye zam yaptın 50 m euro zarar etmişken dese bir şey diyemeyiz
Üstat gelir-gider dengesi şartı da var ve mevcut maaş bütçesi yönetilebilir seviyede demek değildi bu. Zaten düşmesi lazımdı yani.onlara ne zamdan maaş bütçesi düştü mü düştü bonservis denkliği de sağlandı. bu ibişler yüzünden forvet bile almadık
Biliyorum da sonuçta bir anlaşma yaptık 50 m euro zarara rağmen ve üstüne cepten ekstra para verdik, verdiğiniz vaatlerle paralel değil diyebilirler.Bu incelemede donk zammi , emre bonservisi filan gundemde degil cunku bunlar onceki anlasmanin suresinde ve kapsaminda degil
Kisaca dursun ozbek donemi inceleniyor su an
Yeniden inceleme kararının mantığı yokki o zaman.
Milan çok daha fazla zarar etti ve onlar da ceza almadı biz de uymadık ve bir karar alındı.
Yanlış belge durumu yoksa saçma.
Ali Koç'un ve bazı takımların parmağı çıkarsa şaşırmam.