GSC Haber UEFA Listesine Alvaro Morata, Roland Sallai ve Carlos Cuesta Eklendi

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
UEFA listesine Alvaro Morata, Roland Sallai ve Carlos Cuesta eklendi.

• Listeden çıkarılan isimler:
    Hakim Ziyech, Michy Batshuayi ve Victor Nelsson.

1739011374548.webp

hayırlısı olsun

tek dileğim bir düşünce ve plan üzerinedir bu

saha dışı tatavalar yüzüdnen değilde...

Skandal yav
Belki de Süper Lig’in en dominant orta sahasını Avrupa listesine eklemiyoruz hem de eksiğimiz varken

Sırf taraftara gıcıklığına yapmadıysa başka bir şey bilmiyorum bu herseyı en iyi ben bilirim manasında 12 kişi mi oynayacağız diye açıklamalarından zaten belliydi

Lemina’yı dakika 80 den sonra görürüz birkaç hafta sonra , yerine demirbay oynar

Baktim da Lemina 2 aydir mac yapmamis harbiden sakatliktan dolayi. 1 ay daha surer sahalara donmesi, hele bizim saglik ekibi ile seneye bile olabilir.

Haberim yoktu adam Aralik 12-13'ten beri mac oynamamis, nerden baksan tutmuyor yapilan isler..

Kibir abideleri, size her sey mustehak. Pazar gunu de oynatmaz Lemina'yi, ne de olsa taraftar aldirdi. Gorusecegiz hocam.

okan buruk'un hedefi elenmek. bunu elese tottenham veya m. united'la oynayacak. zaten derdi ilk 8'e girmek olsa kiev karşısında 2 farklı öne geçip maç vermezdi.

Baktim da Lemina 2 aydir mac yapmamis harbiden sakatliktan dolayi. 1 ay daha surer sahalara donmesi, hele bizim saglik ekibi ile seneye bile olabilir.

Haberim yoktu adam Aralik 12-13'ten beri mac oynamamis, nerden baksan tutmuyor yapilan isler..
bu haberi kim söylediyse kıçından uydurmuş

allahtan epl takip ediyoruzda biliyoruz,adam sakat degil ocak başında maç yaptı sonra kadro dısı kaldı perreira gelince özür diledi tekrar takıma katıldı hatta perreira son maclarda oynatmak istedigini söylemişti ama araplara transferi söz konusu olunca oynamadı

Zaten transfer sezonu başlarken 9.5- Morata, stoper- Cuesta ve kanat bek- X isimleri eklenecek olarak bekliyorduk. O yüzden Lemina'nın eklenmemesi sürpriz değildi. Burada kanat bek için Sallai tercihi olmuş. Cuesta yerine taraftarın içine sinen bir isim olsaydı eleştirilerin çoğu olmayacaktı.

Geri
Üst Alt