Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimdekilerin kibirli olduğu doğru ancak bazı taraftarlar da yönetimden 2 kat daha kibirli. Belli bir kitle sürü psikolojisiyle bir şeyleri linçlemek için bahane arıyor. Ya siyah ya beyaz ele alınmaz her mevzu.Kibir abideleri, size her sey mustehak. Pazar gunu de oynatmaz Lemina'yi, ne de olsa taraftar aldirdi. Gorusecegiz hocam.
esas sıkıntı burda zatenYönetimdekilerin kibirli olduğu doğru ancak bazı taraftarlar da yönetimden 2 kat daha kibirli. Belli bir kitle sürü psikolojisiyle bir şeyleri linçlemek için bahane arıyor. Ya siyah ya beyaz ele alınmaz her mevzu.
verdiğin kadro turnuva sonuna kadar hocam - AZ maçlarından sonra yeni turda revize yokLeminanın fiziksel durumunu bilmiyorum ama iyi durumdaysa Toreira yerine yazılabilirdi. Adam cezalı zaten.
Yine yazamazsın, 3 hakkın varverdiğin kadro turnuva sonuna kadar hocam - AZ maçlarından sonra yeni turda revize yok
çıkarsan finale gitsen torreira yok mesala senin dediğin şekilde.
ek olarak demedim Torreira yerine yazma mantığı için dedim - turnuvada vazgeçemeyiz ondanYine yazamazsın, 3 hakkın var
bu haberi kim söylediyse kıçından uydurmuş
allahtan epl takip ediyoruzda biliyoruz,adam sakat degil ocak başında maç yaptı sonra kadro dısı kaldı perreira gelince özür diledi tekrar takıma katıldı hatta perreira son maclarda oynatmak istedigini söylemişti ama araplara transferi söz konusu olunca oynamadı