GSC Haber UEFA Listesine Alvaro Morata, Roland Sallai ve Carlos Cuesta Eklendi

Lemina yerine Sallai normal. Kanat oyuncusu yok Kutucu liste dışı Yunus sakat elde bir tek Barış var. Kanat bek olarak Jelert ve Barış var Jacobs piyasada yok zaten.

Kibir abideleri, size her sey mustehak. Pazar gunu de oynatmaz Lemina'yi, ne de olsa taraftar aldirdi. Gorusecegiz hocam.
Yönetimdekilerin kibirli olduğu doğru ancak bazı taraftarlar da yönetimden 2 kat daha kibirli. Belli bir kitle sürü psikolojisiyle bir şeyleri linçlemek için bahane arıyor. Ya siyah ya beyaz ele alınmaz her mevzu.

Uefayi es geciyoruz bu sene. Gittigi yere kadar diye dusunmusler. 3 senede ona iyi oyuncuyla rezil bir avrupa karnesi. Tebrikler yonetim

Yönetimdekilerin kibirli olduğu doğru ancak bazı taraftarlar da yönetimden 2 kat daha kibirli. Belli bir kitle sürü psikolojisiyle bir şeyleri linçlemek için bahane arıyor. Ya siyah ya beyaz ele alınmaz her mevzu.
esas sıkıntı burda zaten

normalde - iyi hadi bakalım deyip geçilmeli

ama gündem yapılacak - okan hoca trip yapıyora getirilecek - taraftar trasnferi benim planımda değil gibi saçmalıklar yayınlanacak - bu tür şeylerden youtbe kanalları 2 saat program yapacak - bunların kesitleri Az maçına kadar dönecek.

sonucuna göre balon gündemden kriz olacak ya da sakinleyecek.

ben de şaşrıdım ilk liste söylentisi çıkınca , tek ngatif yorumum algısalda olsa hocanın taraftarı biraz karşına almış olması bu karar ile. olmaması gerek ama öyle duruyor.

Leminanın fiziksel durumunu bilmiyorum ama iyi durumdaysa Toreira yerine yazılabilirdi. Adam cezalı zaten.

En temel ihtiyaç orta saha ve bir orta saha transfer ediyorsun. Elindeki en önemli orta saha oyuncunun da ilk maçta cezalı olduğu elemede yeni transfer ettiğin adamı kadroya bildirmiyorsun. Bakalım nereye varacağız. Hayırlısı olsun.

Leminanın fiziksel durumunu bilmiyorum ama iyi durumdaysa Toreira yerine yazılabilirdi. Adam cezalı zaten.
verdiğin kadro turnuva sonuna kadar hocam - AZ maçlarından sonra yeni turda revize yok

çıkarsan finale gitsen torreira yok mesala senin dediğin şekilde.

Bana çok mantıksız gelmedi.

Berkan, Kaan bek rotasyonu. efe akman, Berkan orta saha rotasyonu ile Avrupa'ya havlu atılmıştır. Bir de utanmadan hedef bilbao diyorlar. Ligde Şampiyon olursak bile seçime gitmeliyiz.

bu haberi kim söylediyse kıçından uydurmuş

allahtan epl takip ediyoruzda biliyoruz,adam sakat degil ocak başında maç yaptı sonra kadro dısı kaldı perreira gelince özür diledi tekrar takıma katıldı hatta perreira son maclarda oynatmak istedigini söylemişti ama araplara transferi söz konusu olunca oynamadı
Screenshot 2025-02-07 at 12.36.55.webp

Buranin yalancisiyim, simdi yeni gordum Ocak'ta cikmis 32 dk maca. Yani son 1,5 ayda 32 dk mac oynamis adam.

En kolay fikstürü rezil ettik zaten.

Bir mucize olup Az Alkmaar’ı elesek saten Tottenham ya United bizim için gameover.

Sallai ne verdi de eklemeye karar verdin Okan. Lemina şu eklenen isimlerden aşağı bir topçu değil. İstifa et birader.

Geri
Üst Alt