GSC Haber UEFA Listesine Alvaro Morata, Roland Sallai ve Carlos Cuesta Eklendi

Yönetim ve okan buruk seneye bizle olmamalıdır

lemina nasil yazilmaz aklim almiyor

bu adam stoperde cuestadan daha iyi oynamazsa hic birsey bilmiyorum

orta sahada da lucastan iyi oynar

taraftarin sevgilisi, GS asigi bir adam resmen cuesta ve sallai icin harcaniyor

okanin leminayi yemesine sessiz kalmamaliyiz

Lemina'nın pozisyon bilgisi yeter, hem ortasaha hem stoper kullanırdın simdi oyun tutsun diye demirbay almaya devam. Avrupa'yı yaktık belli ki sezon sonu okan hoca'nın avrupa hayallerinin önünü açmak lazım, arda'yı şimdiden ısındıralım yanında berke'yi bantlasın gelsin.

Muslera (Günay)
Sanchez (Cuesta)
Kaan (Metahan)
Bardakçı (Jakobs)
Torreira (Berkan)
Sara (Demirbay)
Barış (Sallai)
Yunus (Jelert)
Mertens (Yusuf)
Osimhen
Morata

3-4-1-2 dizilişi ile anternatifleri ile böyle bir şey çıkıyor.

İlk maç için 3-4-1-2'de:

-------------------------Muslera----------------------------

-------Kaan-------------Sanchez---------Bardakçı(Cuesta)-

--Sallai-------Torreira--------------Sara------Yunus(Jelert)-

---------------Barış-----------------Morata------------------

bekliyorum.

Lig için kadromuz daha iyi Lemina ve Kutucu'nun da katılımı ile.

Hayatımda bu kadar inatçı adam görmedim
Yeni sözleşme yapılmış üst seviye bir oyuncu nasıl kadroya yazılmaz aklım almıyor
Bu resmen bir ihanettir ve rezalettir

bazıları gaflet hatta hıyanet içerisinde bile olabilir...

seçimler gayet iyi. tabi ki lemina daha iyi topçu cuasteden ama alkmar maçlarında eksiğimiz çok hazır topçu lazım o maçlara. Lemina fener maçına hazır olacaktır.

Yani şu hamle o dönem olsa net istiklal mahkemesinde yargılamalık hamle

bakış açıları ve yorumlar ya 0 da 100 de

biraz orta yolda kalmayı öğrenmek gerek.

lemina nasil yazilmaz aklim almiyor

bu adam stoperde cuestadan daha iyi oynamazsa hic birsey bilmiyorum

orta sahada da lucastan iyi oynar

taraftarin sevgilisi, GS asigi bir adam resmen cuesta ve sallai icin harcaniyor

okanin leminayi yemesine sessiz kalmamaliyiz

Bazen insanlar saka yapiyor saniyorum ama yok galiba.

Son ilk 11 macina Aralik ayinin 14'unde cikmis Lemina. 6 Ocak'ta da son 30 dakika oyuna girmis. Bu adamin mac kondisyonu varsa yoksa 30 dakika. AZ maci onumuzdeki hafta.

Oyuncunun mevkisi ortasaha, tak diye gelip oturmus Sara-Torreira ikilisini bozamayacagi bir gercek.

Sag bek oynadigi son maci bulamadim, cok da bakmadim acikcasi. Kanatta da oynamiyor bildigim kadariyla.

Su dakikada hocanin Lemina'ya bir garezi varmis gibi gostermek acik ve net sekilde Galatasaray dusmanligidir. Cuesta ve Sallai icin harcaniyor demek ise gercekten apayri bir seviye (Baris ve Yunusun durumlarinin supheli oldugunu unutmayalim).

"Okanin Leminayi yemesine sessiz kalmamaliyiz" demek ise Super Ligde 13. olmak isteyen taraftar soylemidir. Su anda 13. olan takim Antalyaspor. Size Antalyaspor'a destek olmak yakisir. Biz sampiyon takimda, sampiyon hocayla ve hazir oldugunda Lemina'yla kupalara devam.

Lemina 2 aydır maça çıkmamış, ama ondan önce 4 ay aralıksız 90 dakika premier lig maçı oynamış bizim ligimiz gibi 40 dakika oyunda kalmıyor orada top. 2 ayı da sakatlıktan değil kişisel sebeplerden kaçırmış ki bütün gün evde pizza film yaptığını düşünmüyorum illa ki antrenmanlara devam etmiştir. Ziyech muamelesi yapmak da bana insanların futbol aklıyla dalga geçmek gibi geliyor, burada gözlerinde hırstan ateş çıkan bir adamdı lemina kapalı kutu değil.

Jacobs 3 maç oynayıp 1 ay oynamıyor ama direk 11e giriyor dönünce, o zaman maç kondüsyonu nasıl eksik değil o arkadaşın? Takımda böyle 6 7 oyuncu sayarım. Avrupa'da x liginde x maç oynadı çok hazır diye alınan jelert ayakta kalamadı aylardır, ve şimdi senin sara'ya bir şey olursa arkadaki adamın kerem demirbay, torreira'ya bir şey olursa berkan ya da kaanı çekeceksin yine stoper yedeğin eksik sol kanat bek yedeğin eksik kalacak. Ama futbol kalitesi olarak sara torreira ve stoper bölgesinin üçünü de yedekleyen, premier ligde 'futbol' olarak pozitif anlamda çok sivrilmiş en olgun yaşındaki adamı çok tartışılan transferi ve formu şüpheli bir stoper için dışarda bırakıyorsun, art niyet aramıyorum ama tamamen beceriksizlik olarak görüyorum. Saçma sapan kadro mühendisliğine bir çivi daha çaktı hoca ve yönetim.

Tek kelimeyle skandal leminanin olmaması
. Cuestayi sokmazdin lemina gerekirse Avrupa'da stoper de oynardi

ulan bi de dogru karar diyenler bile olmus burada :)))))

Ajax depinde Lemina falan sakatlanırdı. Böyle daha iyi oldu boş verin

Geri
Üst Alt