UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu servet yardımcı diye ineldikleri herif UEFA komitesinde olup bir halt çözemiyor yani

bide TFF ye istiyorlar bunu....tam ayakçı..

Ne çekilmesi ya.

Gidip yeneceğiz Kurtuluş savaşından da çekilseydik.

Avrupa hiç bir zaman dostumuz olmadı, olmayacak.

100 yıl önce de değildi 1000 yıl sonra da olmayacak.

Ama onları yenmek yerine Eurovision'da olduğu gibi sistem dışına itersek kendimizi daha da yalnızlaşacağız.

Gidip aslanlar gibi yeneceğiz. Final maçında golü kim atarsa inşallah yine o hareketi yapacak yanında Merih ile birlikte sonra 5 maç ceza versinler isterlerse.

Futbolcularımız değil ama tribündeki kendini Türk hisseden herkes -komünist, evrenselci dahi olsa- protesto amacıyla bu hareketi maç boyu yapabilir. Ne yaptırım uygulayabilirler ki?..

Muhtemelen UEFA da buna çaycı muamelesi falan yapıyorlardır.
bizim ueafyı aldığımız dönemde Şenes Erzik vardı diye hatılrıyorum - fenada değildi derler - o zamanlar hiç kim ne yapara bakmazdım tabi.

sırf komitede adamımız var diye etikete isim yazılmış gibi bir şey o zaman Servet dingosu - anca fener seçiminde oy basmaya gelsin o.

cavuşu tutan bellinghama kac mac verdiler

Onun bunun cocuklari

Atalarımızın tamgası fena halde canlarını yakmış

Biz ırkçılığın da milliyetçiliğin de ne olduğunu iyi biliriz

Kimse işi siyasete felan vurmaya çalışmasın.

Sınırlarımız içinde düşünceler tartışır, çatışır.

Ama Dünyaya karşı bir oluruz , birlik oluruz.

Mevzu Türk düşmanlığı ise itlere hak ettiğini söylemekten geri durmayız.

1720178846179.png

Atalarımızın tamgası fena halde canlarını yakmış

Biz ırkçılığın da milliyetçiliğin de ne olduğunu iyi biliriz

Kimse işi siyasete felan vurmaya çalışmasın.

Sınırlarımız içinde düşünceler tartışır, çatışır.

Ama Dünyaya karşı bir oluruz , birlik oluruz.

Mevzu Türk düşmanlığı ise itlere hak ettiğini söylemekten geri durmayız.

Ekli dosyayı görüntüle 251011

Ben işin elle yapılan işaretinde falan değilim.

Benimde küçüklüğümde babam ASY'de maça götürürdü - bacak kadar halimle istiklal marşında falan neden yapılır diye bağırırdım. Biz hazır-ol modunda marş söylemeyi öğrendik sonuçta.

siyasisi osu busu TR içinde beni ilgilendirmez . Hayvan simgesi olan bir el işaretinin bana göre kimseye girdisi - çıktısı yk. Alınan tavır gereksiz pompalanmış ve antipati üzerine kurulu bir karar.

O zaman metal müzikteki boynuz işaretide yapılmasın konserlerde falan. Satanizm mi çağırıyor oluyor mesela - salak bir mantık.

Withcer dizisinde de kurt kafası var - siyasi anlam mı var mesela ? dünya seviyor. BOOOMBOŞ bir mantık yürütme.

TFF nin logosunda bir tane tasarım şart oldu formada vs de yer almalı .

bildiğin elazığspor logosu TFFnin logosu şu na .

Dip not : eklediğin görselide ilk bakışta hemen Petrol Ofisi logosuna gitti aklım - hep merak ederdim nedir diye . Ordan çıkma heralde.

sdadasdasd.jpeg

Son düzenleme:
Bu soysuzlara tepki göstermezsen yakında ne mutlu Türküm diyene dediğin için de ceza verirler

Netflix'ten kaldırtın o zmana diziyi mantık bu kadar ilkel ve leşse.

sdadasdasd.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt