UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol sahalarinda yeri olmayan bir hareket.

Turklugu temsil ediyor, evet eskilerden bildigimiz bu. Su anda ise cok kucuk bir kesim o isareti kullaniyor. Hangi kesim oldugunu hepiniz biliyorsunuz. Bence milleti temsilden cok siyasi anlami olan bir hareket ki futbol sahalarinda gereksiz ve manasiz.

Bu forumda bile milleti birbirine girdirdi bu hareket. Yani bizim bu konuyu tartismamiz bile abes. Merih, ici bos milliyetcilik yapma kardesim. Suudi topraklarinda gormeliydik bu hareketleri.

Keske ceza olmasa ama olaylari buraya Merih'in o hareketi getirdi.

ferdinin yorum yapmasina güldüm

Bu da bos aciklama. Kendisi ne kadar bilecek bizim tarihimizi? Kulagina fisildamislar iste.
yahu Göktuğ dediğin gibi siyasi niyeti olsun. Çetnik selamı yaparken ne yapıyordu bu uefa? Dümdüz çifte standart bu olay. Çetnik selamı siyasetinde koy ardına dümdüz soykırım ile ilişkilendirilen bir simge. Bellingham malafatı tükürükleyip, avuçluyor aynı turnuvada. Azıcık kendi insanımızı savunalım.

yahu Göktuğ dediğin gibi siyasi niyeti olsun. Çetnik selamı yaparken ne yapıyordu bu uefa? Dümdüz çifte standart bu olay. Çetnik selamı siyasetinde koy ardına dümdüz soykırım ile ilişkilendirilen bir simge. Bellingham malafatı tükürükleyip, avuçluyor aynı turnuvada. Azıcık kendi insanımızı savunalım.
Bana soruyorsan ben o harekete ceza vermem.

Diger olaylari tartismiyorum, buna ceza cikiyorsa onlara coktan ceza cikmaliydi. Ben bizi ilgilendiren kismi konusuyorum.

Merih'in Mhp asigi oldugunu biliyoruz, gunumuzdeyse bizim ulkede o hareketi gorunce akla "ILK" gelen ne? Mhp. Bence siyasi anlami olan bir hareket ve biz buraya futbol oynamaya geldik, siyasi goruslerimizi tartismaya veya tartistirmaya degil. Benim gorusum bu.

Futbol sahasinda ben eglenmek istiyorum, gidip de gene sig siyasi, irkci tartismalara girmek degil. Haksiz miyim?

göktug kesin almanci empati yapamiyor! ki almanci bile empati yapmak zorunda bu durumdada neysseeee
Almanya'da 4 sene ikamet ettim ama Almanci degilim. :) Gorusumu de bir onceki mesajda yazdim. Katilan katilir, katilmayana da saygilar.

Ben futbola odaklanmak istiyorum, sig tartismalara degil. Tesekkurler.

Diger olaylari tartismiyorum, buna ceza cikiyorsa onlara coktan ceza cikmaliydi. Ben bizi ilgilendiren kismi konusuyorum.

Merih'in Mhp asigi oldugunu biliyoruz, gunumuzdeyse bizim ulkede o hareketi gorunce akla "ILK" gelen ne? Mhp. Bence siyasi anlami olan bir hareket ve biz buraya futbol oynamaya geldik, siyasi goruslerimizi tartismaya veya tartistirmaya degil. Benim gorusum bu.

Futbol sahasinda ben eglenmek istiyorum, gidip de gene sig siyasi, irkci tartismalara girmek degil. Haksiz miyim?
heh işte o alman siyasi karının lafı ile iş yapıyorsa uefa hiç siyasi görüş cart curt demeyecek.

Göktürklerin bayrağı, Türk bozkırlarının sembolik anlamını yansıtmaktadır. Bayrağın üzerinde yer alan mavi renk, Türk bozkırlarında genişleyen gökyüzünü temsil ederken, üzerindeki ay ve yıldız sembolü de Türklerin inançlarındaki yeri ve sembolik anlamı yansıtmaktadır.

Gokturk-imparatorlugu-Bayragi-Goktuk-Bayragi.jpg

Van Basten: "UEFA kim oluyor da bunu politik bir hareket olduguna karar veriyor? Asil simdi bunun üzerinden ceza vererek olayi siyasete cektiler ve gereksiz yere büyüttüler".

Hakli. Her ne kadar Merih'in hareketini gereksiz riskli bulsam da bunun üzerinden 2 mac ceza vermek sacmalik. Siyasi bir anlami yok dedi Merih iste. Ozaman nokta.

Mesela 2 mac ceza alan Arnavutlu futbolcu irkci bir sarki söyledigi icin o cezayi aldi. Yani düpedüz siyaset yapti. Inkar edilemez de etmedi de. Onun ceza almasi normal.

Bize haksizlik yapiliyor. Artik Hollanda'ya koymak farz oldu (sorry Hollandam ama kurban edilmelisin).

Göktürklerin bayrağı, Türk bozkırlarının sembolik anlamını yansıtmaktadır. Bayrağın üzerinde yer alan mavi renk, Türk bozkırlarında genişleyen gökyüzünü temsil ederken, üzerindeki ay ve yıldız sembolü de Türklerin inançlarındaki yeri ve sembolik anlamı yansıtmaktadır.

Gokturk-imparatorlugu-Bayragi-Goktuk-Bayragi.jpg
Yukarida yazdim:"Turklugu temsil ediyor, evet eskilerden bildigimiz bu."

Ne zikkimina gelip hala boyle yaziyorsunuz analamak zor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt