Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
OEFA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu Göktuğ dediğin gibi siyasi niyeti olsun. Çetnik selamı yaparken ne yapıyordu bu uefa? Dümdüz çifte standart bu olay. Çetnik selamı siyasetinde koy ardına dümdüz soykırım ile ilişkilendirilen bir simge. Bellingham malafatı tükürükleyip, avuçluyor aynı turnuvada. Azıcık kendi insanımızı savunalım.Bu da bos aciklama. Kendisi ne kadar bilecek bizim tarihimizi? Kulagina fisildamislar iste.
Bana soruyorsan ben o harekete ceza vermem.yahu Göktuğ dediğin gibi siyasi niyeti olsun. Çetnik selamı yaparken ne yapıyordu bu uefa? Dümdüz çifte standart bu olay. Çetnik selamı siyasetinde koy ardına dümdüz soykırım ile ilişkilendirilen bir simge. Bellingham malafatı tükürükleyip, avuçluyor aynı turnuvada. Azıcık kendi insanımızı savunalım.
Almanya'da 4 sene ikamet ettim ama Almanci degilim.göktug kesin almanci empati yapamiyor! ki almanci bile empati yapmak zorunda bu durumdada neysseeee
heh işte o alman siyasi karının lafı ile iş yapıyorsa uefa hiç siyasi görüş cart curt demeyecek.Bana soruyorsan ben o harekete ceza vermem.
Diger olaylari tartismiyorum, buna ceza cikiyorsa onlara coktan ceza cikmaliydi. Ben bizi ilgilendiren kismi konusuyorum.
Merih'in Mhp asigi oldugunu biliyoruz, gunumuzdeyse bizim ulkede o hareketi gorunce akla "ILK" gelen ne? Mhp. Bence siyasi anlami olan bir hareket ve biz buraya futbol oynamaya geldik, siyasi goruslerimizi tartismaya veya tartistirmaya degil. Benim gorusum bu.
Futbol sahasinda ben eglenmek istiyorum, gidip de gene sig siyasi, irkci tartismalara girmek degil. Haksiz miyim?
Bana soruyorsan ben o harekete ceza vermem.
Diger olaylari tartismiyorum, buna ceza cikiyorsa onlara coktan ceza cikmaliydi. Ben bizi ilgilendiren kismi konusuyorum.
Merih'in Mhp asigi oldugunu biliyoruz, gunumuzdeyse bizim ulkede o hareketi gorunce akla "ILK" gelen ne? Mhp. Bence siyasi anlami olan bir hareket ve biz buraya futbol oynamaya geldik, siyasi goruslerimizi tartismaya veya tartistirmaya degil. Benim gorusum bu.
Futbol sahasinda ben eglenmek istiyorum, gidip de gene sig siyasi, irkci tartismalara girmek degil. Haksiz miyim?
O zaman yazma bu konuyaAlmanya'da 4 sene ikamet ettim ama Almanci degilim.Gorusumu de bir onceki mesajda yazdim. Katilan katilir, katilmayana da saygilar.
Ben futbola odaklanmak istiyorum, sig tartismalara degil. Tesekkurler.
Yukarida yazdim:"Turklugu temsil ediyor, evet eskilerden bildigimiz bu."Göktürklerin bayrağı, Türk bozkırlarının sembolik anlamını yansıtmaktadır. Bayrağın üzerinde yer alan mavi renk, Türk bozkırlarında genişleyen gökyüzünü temsil ederken, üzerindeki ay ve yıldız sembolü de Türklerin inançlarındaki yeri ve sembolik anlamı yansıtmaktadır.
![]()
Sen zaten bizim milli takımı desteklemiyordun öyle bi mesajını hatırlıyorumYukarida yazdim:"Turklugu temsil ediyor, evet eskilerden bildigimiz bu."
Ne zikkimina gelip hala boyle yaziyorsunuz analamak zor![]()
Sana sormayacagim nereye yazacagimi. Once git kendi isminle uye ol foruma, trollugu birak, o zaman yazdiklarini ciddiye alabilirim.O zaman yazma bu konuya
senin adın daniel dimi reisSana sormayacagim nereye yazacagimi. Once git kendi isminle uye ol foruma, trollugu birak, o zaman yazdiklarini ciddiye alabilirim.