UEFA, Merih Demiral'a 2 Maç Ceza Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savunmak zorunda değilsiniz.Türk olarak savunanlarada laf atmasanız yeterli.Sorun buradan kaynaklanıyor yapana saldırırsan sana Türki devletlerde en az 1000 yıldır bilinen bir hareket olduğunu sana anlatırlar ama kabul edip etmemek size kalmış.Hitlerin yaptığı hareket ve yahudileri katlederken kullandığı kartal şuan almanyanın kullandığı kartal ile aynı bu arada onada laf ederseniz sevinirim.
savunanlara laf edeceğim çünkü gerçeği tahrif ediyorlar. bin yıldır bilinen bir hareketmiş, hangi kaynakta yazıyor? darbeci bir subayın azerbaycan'dan görüp, beğenip partisine mal ettiği bir işaret yalnızca. gerçek bu. ister beğen ister beğenme. bin yıllık hareket dediğin hareketi tarihteki hiçbir türk büyüğü kullanmıyor. savunanlar mhp=türk milleti diyor. mhp türk tarihinde zerre bile olamaz. bu konuya bu kadar takılacağınıza mhpnin has adamını kim öldürdü onun peşine takılsaydınız keşke

savunanlara laf edeceğim çünkü gerçeği tahrif ediyorlar. bin yıldır bilinen bir hareketmiş, hangi kaynakta yazıyor? darbeci bir subayın azerbaycan'dan görüp, beğenip partisine mal ettiği bir işaret yalnızca. gerçek bu. ister beğen ister beğenme. bin yıllık hareket dediğin hareketi tarihteki hiçbir türk büyüğü kullanmıyor. savunanlar mhp=türk milleti diyor. mhp türk tarihinde zerre bile olamaz. bu konuya bu kadar takılacağınıza mhpnin has adamını kim öldürdü onun peşine takılsaydınız keşke
Screenshot_30.webp

Sadece bu bile yeterde diğer konularda bir sürü kaynak var araştırırsan ama araştırmadan bam güm saldırınca siyasi olarak dolmuşluğunun karşılığını görüyorum.Bir kere kurt destanı var türk tarihinde. .Açık açık söylüyorum ben mhplilere laf ettim diye ifade verdim.Mhp'yi hiç sevmem.Beni tanımadan mhpyi savunuyormuşum gibi laf atıyorsun o konularıda merak etme birçok kişi farkında ne olduğunun.Türklere türklüğü öğretmek saçmalık olur almana sen alman değilsin demek gibi birşey.Hitlerin kullandığı kartalı almanya hala kullanıyor bu arada orada bir çifte standart yapıldığının farkında olalım.Birde bu konuyu gündeme getirenler yurtdışındaki pkklı,fetöcü,hükümet destekli pkk savunuculuğu yapan siyasetçiler.Mevzuyu çıkaran bunlar.Biz yanlış diyoruz birde bakıyoruz almanlar yahudileri katletmiş ama almanlara laf atan birilerini göremiyoruz özellikle bu konuda siyasi işarettir diyenlerden.Buda hangi niyetle saldırıldığının kanıtı oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 251228
Sadece bu bile yeterde diğer konularda bir sürü kaynak var araştırırsan ama araştırmadan bam güm saldırınca siyasi olarak dolmuşluğunun karşılığını görüyorum.Bir kere kurt destanı var türk tarihinde. .Açık açık söylüyorum ben mhplilere laf ettim diye ifade verdim.Mhp'yi hiç sevmem.Beni tanımadan mhpyi savunuyormuşum gibi laf atıyorsun o konularıda merak etme birçok kişi farkında ne olduğunun.Türklere türklüğü öğretmek saçmalık olur almana sen alman değilsin demek gibi birşey.Hitlerin kullandığı kartalı almanya hala kullanıyor bu arada orada bir çifte standart yapıldığının farkında olalım. @Uğur Bulut
Nihal atsız in konu hakkındaki görüşleri

1720281012535.webp

hadi malum kesimleri gectim, humanist kompleksli, kendilerini akil kesim zanneden türkler gibi igrenc bi yapi yok

.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 251234
Sadece bu bile yeterde diğer konularda bir sürü kaynak var araştırırsan ama araştırmadan bam güm saldırınca siyasi olarak dolmuşluğunun karşılığını görüyorum.Bir kere kurt destanı var türk tarihinde. .Açık açık söylüyorum ben mhplilere laf ettim diye ifade verdim.Mhp'yi hiç sevmem.Beni tanımadan mhpyi savunuyormuşum gibi laf atıyorsun o konularıda merak etme birçok kişi farkında ne olduğunun.Türklere türklüğü öğretmek saçmalık olur almana sen alman değilsin demek gibi birşey.Hitlerin kullandığı kartalı almanya hala kullanıyor bu arada orada bir çifte standart yapıldığının farkında olalım.Birde bu konuyu gündeme getirenler yurtdışındaki pkklı,fetöcü,hükümet destekli pkk savunuculuğu yapan siyasetçiler.Mevzuyu çıkaran bunlar.Biz yanlış diyoruz birde bakıyoruz almanlar yahudileri katletmiş ama almanlara laf atan birilerini göremiyoruz özellikle bu konuda siyasi işarettir diyenlerden.Buda hangi niyetle saldırıldığının kanıtı oluyor.
bütün toplumun mhplileşmesine gerek yok. bu insanlar mhpli değiller ve mhp işaretini savunacak halleri yok. konu bu kadar basit aslında. mhp'nin de ideolojisi belli. onun da tartışılacak tarafı yok.

gönderdiğin görselin konuyla ilgisi yok. tartıştığımız şey elle yapılan ve kurumsal olarak da tarihsel olarak da mhp'ye ait olan kurt işareti. bu işareti mhp öncesi herhangi bir fotoğrafta göremiyoruz, çanakkale savaşında hiçbir asker kurt işareti yapmadı mesela, düşmana kurt işareti yaparak koşmadı. ama merih demiral attığı golden sonra kurt işareti yaptı. neden? merih çanakkale savaşındaki askerden daha mı türk? değil. ittihat terakki'den daha türkçü yapı cumhuriyet tarihinde var olmadı. hangi biri eliyle kurt işareti yaptı? yapan oldu mu? olmadı.

bütün toplumun mhplileşmesine gerek yok. bu insanlar mhpli değiller ve mhp işaretini savunacak halleri yok. konu bu kadar basit aslında. mhp'nin de ideolojisi belli. onun da tartışılacak tarafı yok.

gönderdiğin görselin konuyla ilgisi yok. tartıştığımız şey elle yapılan ve kurumsal olarak da tarihsel olarak da mhp'ye ait olan kurt işareti. bu işareti mhp öncesi herhangi bir fotoğrafta göremiyoruz, çanakkale savaşında hiçbir asker kurt işareti yapmadı mesela, düşmana kurt işareti yaparak koşmadı. ama merih demiral attığı golden sonra kurt işareti yaptı. neden? merih çanakkale savaşındaki askerden daha mı türk? değil. ittihat terakki'den daha türkçü yapı cumhuriyet tarihinde var olmadı. hangi biri eliyle kurt işareti yaptı? yapan oldu mu? olmadı.
Yukarda yazdım zaten mhp ile ilgili fikirlerimi.Üstelik zaten mhp dediğin siyasi bir partidir.Türkçü bir parti değildir.İçindeki kişilerin yıllardır yaptıklarından zaten belli normal zekası olan anlar.Mhpyi ölümüne savunanlar siyasi çıkar için savunuyor üstelik oy oranıda son yıllarda iyice düşmesinden kaynaklı akp ile birleşmek zorunda kaldılar.Şimdi avrupada sağcılık yükseliyor.Türkiyede solcuyum insan hakları vesaire diye gezenlere tek tek bakıyorum hiç biri laf etmiyor çünkü onlarda ya fonlanıyor yada bu ülkeye bağlılığı yok amacı devlete laf edeyim türk milletini hedef alayım derdinde.Kurt işareti yapan mhplidir düşünceside bana göre yanlış.Almanyaın çifte standardı olduğunu önce bir kabul edelim.Sırplar yaptığı hareketle insan öldürdü ama o topçulara ceza verilmedi.Hitler şuan almanyanın kartalı olan kartalla adam öldürdü ama onların bayrağında hala o kartal var.Almanların kartalı kartal rusların ayı diğer 10larca ülkenin simgesi hayvan oluyor sıkıntı olmuyor ama insanlar kurt yapınca hemen bir saldırı geliyor.Saldıranl 100 hesabın 85i pkklı,fetöcü,bölücü,alman dalgası yiyenler, geriye kalan hesaplarda ülkede yaşayan kendini aydın kesim olarak gören ama kk %65 ile kazanacak pirom,Selahattin saz çalıyor ayy ne kadar iyi diyenlerle aynı kesim.Dışardan saldıranlar normalde ülkemizde olupta saldıranlar avrupanın zamanında yaptıklarına hiçbirşey demiyor burada 2 yüzlülük var.Bu arada kimse kimsenin fikrini ikna edemez öyle bir durumda değiliz ancak ilerleyen yıllarda durum kötüleştiği zaman insanlar anlamaya başlar olayın türk ve devlet düşmanlığı olduğunu.

Yukarda yazdım zaten mhp ile ilgili fikirlerimi.Üstelik zaten mhp dediğin siyasi bir partidir.Türkçü bir parti değildir.İçindeki kişilerin yıllardır yaptıklarından zaten belli normal zekası olan anlar.Mhpyi ölümüne savunanlar siyasi çıkar için savunuyor üstelik oy oranıda son yıllarda iyice düşmesinden kaynaklı akp ile birleşmek zorunda kaldılar.Şimdi avrupada sağcılık yükseliyor.Türkiyede solcuyum insan hakları vesaire diye gezenlere tek tek bakıyorum hiç biri laf etmiyor çünkü onlarda ya fonlanıyor yada bu ülkeye bağlılığı yok amacı devlete laf edeyim türk milletini hedef alayım derdinde.Kurt işareti yapan mhplidir düşünceside bana göre yanlış.Almanyaın çifte standardı olduğunu önce bir kabul edelim.Sırplar yaptığı hareketle insan öldürdü ama o topçulara ceza verilmedi.Hitler şuan almanyanın kartalı olan kartalla adam öldürdü ama onların bayrağında hala o kartal var.Almanların kartalı kartal rusların ayı diğer 10larca ülkenin simgesi hayvan oluyor sıkıntı olmuyor ama insanlar kurt yapınca hemen bir saldırı geliyor.Saldıranl 100 hesabın 85i pkklı,fetöcü,bölücü,alman dalgası yiyenler, geriye kalan hesaplarda ülkede yaşayan kendini aydın kesim olarak gören ama kk %65 ile kazanacak pirom,Selahattin saz çalıyor ayy ne kadar iyi diyenlerle aynı kesim.Dışardan saldıranlar normalde ülkemizde olupta saldıranlar avrupanın zamanında yaptıklarına hiçbirşey demiyor burada 2 yüzlülük var.
niye kendini yoruyorsun

Dün madımak'a falan bağlayan art niyetliler vardı bakalım gerçekten öyle miymiş ;

Boğa ile kurt nasıl dost oluyor

Güzel hikaye . Bu tweeti atan vatandaş birde madımak duruşmalarînda bozkurt işareti yapanlar içinde bir flood yapar mı acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 251243
İşte bu iki yüzlülük abicim orada eylemi gerçekleştirenlerin refah'a yakın laiklik karşıtı kişiler olduğu bilindiği halde Türkleri temsil eden bir sembolü kriminalize etmeye çalışıyorsunuz birkaç fotoğraf yüzünden. Buna karşı çıkanların çoğu pkk'lıların yaptığı işarete barış işareti abi evrensel birşey falan diyor. Ama söz konusu Türklerle ilgili bir konu olduğunda bir partiye, hatta bir katliama kadar indirgeniyor..

İşte bu iki yüzlülük abicim orada eylemi gerçekleştirenlerin refah'a yakın laiklik karşıtı kişiler olduğu bilindiği halde Türkleri temsil eden bir sembolü kriminalize etmeye çalışıyorsunuz birkaç fotoğraf yüzünden. Buna karşı çıkanların çoğu pkk'lıların yaptığı işarete barış işareti abi evrensel birşey falan diyor. Ama söz konusu Türklerle ilgili bir konu olduğunda bir partiye, hatta bir katliama kadar indirgeniyor..
Güzel kardeşim elle yapılan bozkurt işareti türkleri temsil eden sembol değildir. Daha 1991 yılına kadar bilinmeyen yapılmayan bir işaret nasıl sembol oluyor? Sembol dediğin hareket Türkeş'in 1991 Azerbaycan seyahatinden sonra ortaya çıkmış mhp tarafından benimsenmiştir.

En büyük Türkçüler ziya Gökalpler cemal akçuralar Enver paşalar Atatürkler bu sembolü yapmamış etmemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt