Yukarda yazdım zaten mhp ile ilgili fikirlerimi.Üstelik zaten mhp dediğin siyasi bir partidir.Türkçü bir parti değildir.İçindeki kişilerin yıllardır yaptıklarından zaten belli normal zekası olan anlar.Mhpyi ölümüne savunanlar siyasi çıkar için savunuyor üstelik oy oranıda son yıllarda iyice düşmesinden kaynaklı akp ile birleşmek zorunda kaldılar.Şimdi avrupada sağcılık yükseliyor.Türkiyede solcuyum insan hakları vesaire diye gezenlere tek tek bakıyorum hiç biri laf etmiyor çünkü onlarda ya fonlanıyor yada bu ülkeye bağlılığı yok amacı devlete laf edeyim türk milletini hedef alayım derdinde.Kurt işareti yapan mhplidir düşünceside bana göre yanlış.Almanyaın çifte standardı olduğunu önce bir kabul edelim.Sırplar yaptığı hareketle insan öldürdü ama o topçulara ceza verilmedi.Hitler şuan almanyanın kartalı olan kartalla adam öldürdü ama onların bayrağında hala o kartal var.Almanların kartalı kartal rusların ayı diğer 10larca ülkenin simgesi hayvan oluyor sıkıntı olmuyor ama insanlar kurt yapınca hemen bir saldırı geliyor.Saldıranl 100 hesabın 85i pkklı,fetöcü,bölücü,alman dalgası yiyenler, geriye kalan hesaplarda ülkede yaşayan kendini aydın kesim olarak gören ama kk %65 ile kazanacak pirom,Selahattin saz çalıyor ayy ne kadar iyi diyenlerle aynı kesim.Dışardan saldıranlar normalde ülkemizde olupta saldıranlar avrupanın zamanında yaptıklarına hiçbirşey demiyor burada 2 yüzlülük var.