- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türklük hareketidirKoyim onlara
Ben burdaki tartışma için söyledim biri türklük hareketi demiş biri alakası yok parti işareti demiş
profillerinde Atamızı görünce cıldırıyorum bu tip yorum yapanlarınalt yorumlar rezillik
Son seçimde çıktı aslında mhp tekelinden. Iyi parti de zafer partisi de kullandı. Tabi kaynağında hepsi mhp den doğan partiler ama ben bozkurt yapan birini gördüğümde acaba mhp li mi zaferli mi diye düşündüm hep son seçimde. Şuan 2 partinin siyasi bakışı çok farklı birbirinden ama ayni simgeyi kullaniyorlar.Türklük hareketidir
bence daha fazla yaygınlaşsın ki partinin tekelinden çıksın
Bu aduket degilmi
Bu aduket degilmi
Olay budur. Kurdun Türklüğün simgesi olması ile parmaklarla kurt başı yapmak aynı şey değil. Herkes kurt efsanesini bilir, çoğu kişine inanır ve saygı duyar ama sadece mhpliler bu işareti yapar. Bu işaret bir siyasi partiye aittir. Zorlama yorumlarla olayı anlamamazlıktan gelmeye gerek yok.Eziklerin beş yıldız nasıl takmaya çalışıyorsa, şımdı de ülkücü işaretı Türklük sımgesı yapılmaya çalışılıyor![]()
Kazak bir mhp li buldum renktaş.Olay budur. Kurdun Türklüğün simgesi olması ile parmaklarla kurt başı yapmak aynı şey değil. Herkes kurt efsanesini bilir, çoğu kişine inanır ve saygı duyar ama sadece mhpliler bu işareti yapar. Bu işaret bir siyasi partiye aittir. Zorlama yorumlarla olayı anlamamazlıktan gelmeye gerek yok.
Kazak bir mhp li buldum renktaş.
![]()
Renktaşım eline klavyene sağlıkKazak bir mhp li buldum renktaş.
![]()
Senin ki de güzel reis
senin de canım renktaşımRenktaşım eline klavyene sağlık
mecliste bunlar var
bence bunları konusalım
suriyelilerden sonra gündem bunlar olmalı
Sen kimsin işin içinden çıkamayınca kafana göre milleti afaroz ediyorsun engizisyon hristiyan rahipleri gibi?Sen Türk degilsin
Türk degilsinSen kimsin işin içinden çıkamayınca kafana göre milleti afaroz ediyorsun engizisyon hristiyan rahipleri gibi?
Sevmiyorum kardeşim her kötü olayla özdeşleşmiş ayrıştırıcı nefret amaçlı kullanılan o hareketi beni temsil etmiyor. Öyle ortam varki sanki Madımak katliamı yıldönümünde sevgi pıtırcığı amacıyla tüm milleti temsil ederek yaptı o hareketi. Kafalara gel. Bas bayağı nefret amaçlı belli bir zümreyi tatmin etmek için yaptı o hareketi.
Üstelik bunu yapan eleman paraları gider diye Arabistandaki süper kupa maçında sus pus olan adam.
1000 yıllık sembol diyorlar Atatürkün bir tane fotoğrafı pozu yok.
Örneğin Kılıçdaroğlu alevi olmasına rağmen o hareketi birleştirici olsun diye yaptı. Ama malum kesim tamamen nefret ayrımcılık ve dışlama amaçlı yapıyor. Tamamen o hareket provake etmek için dışlamak için belli bir zümreyi üstün kılmak için yapılıyor.
Bir de anayasada kabak gibi tüm vatandaşlar Türk'dür ve eşittir yazmasına rağmen.
Kötü niyetlerine kılıf uydurmak için yapılıyor. O hareketi iyi niyetle yapan nadir adamlardan biridir Kılıçdaroğlu bu da buraya dip not olarak gelsin.