Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.373
- 1.394
- 1.893
Dün madımakın yıl dönümü değil miydi ne alaka avusturya maçında o işaret? Türklük işareti değil bana göre o. Türkler içindeki bir kesimi temsil eden bir işaret ve avrupanın bir çok yerinde terör listesinde. Sen kafana göre Türklük tanımı yapabilirsin benim Türklük hissiyatımda madımak katliamının yıldönümünde katiller tarafından yapılan o işaretten zevk almak savunmak yok.Madımak katliamıyla hiçbir alakası yok Türklük işaretinin.Oradaki salaklar o hareketi yaptı diye binlerce yıldır Türklüğü simgeleyen işaretten rahatsız olan varsa açık açık desin ben Türk değilim ondan rahatsız oldum diyebilirsiniz.
Ama tüm söylediklerim merih yüzünden milli takımı tutmam manasına gelmesin. Ben sadece insan olarak o ayrıştırıcı nefret işaretini desteklemem savunmam. Milli takımı desteklerim her ne kadar içinde dışlayıcı ayrıştırıcı unsurlar olsa da bizim takımımız bu ülkenin takımı bayrağımızı taşıyorlar bu ülkeyi birleştiren bir unsur.
Bu söylediklerim buradaki gençlere boş geliyordur ama yapacak bir şey yok bir husumet yaşanmadan bu söylediklerim anlaşılmayacak.