- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Deport etseler nolacak sanki yav mis gibi gider ispanya da falan yasar giderim.Dostum yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deport etseler nolacak sanki yav mis gibi gider ispanya da falan yasar giderim.Dostum yapma
düşünce özgürlüğünü sokakta yapacakInsanlarin dusunce ozgurlugune saygi duymalisin. Merih milliyetcise milliyetci ne yani?
Sende komunist terroristleri desteklemedin mi kardesim, sol yumrugunu kaldirsa agzini acmazsin bile.
Lucarelli terrorist mi simdi.
Metin Kurt terrorist mi?
Hep ayni hikayeler bi insanlari salin.
Ozele geldüşünce özgürlüğünü sokakta yapacak
futbol siyaset alanı değildir
iyi forumlar
UEFAyı geçtim Gscde bile rahatsız olanlar var baksanıza.
Madımak katliamıyla hiçbir alakası yok Türklük işaretinin.Oradaki salaklar o hareketi yaptı diye binlerce yıldır Türklüğü simgeleyen işaretten rahatsız olan varsa açık açık desin ben Türk değilim ondan rahatsız oldum diyebilirsiniz.2 temmuz madımak katliamı olduğu gün oynanan maçta sen bu haraketi yaparsan ben desteklemem. Desteklemek isteyen desteklesin. Ben o kadar midesiz değilim
Türk düşmanları rahatsız olacak diye yakında Türk olmaktan utanacagız sanırımİşte tam olarak bu yüzden gereksizdi bu hareketi yapması. Şu an içine düşülen tartışmalar yüzünden gereksizdi.
Malesef bu tip şeyler, hatta her şey bizim ülkemizde tartışma konusu oluyor.
Voleybolcunun saçı veya cinsel tercihi, futbolcunun siyasi görüşü veya hareketi, her şey ama her şey kavga sebebi. O yüzden sen istediğin kadar "siyasi bir hareket değil" de. Ülkenin çok ciddi bir kısmı için siyasi bir hareket bu.
Olayı madımak katliamına bağlamaya çalışmak ise art niyetten ve konuyu bağlamından saptırarak tartışmayı bambaşka noktalara çekme çabasından başka bir şey değil. Konuyu buraya çekmek isteyenlerin yaşadıkları ülkeleri ve siyasi duruşlarını söylemeye gerek yok sanırım.
Merih'in o hareketi madımak katliamına gönderme amaçlı yaptığını düşünmek veya iddia etmek için ya klinik düzeyde akıl hastası, ya da iflah olmaz bir Türkiye düşmanı olmak gerek.