UEFA, Merih Demiral'a Soruşturma Açtı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insanlarin dusunce ozgurlugune saygi duymalisin. Merih milliyetcise milliyetci ne yani?
Sende komunist terroristleri desteklemedin mi kardesim, sol yumrugunu kaldirsa agzini acmazsin bile.
Lucarelli terrorist mi simdi.
Metin Kurt terrorist mi?

Hep ayni hikayeler bi insanlari salin.
düşünce özgürlüğünü sokakta yapacak
futbol siyaset alanı değildir

iyi forumlar

Ne ülkücüyüm, ne de milletimle gurur duyuyorum açıkçası ancak bir adamın bundan gurur duyması kadar normal bir şey yok, bir Türk olarak neyinden rahatsız olacağız bunun en fazla katılmazsın veya bu sana göre aşırılık ise sen olmazsın da ne alaka harbiden ayrıca Uefa sana noluyor harbiden ülkede şike yapılırken nerdeydin

****** tutuşmuş hemen bunların biz Avusturyayı yenince. Biliyolar zaten bir gün hem Almanyada hem Hollandada daha fazla türk olacağını o yüzden şaşırmadım. İşleri güçleri avrupalarının gözünde bizi kötü göstermek ve halklarını bize karşı ırkçılığa itmek.

edit

Sıfatına soktuğumun menopoz buruşuk muşamba süratli karısı

2 temmuz madımak katliamı olduğu gün oynanan maçta sen bu haraketi yaparsan ben desteklemem. Desteklemek isteyen desteklesin. Ben o kadar midesiz değilim

2 temmuz madımak katliamı olduğu gün oynanan maçta sen bu haraketi yaparsan ben desteklemem. Desteklemek isteyen desteklesin. Ben o kadar midesiz değilim
Madımak katliamıyla hiçbir alakası yok Türklük işaretinin.Oradaki salaklar o hareketi yaptı diye binlerce yıldır Türklüğü simgeleyen işaretten rahatsız olan varsa açık açık desin ben Türk değilim ondan rahatsız oldum diyebilirsiniz.

evet siyasi kavgalar bekliyoruz

İşte tam olarak bu yüzden gereksizdi bu hareketi yapması. Şu an içine düşülen tartışmalar yüzünden gereksizdi.

Malesef bu tip şeyler, hatta her şey bizim ülkemizde tartışma konusu oluyor.

Voleybolcunun saçı veya cinsel tercihi, futbolcunun siyasi görüşü veya hareketi, her şey ama her şey kavga sebebi. O yüzden sen istediğin kadar "siyasi bir hareket değil" de. Ülkenin çok ciddi bir kısmı için siyasi bir hareket bu.

Olayı madımak katliamına bağlamaya çalışmak ise art niyetten ve konuyu bağlamından saptırarak tartışmayı bambaşka noktalara çekme çabasından başka bir şey değil. Konuyu buraya çekmek isteyenlerin yaşadıkları ülkeleri ve siyasi duruşlarını söylemeye gerek yok sanırım.

Merih'in o hareketi madımak katliamına gönderme amaçlı yaptığını düşünmek veya iddia etmek için ya klinik düzeyde akıl hastası, ya da iflah olmaz bir Türkiye düşmanı olmak gerek.

İşte tam olarak bu yüzden gereksizdi bu hareketi yapması. Şu an içine düşülen tartışmalar yüzünden gereksizdi.

Malesef bu tip şeyler, hatta her şey bizim ülkemizde tartışma konusu oluyor.

Voleybolcunun saçı veya cinsel tercihi, futbolcunun siyasi görüşü veya hareketi, her şey ama her şey kavga sebebi. O yüzden sen istediğin kadar "siyasi bir hareket değil" de. Ülkenin çok ciddi bir kısmı için siyasi bir hareket bu.

Olayı madımak katliamına bağlamaya çalışmak ise art niyetten ve konuyu bağlamından saptırarak tartışmayı bambaşka noktalara çekme çabasından başka bir şey değil. Konuyu buraya çekmek isteyenlerin yaşadıkları ülkeleri ve siyasi duruşlarını söylemeye gerek yok sanırım.

Merih'in o hareketi madımak katliamına gönderme amaçlı yaptığını düşünmek veya iddia etmek için ya klinik düzeyde akıl hastası, ya da iflah olmaz bir Türkiye düşmanı olmak gerek.
Türk düşmanları rahatsız olacak diye yakında Türk olmaktan utanacagız sanırım

bu arada korkmayın uefa falan bi bok yiyemez hayvan gibi sponsorlarımız var

Vallahi dünyadaki en zor şey Türk olmak.. Her anlamda..

Futbol sahasında çoğunluğun hemfikir olduğu global mesajlar verilebilir. Ancak bir ülkede bir siyasi parti ile özdeşleşmiş bir işaret yapılmamalı. Herkes orda kendi siyasi görüşünü sembolize ederse o takım o ortam ne hale gelir. Kendisi gibi düşünmeyen oyuncular nolacak. Takım kimyası bile bozulur. Bu tür hareketlere ırkçılık demek ağır olur ama yasak olmalı.

bu ukrayna nasıl bu turnuvada oynuyor onun hesabını verin önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt