UEFA, Merih Demiral'a Soruşturma Açtı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman aynı soruşturma avusturyalı futbolcu gregovich e de açılsın. golü attıktan sonra istavroz çıkardı.
bu avrupalılar, anadolu'yu işgal ettiklerinde istavroz çıkarıyordu. izmir köylerini yakarken, erzurum halkını kurşuna dizdiklerinde, masum köylüleri katlederken istavroz çıkarıyordu. köy meydanında kadınları cadı diye yakarken istavroz çıkartıyordu.
kuzey amerika'da koskoca bir ulusa soykırım uygularken, afrika'da az pamuk topladı diye insanların kollarını keserken istavroz çıkartıyordu.
haçlı seferinde yaktıkları binlerce köyü istavroz çıkararak yaktı. o zaman bende istemiyorum istavroz görmek...
ikiyüzlülük yapmayın. adam olun. çıkın delikanlı gibi bir türk'e düşmanız diyin.

!!!!!!!!!!!!!

Uefa, Avrupa bunları boş verdim.

şu hareketi siyasi algılayıp üzerine bir de alakasız şekilde Madımak olayı üzerinden eleştirenlerin bu ülkenin kurucu değerleriyle ve Türk ırkıyla ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum
2 temmuz madımak "katliamına " denk gelmesi yüzünden olabilir bu hassasiyet belki.

Bu saçma soruşturmadan bir şey çıkmaz ayrıca merih demiral'dan kahraman yaratmaya da gerek yok süper kupa rezilliğindeki sessizliğinden ne kadar milliyetçi olduğunu gördük.

Boş bi herif merih

Vatanperverliğini süper kupa rezaletinden sonra görseydik, parayı götürüyor diye arazi olmayı seçti

Öyle millete zorla asker selamı verdirip bozkurt yapmakla olmuyor bu işler

İnş ceza alır da aklı başına gelir
Adamsın yemin ediyorum, en net ve dile getirilmesi gereken yorum.

malca davranmis

Burada konuyu Merih'in niyet okumasına çekmeyin, tepki verenlerin hepsi bozkurt işaretinden rahatsız. Merih samimi veya değil onun muhasebesi ayrı mesele..

Bozkurt isareti yapmak nezaman dan beli Türkiye i simgeliyor? Ben hep MhP simgesi zanediyordum. Nazi selami, bozkurt isareti, PKK isareti, lgtb midir nedir, ukrayna bayraklari… bunlar hep azinliklari temsil Eder anca bir ülkeyi degil. Ben görünce uyuz oldum ve yeri yok. Gitsin arabistanda yapsin

Bozkurt isareti yapmak nezaman dan beli Türkiye i simgeliyor? Ben hep MhP simgesi zanediyordum. Nazi selami, bozkurt isareti, PKK isareti, lgtb midir nedir, ukrayna bayraklari… bunlar hep azinliklari temsil Eder anca bir ülkeyi degil. Ben görünce uyuz oldum ve yeri yok. Gitsin arabistanda yapsin
Türkiye yi değil Türklüğü

Tweeti atanın ülkeden haberi yok sanırım

1720022651461.webp

1720022757349.webp

1720022780016.webp

1720022804114.webp

yahu tarihi bilmeden laf sokacam diye atarlanma. Bak bu Ata'nın çalışma masasından. Ata mhpli mi?
x1080
Bu hayvan, Sen bana Atatürkün bokzurt isaret yapdigini göster. Yani Türk bayragini gösteremedi mi Merih? Sen bende iyi biliyoruz niye yaptigni, biyiklarindan beli. Bana burda cambazlik yapma
yahu tarihi bilmeden laf sokacam diye atarlanma. Bak bu Ata'nın çalışma masasından. Ata

Tuğrul Türkeş, Bozkurt işaretinin tarihçesini anlattı: "Bu işaret bütün Türk dünyasının sembolü. 1991’de Bakü’de gördük. İşaret Türkiye’ye oradan geldi"

1720023357516.webp

Screenshot_29.webp

Screenshot_28.webp

Screenshot_27.webp

Screenshot_26.webp

Araştırmanı öneririm.Kırgızlar,azerbaycanlılar,türkmenler,kazaklar da mhp li değil mi onlar yapıyor hareketi.Daha yüzlerce görsel bulunur.Türklüğü simgeliyor.Üstünlüğü,ırkçılığı veya madımak olayını değil.Mhp tarafından kurulmadı bu işaret.Sende kendi milletini simgeleyen işaret bul yap.

Bu hayvan, Sen bana Atatürkün bokzurt isaret yapdigini göster. Yani Türk bayragini gösteremedi mi Merih? Sen bende iyi biliyoruz niye yaptigni, biyiklarindan beli. Bana burda cambazlik yapma
Sen bozkurt işaretinin mhp simgesi olduğunu söyledin Merih i işin içine katmadan. Sonra Ata ya simge dedin. Ben de Ata'nın da bozkurt u o şekilde düşündüğünü gösterdim. Laf cambazlığını sanki sen yapıyorsun renktaş.

Ekli dosyayı görüntüle 250750
Ekli dosyayı görüntüle 250751
Ekli dosyayı görüntüle 250752
Ekli dosyayı görüntüle 250753
Araştırmanı öneririm.Kırgızlar,azerbaycanlılar,türkmenler,kazaklar da mhp li değil mi onlar yapıyor hareketi.Daha yüzlerce görsel bulunur.Türklüğü simgeliyor.Üstünlüğü,ırkçılığı veya madımak olayını değil.Mhp tarafından kurulmadı bu işaret.Sende kendi milletini simgeleyen işaret bul yap.
Eziklerin beş yıldız nasıl takmaya çalışıyorsa, şımdı de ülkücü işaretı Türklük sımgesı yapılmaya çalışılıyor 👍😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt