UEFA, Noa Lang’ın Parmağına Zarar Veren Reklam Panolarıyla İlgili Soruşturma Başlattı

rezillik açıkçası şu olay tr de olsa 1 sene men eder uefa bizi. Elenelim diye kırk takla attı uefa ceza filan vermez bu adi dingilizlere bunlar.

rezillik açıkçası şu olay tr de olsa 1 sene men eder uefa bizi. Elenelim diye kırk takla attı uefa ceza filan vermez bu adi dingilizlere bunlar.
Şu bizim statta olup atıyorum gakponun parmagına bir sey olsa 2-3 ay stadi kapattırırlardı. Stat disi Polisle hırgure bile deplasman yasagi verdi adamlar.

UEFAMAFİA Ne ceza verecek yaw. En fazla göstermelik bir uyarı ya da para cezası verirler. Marciniak noldu hakikaten bir de o vardı. Bakın net söylüyorum eğer 2 -3 İngiliz takımı daha önce çeyrek yapsaydı bu maça çok iyi bir hakem gelir ve turu da alabilirdik. Kartları da verirdi, gol öncesi faulü de. Newcastle elendiği an ben zaten bizi eleyeceklerini net olarak anlamıştım. UEFA dediğiniz oluşum net bir mafya kurumudur.

Aman Allah’ım parmağım koptu ne oldu anasını satayım maçı kapattım nasıl bir iştir ya Rabbi ya

Başparmağı tamamen mi kopmuş lan ne oluyor anasını satayım

Acil ameliyata mı aldılar ne oldu

Aman Allah’ım parmağım koptu ne oldu anasını satayım maçı kapattım nasıl bir iştir ya Rabbi ya

Reklam panosunun ust kısmında acik bir bölge varmış galiba hızlandırdı gelirken parmağı oraya girmiş ve kesmiş anladığımız kadarıyla
Tamamı kopmamış söylenene gore uc kısmından köpük var gibiydi
Zaten hemen hastaneye götürüldü hem lang hem osi

Reklam panosunun ust kısmında acik bir bölge varmış galiba hızlandırdı gelirken parmağı oraya girmiş ve kesmiş anladığımız kadarıyla
Tamamı kopmamış söylenene gore uc kısmından köpük var gibiydi
Zaten hemen hastaneye götürüldü hem lang hem osi

Ya Allah kahretsin ya neyse Allah daha beterinden saklamış ona sevinelim bari

Ya Allah kahretsin ya neyse Allah daha beterinden saklamış ona sevinelim bari
Ben hala okana kızgınım, sen maci kapatmakla en iyisini yapmışın osi sakatlıktan sonra almadı oyundan inatla ayni city maçındaki sane gibi
Neyse artık dediğin gibi beterin beteri vardır
Sezonu kapatmamislardir umarim özellikle osi donmesi malum cok kritik

Ben hala okana kızgınım, sen maci kapatmakla en iyisini yapmışın osi sakatlıktan sonra almadı oyundan inatla ayni city maçındaki sane gibi
Neyse artık dediğin gibi beterin beteri vardır
Sezonu kapatmamislardir umarim özellikle osi donmesi malum cok kritik
Sağlıkçılarda sıkıntı bence kırık şüphesi varsa hocaya, oyuncuya falan bırakılmaz karar

Şerefsizler ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Türk düşmanı oe bunlar. Seyirci cezası ne alaka? Sakat hakemi atamak ne alaka?

Haaland'a filan olsa dünya yıkılırdı adamsan UEFA en ağır cezayı verirsin.
Maalesef dünyanın düzeni bu.

Togolu Samuel Asamoah'ın talihsizliği, pek de manşetlere taşınmamıştı. Zavallı adam reklam panoları yüzünden az kalsın sahada felç geçirecekti.. Sanki bir futbolcu ünlüsü reklam panosu mağduru olmadan önlem alınmayacakmış gibi..

Tribünler için meşale yakmaktan, ayakta izlemekten tutun her şeye çeşitli önlem ve kısıtlamalar getiriyorlar. Ama sporcu sağlığını ciddi olarak tehdit eden reklam panoları için hala bir önlem almıyorlar. Sponsorluk önemli tabii, sağlıktan bile !

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonunda bize ceza verirler

Liverpoola en fazla komik para cezası verirler. Uefa ffp olayında olduğu gibi görece isimli takımlara komik komik cezalar verir. Daha geçen günlerde chelsea ye komik ceza verdi. Ama tersi olsa ağır para cezası oyuncunun oynamadığı her maçın ücretini ve üstüne başka cezalar verirdi.

Geri
Üst Alt