- 16 Haziran 2010
- 205.767
- 158.418
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu bizim statta olup atıyorum gakponun parmagına bir sey olsa 2-3 ay stadi kapattırırlardı. Stat disi Polisle hırgure bile deplasman yasagi verdi adamlar.rezillik açıkçası şu olay tr de olsa 1 sene men eder uefa bizi. Elenelim diye kırk takla attı uefa ceza filan vermez bu adi dingilizlere bunlar.
Reklam panosunun ust kısmında acik bir bölge varmış galiba hızlandırdı gelirken parmağı oraya girmiş ve kesmiş anladığımız kadarıylaAman Allah’ım parmağım koptu ne oldu anasını satayım maçı kapattım nasıl bir iştir ya Rabbi ya
Başparmağı tamamen mi kopmuş lan ne oluyor anasını satayım
Acil ameliyata mı aldılar ne oldu
Reklam panosunun ust kısmında acik bir bölge varmış galiba hızlandırdı gelirken parmağı oraya girmiş ve kesmiş anladığımız kadarıyla
Tamamı kopmamış söylenene gore uc kısmından köpük var gibiydi
Zaten hemen hastaneye götürüldü hem lang hem osi
Ben hala okana kızgınım, sen maci kapatmakla en iyisini yapmışın osi sakatlıktan sonra almadı oyundan inatla ayni city maçındaki sane gibiYa Allah kahretsin ya neyse Allah daha beterinden saklamış ona sevinelim bari
Sağlıkçılarda sıkıntı bence kırık şüphesi varsa hocaya, oyuncuya falan bırakılmaz kararBen hala okana kızgınım, sen maci kapatmakla en iyisini yapmışın osi sakatlıktan sonra almadı oyundan inatla ayni city maçındaki sane gibi
Neyse artık dediğin gibi beterin beteri vardır
Sezonu kapatmamislardir umarim özellikle osi donmesi malum cok kritik
Aman Allah’ım parmağım koptu ne oldu anasını satayım maçı kapattım nasıl bir iştir ya Rabbi ya
Başparmağı tamamen mi kopmuş lan ne oluyor anasını satayım
Acil ameliyata mı aldılar ne oldu
Maalesef dünyanın düzeni bu.Haaland'a filan olsa dünya yıkılırdı adamsan UEFA en ağır cezayı verirsin.